Kelingan Mantan

“Kelingan Mantan” Versi NDX AKA

dhik kowe neng ndi?
kangmas kangen dhik,
kangen.. banget,
ibarat sego kucing ra dikareti,
ambyar atiku dhik,
ambyar tenan..
opo meneh nek kelingan janjimu dhik,
nggerus neng ati,
kangmas ameh gawe lagu
kelingan mantan lho dhik,
rekaman neng home record studio,
mergane iki isi ati kangmas..

Dhik kowe mbiyen janji karo aku,
Nglakoni tresno suci kanthi ikhlas tekan mati..
Ning nyatane ngapusi cidro ati iki,
Netes eluhku mili deres neng pipi..

pancen loro nek kelingan tentang masa lalu,
bayangan memang tak seindah kenyataan di hidupku,
kelingan awale kita ketemu di sana,
berduaan bermesraan penuh canda dan tawa..
sumpah janji tresno iki aku karo kowe,
mugo wae iso langgeng tekan sak lawase,
adhik kangmas nyaman kaleh panjenengan,
mugo wae tresno iki ora bakal tau dadi kenangan..

Dhik kowe mbiyen janji karo aku,
Nglakoni tresno suci kanthi ikhlas tekan mati..
Ning nyatane ngapusi cidro ati iki,
Netes eluhku mili deres neng pipi..

dhik opo iki bukti katresnanmu marang aku,
kowe ninggal lungo tanpo sebab bahkan ora nesu,
rodo suwe wis sesasi kowe ra ngabari,
aku bingung kudu nggolek’i sliramu neng endi..
yo wis mungkin dalan tresnone kudu pisah,
walaupun ati iki gur isone pasrah,
bakal tak kenang jenengmu neng masa laluku,
senajan kowe wis gawe cidro neng atiku..

Dhik kowe mbiyen janji karo aku,
Nglakoni tresno suci kanthi ikhlas tekan mati..
Ning nyatane ngapusi cidro ati iki,
Netes eluhku mili deres neng pipi..

Mas pangapurane kanggo awakku,
Mergane tresno iki tak direstui ibuku..
Aku mblenjani janji cinta kita ini,
Lilakno aku kanthi ikhlas ati..

Dhik kowe mbiyen janji karo aku,
Nglakoni tresno suci kanthi ikhlas tekan mati..
Ning nyatane ngapusi cidro ati iki,
Netes eluhku mili deres neng pipi..

Mas pangapurane kanggo awakku,
Mergane tresno iki tak direstui ibuku..
Aku mblenjani janji cinta kita ini,
Lilakno aku kanti ikhlas ati..
Lilakno aku kanti ikhlas ati..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *