Pesisir Tuban

“Pesisir Tuban” Versi Didi Kempot

Cah manis pancen bener kembang deso,
Esemmu neng impenku sabendino..
Bejo tenan tresnaku biso tetompo,
Ning nelongso critamu yen arep lungo..

Pamitmu jare lungo mung sedelo,
Ora lali yen janjimu sak wetoro..
Nganti seprene nyatane ra ono warto,
Sing tak kiro tresnamu wis mesti cidro..

reff:
Udan deres tekane mongso ketigo,
Paribasan bungahe ati tak roso..
Smono suwene sliramu ninggal lungo,
Saiki teko ra nyono ora ngiro..

Oh cah manis tresnaku sih durung musno,
Ora perlu bali maneh lungo monco..
Neng pesisir kutho tuban mbangun tresno,
Urip rukun koyo mimi lan mintuno..

reff:
Pamitmu jare lungo mung sedelo,
Ora lali yen janjimu sak wetoro..
Nganti seprene nyatane ra ono warto,
Sing tak kiro tresnamu wis mesti cidro..

reff:
Udan deres tekane mongso ketigo,
Paribasan bungahe ati tak roso..
Smono suwene sliramu ninggal lungo,
Saiki teko ra nyono ora ngiro..

Oh cah manis tresnaku sih durung musno,
Ora perlu bali maneh lungo monco..
Neng pesisir kutho tuban mbangun tresno,
Urip rukun koyo mimi lan mintuno..
Neng pesisir kutho tuban mbangun tresno,
Urip rukun koyo mimi lan mintuno..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *