Abot Ninggale



Versi: Diana Sastra

Wong urip ning alam dunya,
Akeh drama sandiwara..
Lakon cinta lan sengsara,
Tuniba ning badan kula..

Pegat balen wis ping telu,
Kenang kebakar cemburu..
Atine sih durung ikhlas,
Nglepas buntut nggebeki endas..

reff:
Mantan laki wis olih ganti,
Panas cemburu emosi..

Pikir napsu wis ora pugung,
Arep brontak ngrasa bli due hak..
Pengen balen entok talake,
Tapi batin abot ninggalne..

Pegat balen wis ping telu,
Kenang kebakar cemburu..
Atine sih durung ikhlas,
Nglepas buntut nggebeki endas..

reff:
Mantan laki wis olih ganti,
Panas cemburu emosi..

Pikir napsu wis ora pugung,
Arep brontak ngrasa bli due hak..
Pengen balen entok talake,
Tapi batin abot ninggalne..

Wong urip ning alam dunya,
Akeh drama sandiwara..
Lakon cinta lan sengsara,
Tuniba ning badan kula..
——————–
[ver: lyrics]
[id: wbwzbicu]
[ar: Diana Sastra]
[ti: Abot Ninggale]
[al: Tarling]
[by: yanilipatro]
[length: 5:55]
[00:00.02]Abot Ninggale
[00:00.02]Versi: Diana Sastra
[00:42.02]
[00:44.02]>>>
[00:45.02]>>
[00:46.02]>
[00:47.02]Wong urip ning alam dunya,
[00:52.18]Akeh drama sandiwara..
[00:59.31]Lakon cinta lan sengsara,
[01:07.95]Tuniba ning badan kula..
[01:15.00]
[01:30.45]Pegat balen wis ping telu,
[01:35.87]Kenang kebakar cemburu..
[01:44.55]Atine sih durung ikhlas,
[01:53.53]Nglepas buntut nggebeki endas..
[01:58.34]
[02:25.02]>>>
[02:26.02]>>
[02:27.02]>
[02:28.02]Mantan laki wis olih ganti,
[02:35.71]Panas cemburu emosi..
[02:42.78]
[02:51.02]Pikir napsu wis ora pugung,
[02:59.13]Arep brontak ngrasa bli due hak..
[03:07.16]Pengen balen entok talake,
[03:14.42]Tapi batin abot ninggalne..
[03:21.33]
[03:23.26]Pegat balen wis ping telu,
[03:30.11]Kenang kebakar cemburu..
[03:36.88]Atine sih durung ikhlas,
[03:45.01]Nglepas buntut nggebeki endas..
[03:51.73]
[04:18.02]>>>
[04:19.02]>>
[04:20.02]>
[04:21.95]Mantan laki wis olih ganti,
[04:28.41]Panas cemburu emosi..
[04:35.73]
[04:44.18]Pikir napsu wis ora pugung,
[04:50.30]Arep brontak ngrasa bli due hak..
[04:58.77]Pengen balen entok talake,
[05:05.95]Tapi batin abot ninggalne..
[05:13.67]
[05:16.48]Wong urip ning alam dunya,
[05:22.94]Akeh drama sandiwara..
[05:29.89]Lakon cinta lan sengsara,
[05:37.90]Tuniba ning badan kula..
[05:44.30]
————–
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s