Ngenes Kepikiran



Versi: Demy

Roso hang sun tandur hang ono ring njero ati,
Ilang mergo riko hang njalari..
Welas hang sun pendem hang ono ring njero dodo,
Musno saiki sing ono..
Mergo riko wis ngumbar asmoro nong wong liyo..

Sing kiro sun getun kadhung riko ninggal isun,
Mergo sun sing kuat nyonggo..
Roso welas asih hang bengen riko elungno,
Saiki mung kari cerito..
Bangur sun urip dewekan,
Timbangane sun ngenes kepikiran..

reff:
Bengen riko sun eman sun kudang-kudang,
Bengen riko sun pujo sun sayang-sayang..
Sun sing nyongko lan sun sing ngiro,
Riko ngutung roso kanggo wong liyo..

Kari tego riko kari mentolo,
Nong ngarep moto riko nggandeng wong liyo..
Rasane ati wis sing kuat nyonggo,
Aluk baen riko sun lalekeno..

Bengen riko sun eman sun kudang-kudang,
Bengen riko sun pujo sun sayang-sayang..
Sun sing nyongko lan sun sing ngiro,
Riko ngutung roso kanggo wong liyo..

Kari tego riko kari mentolo,
Nong ngarep moto riko nggandeng wong liyo..
Rasane ati wis sing kuat nyonggo,
Aluk baen riko sun lalekeno..
Timbangane atinisun loro..
Ati loro..
——————-
[ver: lyrics]
[id: lnounzcu]
[ar: Demy]
[ti: Ngenes Kepikiran]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:32]
[00:00.02]Ngenes Kepikiran
[00:00.02]by: Demy
[00:34.02]
[00:36.22]>>>
[00:37.22]>>
[00:38.22]>
[00:39.22]Roso hang sun tandur
[00:43.22]hang ono ring njero ati,
[00:47.07]Ilang mergo riko hang njalari..
[00:56.14]Welas hang sun pendem
[00:59.36]hang ono ring njero dodo,
[01:04.33]Musno saiki sing ono..
[01:12.72]Mergo riko wis ngumbar asmoro
[01:21.04]nong wong liyo..
[01:29.17]
[01:38.02]Sing kiro sun getun
[01:41.28]kadhung riko ninggal isun,
[01:45.81]Mergo sun sing kuat nyonggo..
[01:54.19]Roso welas asih
[01:57.92]hang bengen riko elungno,
[02:02.45]Saiki mung kari cerito..
[02:11.34]Bangur sun urip dewekan,
[02:19.03]Timbangane sun ngenes kepikiran..
[02:27.11]
[02:58.74]>>>
[02:59.74]>>
[03:00.74]>
[03:01.74]Bengen riko sun eman
[03:07.21]sun kudang-kudang,
[03:10.24]Bengen riko sun pujo
[03:15.59]sun sayang-sayang..
[03:18.33]Sun sing nyongko
[03:21.41]lan sun sing ngiro,
[03:25.94]Riko ngutung roso kanggo wong liyo..
[03:33.65]
[03:35.13]Kari tego riko kari mentolo,
[03:43.02]Nong ngarep moto
[03:48.18]riko nggandeng wong liyo..
[03:51.41]Rasane ati wis sing kuat nyonggo,
[03:59.44]Aluk baen riko sun lalekeno..
[04:07.20]Bengen riko sun eman
[04:13.78]sun kudang-kudang,
[04:16.77]Bengen riko sun pujo
[04:22.61]sun sayang-sayang..
[04:24.90]Sun sing nyongko
[04:28.75]lan sun sing ngiro,
[04:32.60]Riko ngutung roso kanggo wong liyo..
[04:41.42]Kari tego riko kari mentolo,
[04:49.68]Nong ngarep moto
[04:54.78]riko nggandeng wong liyo..
[04:58.25]Rasane ati wis sing kuat nyonggo,
[05:06.08]Aluk baen riko sun lalekeno..
[05:13.41]Timbangane atinisun loro..
[05:27.57]Ati loro..
[05:30.50]
————–
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s