Piwales Tresno



Versi: NDX AKA

Kowe tau ono neng atiku,
Kowe mbiyen ngancani uripku,
Saikine kowe lungo ninggal janji palsu..
Opo iki piwales tresnamu,
Ngukir cidro neng njero batinku,
Ngopo tego dolanan atiku sakpenakmu..

naliko ati iki wis mantep milih kowe,
nanging mburine aku mbok tinggalake,
soroting mripatmu wis ra nandak’ake tresno,
roso wis tok rampungi atiku tok larani..

yen kelingan janji manis rogo iki ra kuat,
kabeh esemanku dadi luluh sambat,
uripku soyo susah sakwise kowe cidro,
ra ngiro tresno suci iki dadine sewu loro..

Jroning ati pancen tresno marang nimas,
Nanging aku ra biso mbaleni kabeh cerito..

Kowe tau ono neng atiku,
Kowe mbiyen ngancani uripku,
Saikine kowe lungo ninggal janji palsu..
Opo iki piwales tresnamu,
Ngukir cidro neng njero batinku,
Ngopo tego dolanan atiku sakpenakmu..

rembulan wengi iki nggowo roso kang tipis,
lintang dadi seksi simbere ing samber tangis,
sembrebet angin tresno wis mandek mbok nggo lungo,
opo isih pantes kulo paring ngapuro..

pancen kudu pisahan gusti kang paring dalan,
kabeh cerito mung pantes dadi kenangan,
ora ono ucap pisah kang iso dadi tinggalan,
mergo kowe wis ra biso kanggo dijak bebrayan..

Jroning ati pancen tresno marang nimas,
Nanging aku ra biso mbaleni kabeh cerito..

Kowe tau ono neng atiku,
Kowe mbiyen ngancani uripku,
Saikine kowe lungo ninggal janji palsu..
Opo iki piwales tresnamu,
Ngukir cidro neng njero batinku,
Ngopo tego dolanan atiku sakpenakmu..

ra bakal tak baleni tresnamu koyo geni,
kang sumebyar mrabat ngobong roso kang suci,
saiki pancen wis ra biso bali neng wektu mbiyen,
ilang ukoro opo meneh gawe cerito balen..

wis yo wis ojo nggugah manah kang turu,
tresno kasih lan ati kang mbiyen udu duwekmu,
tak lilakne jembar manah ngeculke kowe,
mugi gusti saguh lan cepet paring gantine..

Jroning ati pancen tresno marang nimas,
Nanging aku ra biso mbaleni kabeh cerito..

Kowe tau ono neng atiku,
Kowe mbiyen ngancani uripku,
Saikine kowe lungo ninggal janji palsu..
Opo iki piwales tresnamu,
Ngukir cidro neng njero batinku,
Ngopo tego dolanan atiku sakpenakmu..

Kowe tau ono neng atiku,
Kowe mbiyen ngancani uripku,
Saikine kowe lungo ninggal janji palsu..
Opo iki piwales tresnamu,
Ngukir cidro neng njero batinku,
Ngopo tego dolanan atiku sakpenakmu..
——————–
[ver: lyrics]
[id: opozbhcu]
[ar: NDX AKA]
[ti: Piwales Tresno]
[al: Hip Hop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:32]
[00:00.02]Kowe tau ono neng atiku,
[00:03.52]Kowe mbiyen ngancani uripku,
[00:07.14]Saikine kowe lungo ninggal janji palsu..
[00:13.88]Opo iki piwales tresnamu,
[00:17.31]Ngukir cidro neng njero batinku,
[00:20.62]Ngopo tego dolanan atiku sakpenakmu..
[00:26.92]
[00:28.23]naliko ati iki wis mantep milih kowe,
[00:32.29]nanging mburine aku mbok tinggalake,
[00:35.72]soroting mripatmu wis ra nandak’ake tresno,
[00:39.15]roso wis tok rampungi atiku tok larani..
[00:42.57]yen kelingan janji manis rogo iki ra kuat,
[00:46.25]kabeh esemanku dadi luluh sambat,
[00:49.37]uripku soyo susah sakwise kowe cidro,
[00:53.06]ra ngiro tresno suci iki dadine sewu loro..
[00:56.49]Jroning ati pancen tresno marang nimas,
[01:02.48]Nanging aku ra biso mbaleni kabeh cerito..
[01:10.59]Kowe tau ono neng atiku,
[01:14.96]Kowe mbiyen ngancani uripku,
[01:18.95]Saikine kowe lungo ninggal janji palsu..
[01:25.82]Opo iki piwales tresnamu,
[01:29.31]Ngukir cidro neng njero batinku,
[01:32.74]Ngopo tego dolanan atiku sakpenakmu..
[01:39.23]
[01:40.29]rembulan wengi iki nggowo roso kang tipis,
[01:44.29]lintang dadi seksi simbere ing samber tangis,
[01:47.78]sembrebet angin tresno wis mandek mbok nggo lungo,
[01:51.21]opo isih pantes kulo paring ngapuro..
[01:54.96]pancen kudu pisahan gusti kang paring dalan,
[01:58.08]kabeh cerito mung pantes dadi kenangan,
[02:01.26]ora ono ucap pisah kang iso dadi tinggalan,
[02:05.60]mergo kowe wis ra biso kanggo dijak bebrayan..
[02:08.72]Jroning ati pancen tresno marang nimas,
[02:14.59]Nanging aku ra biso mbaleni kabeh cerito..
[02:22.58]Kowe tau ono neng atiku,
[02:27.26]Kowe mbiyen ngancani uripku,
[02:30.94]Saikine kowe lungo ninggal janji palsu..
[02:37.93]Opo iki piwales tresnamu,
[02:41.23]Ngukir cidro neng njero batinku,
[02:44.73]Ngopo tego dolanan atiku sakpenakmu..
[02:51.15]
[02:52.71]ra bakal tak baleni tresnamu koyo geni,
[02:56.21]kang sumebyar mrabat ngobong roso kang suci,
[02:59.58]saiki pancen wis ra biso bali neng wektu mbiyen,
[03:03.32]ilang ukoro opo meneh gawe cerito balen..
[03:06.75]wis yo wis ojo nggugah manah kang turu,
[03:09.78]tresno kasih lan ati kang mbiyen udu duwekmu,
[03:13.50]tak lilakne jembar manah ngeculke kowe,
[03:16.87]mugi gusti saguh lan cepet paring gantine..
[03:20.43]Jroning ati pancen tresno marang nimas,
[03:26.48]Nanging aku ra biso mbaleni kabeh cerito..
[03:34.59]Kowe tau ono neng atiku,
[03:39.46]Kowe mbiyen ngancani uripku,
[03:43.08]Saikine kowe lungo ninggal janji palsu..
[03:50.26]Opo iki piwales tresnamu,
[03:53.25]Ngukir cidro neng njero batinku,
[03:56.75]Ngopo tego dolanan atiku sakpenakmu..
[04:03.49]Kowe tau ono neng atiku,
[04:06.79]Kowe mbiyen ngancani uripku,
[04:10.29]Saikine kowe lungo ninggal janji palsu..
[04:17.28]Opo iki piwales tresnamu,
[04:20.58]Ngukir cidro neng njero batinku,
[04:24.08]Ngopo tego dolanan atiku sakpenakmu..
[04:30.38]
————-
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s