Abot Ninggale


Versi: Diana Sastra

Wong urip ning alam dunya,
Akeh drama sandiwara..
Lakon cinta lan sengsara,
Tuniba ning badan kula..

Pegat balen wis ping telu,
Kenang kebakar cemburu..
Atine sih durung ikhlas,
Nglepas buntut nggebeki endas..

reff:
Mantan laki wis olih ganti,
Panas cemburu emosi..

Pikir napsu wis ora pugung,
Arep brontak ngrasa bli due hak..
Pengen balen entok talake,
Tapi batin abot ninggalne..

Pegat balen wis ping telu,
Kenang kebakar cemburu..
Atine sih durung ikhlas,
Nglepas buntut nggebeki endas..

reff:
Mantan laki wis olih ganti,
Panas cemburu emosi..

Pikir napsu wis ora pugung,
Arep brontak ngrasa bli due hak..
Pengen balen entok talake,
Tapi batin abot ninggalne..

Wong urip ning alam dunya,
Akeh drama sandiwara..
Lakon cinta lan sengsara,
Tuniba ning badan kula..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *