Magelang Nyimpen Janji



Versi: Didi Kempot

Yo neng kene iki,
Yo neng kutho iki..
Neng kutho magelang,
Pager ijo sing nyekseni..

Kowe tak enteni,
Kowe tak kangeni..
Ojo lali aku,
Setyo nganti tekan pati..

Padhang jinglang,
Rasane atiku iki..
Yen kowe sayang,
Aku ngimbangi..

Angin wengi,
Gunung tidar sing nyekseni..
Nganti tekan seprene,
Nyatane setyo ing janji..
Oouuooo..

reff:
Yo neng kene iki,
Yo neng kutho iki..
Neng kutho magelang,
Pager ijo sing nyekseni..

Kowe tak enteni,
Kowe tak kangeni..
Ojo lali aku,
Setyo nganti tekan pati..

Padhang jinglang,
Rasane atiku iki..
Yen kowe sayang,
Aku ngimbangi..

Angin wengi,
Gunung tidar sing nyekseni..
Nganti tekan seprene,
Nyatane setyo ing janji..

Padhang jinglang,
Rasane atiku iki..
Yen kowe sayang,
Aku ngimbangi..

Angin wengi,
Gunung tidar sing nyekseni..
Nganti tekan seprene,
Nyatane setyo ing janji..

Padhang jinglang,
Rasane atiku iki..
Yen kowe sayang,
Aku ngimbangi..

Angin wengi,
Gunung tidar sing nyekseni..
Nganti tekan seprene,
Magelang sing nyimpen janji..
Oouuooo..
———————
[ver: lyrics]
[id: ohpsnncu]
[ar: Didi Kempot]
[ti: Magelang Nyimpen Janji]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:00]
[00:00.04]Magelang Nyimpen Janji
[00:00.04]by: Didi Kempot
[00:30.04]
[00:32.04]>>>
[00:33.04]>>
[00:34.04]>
[00:35.04]Yo neng kene iki,
[00:38.32]Yo neng kutho iki..
[00:41.81]Neng kutho magelang,
[00:44.87]Pager ijo sing nyekseni..
[00:48.71]Kowe tak enteni,
[00:52.14]Kowe tak kangeni..
[00:55.45]Ojo lali aku,
[00:58.69]Setyo nganti tekan pati..
[01:02.11]Padhang jinglang,
[01:05.23]Rasane atiku iki..
[01:08.91]Yen kowe sayang,
[01:11.15]Aku ngimbangi..
[01:15.52]Angin wengi,
[01:18.52]Gunung tidar sing nyekseni..
[01:22.64]Nganti tekan seprene,
[01:25.76]Nyatane setyo ing janji..
[01:29.56]Oouuooo..
[01:32.25]
[01:54.14]>>>
[01:55.14]>>
[01:56.14]>
[01:57.14]Yo neng kene iki,
[02:00.51]Yo neng kutho iki..
[02:04.01]Neng kutho magelang,
[02:07.07]Pager ijo sing nyekseni..
[02:10.81]Kowe tak enteni,
[02:14.24]Kowe tak kangeni..
[02:17.54]Ojo lali aku,
[02:20.78]Setyo nganti tekan pati..
[02:24.46]Padhang jinglang,
[02:26.96]Rasane atiku iki..
[02:30.95]Yen kowe sayang,
[02:33.26]Aku ngimbangi..
[02:37.69]Angin wengi,
[02:40.75]Gunung tidar sing nyekseni..
[02:44.55]Nganti tekan seprene,
[02:48.11]Nyatane setyo ing janji..
[02:51.98]Padhang jinglang,
[02:54.35]Rasane atiku iki..
[02:58.10]Yen kowe sayang,
[03:00.72]Aku ngimbangi..
[03:05.21]Angin wengi,
[03:08.14]Gunung tidar sing nyekseni..
[03:12.20]Nganti tekan seprene,
[03:15.51]Nyatane setyo ing janji..
[03:19.37]Padhang jinglang,
[03:21.93]Rasane atiku iki..
[03:25.99]Yen kowe sayang,
[03:28.23]Aku ngimbangi..
[03:32.60]Angin wengi,
[03:35.54]Gunung tidar sing nyekseni..
[03:39.34]Nganti tekan seprene,
[03:42.65]Magelang sing nyimpen janji..
[03:46.77]Oouuooo..
[03:49.70]
—————
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s