Mergo Sing Ono Maning

“Mergo Sing Ono Maning Mahesa”

Magih ono pilihan liyo,
Welas isun disiyo siyo..
Saiki riko demen nyang isun,
Mergo sing ono maning..

Soyo suwi isun keroso,
Dadi tambal butuhe riko..
Omonge riko welas nyang isun,
Mergo sing ono maning..

Wis entek kopine,
Wis kari kedohe..
Manise kanggo uwong,
Sepone isun hang mondong..

Bengen katon paran,
Ndemeni wong liyan..
Lelese welas isun,
Mergo sing ono maning..

reff:
Magih ono pilihan liyo,
Welas isun disiyo siyo..
Saiki riko demen nyang isun,
Mergo sing ono maning..

Soyo suwi isun keroso,
Dadi tambal butuhe riko..
Omonge riko welas nyang isun,
Mergo sing ono maning..

Wis entek kopine,
Wis kari kedohe..
Manise kanggo uwong,
Sepone isun hang mondong..

Bengen katon paran,
Ndemeni wong liyan..
Lelese welas isun,
Mergo sing ono maning..

Wis entek kopine,
Wis kari kedohe..
Manise kanggo uwong,
Sepone isun hang mondong..

Bengen katon paran,
Ndemeni wong liyan..
Lelese welas isun,
Mergo sing ono maning..
Mergo sing ono maning..
Mergo sing ono maning..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *