Pesisir Tuban



Versi: Didi Kempot

Cah manis pancen bener kembang deso,
Esemmu neng impenku sabendino..
Bejo tenan tresnaku biso tetompo,
Ning nelongso critamu yen arep lungo..

Pamitmu jare lungo mung sedelo,
Ora lali yen janjimu sak wetoro..
Nganti seprene nyatane ra ono warto,
Sing tak kiro tresnamu wis mesti cidro..

reff:
Udan deres tekane mongso ketigo,
Paribasan bungahe ati tak roso..
Smono suwene sliramu ninggal lungo,
Saiki teko ra nyono ora ngiro..

Oh cah manis tresnaku sih durung musno,
Ora perlu bali maneh lungo monco..
Neng pesisir kutho tuban mbangun tresno,
Urip rukun koyo mimi lan mintuno..

reff:
Pamitmu jare lungo mung sedelo,
Ora lali yen janjimu sak wetoro..
Nganti seprene nyatane ra ono warto,
Sing tak kiro tresnamu wis mesti cidro..

reff:
Udan deres tekane mongso ketigo,
Paribasan bungahe ati tak roso..
Smono suwene sliramu ninggal lungo,
Saiki teko ra nyono ora ngiro..

Oh cah manis tresnaku sih durung musno,
Ora perlu bali maneh lungo monco..
Neng pesisir kutho tuban mbangun tresno,
Urip rukun koyo mimi lan mintuno..
Neng pesisir kutho tuban mbangun tresno,
Urip rukun koyo mimi lan mintuno..
——————-
[ver: lyrics]
[id: kqkhbacu]
[ar: Didi Kempot]
[ti: Pesisir Tuban]
[al: Dangdut Jawa]
[by: yanilipatro]
[length: 05:30]
[00:00.02]Pesisir Tuban
[00:00.02]by: Didi Kempot
[00:22.02]
[00:24.02]>>>
[00:25.02]>>
[00:26.02]>
[00:27.02]Cah manis pancen bener kembang deso,
[00:34.73]Esemmu neng impenku sabendino..
[00:41.79]Bejo tenan tresnaku biso tetompo,
[00:48.69]Ning nelongso critamu yen arep lungo..
[00:56.17]
[01:02.04]Pamitmu jare lungo mung sedelo,
[01:08.90]Ora lali yen janjimu sak wetoro..
[01:16.86]Nganti seprene nyatane ra ono warto,
[01:23.55]Sing tak kiro tresnamu wis mesti cidro..
[01:31.11]
[01:42.02]>>>
[01:43.02]>>
[01:44.02]>
[01:45.02]Udan deres tekane mongso ketigo,
[01:51.33]Paribasan bungahe ati tak roso..
[01:58.17]Smono suwene sliramu ninggal lungo,
[02:04.63]Saiki teko ra nyono ora ngiro..
[02:13.18]
[02:19.28]Oh cah manis tresnaku sih durung musno,
[02:26.67]Ora perlu bali maneh lungo monco..
[02:33.80]Neng pesisir kutho tuban mbangun tresno,
[02:40.66]Urip rukun koyo mimi lan mintuno..
[02:47.70]
[03:12.09]>>>
[03:13.09]>>
[03:14.09]>
[03:15.09]Pamitmu jare lungo mung sedelo,
[03:22.15]Ora lali yen janjimu sak wetoro..
[03:29.54]Nganti seprene nyatane ra ono warto,
[03:36.19]Sing tak kiro tresnamu wis mesti cidro..
[03:43.52]
[03:54.02]>>>
[03:55.02]>>
[03:56.02]>
[03:57.02]Udan deres tekane mongso ketigo,
[04:03.64]Paribasan bungahe ati tak roso..
[04:10.56]Smono suwene sliramu ninggal lungo,
[04:17.39]Saiki teko ra nyono ora ngiro..
[04:25.40]
[04:31.80]Oh cah manis tresnaku sih durung musno,
[04:38.82]Ora perlu bali maneh lungo monco..
[04:46.02]Neng pesisir kutho tuban mbangun tresno,
[04:52.73]Urip rukun koyo mimi lan mintuno..
[05:00.25]Neng pesisir kutho tuban mbangun tresno,
[05:06.73]Urip rukun koyo mimi lan mintuno..
[05:14.30]
————-
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s