Cupar (vita alvia)


Versi: Vita Alvia

Apuwo sawangane moto walangen,
Padahal isun sing adoh meceger ono sandinge..
Sopo kirane hang dipikiraken,
Ono tah wong liyo maning sak liyane awak isun iki..

reff:
Ojo nggawe sing enak ati,
Isun cupar tanpo alasan..
Kadhung riko ono dipikir,
Ngomong jujur myakne sing ngelantur..

Terus terang isun sing warang,
Sing terus terang gulakane wirang..

reff:
Apuwo sawangane moto walangen,
Padahal isun sing adoh meceger ono sandinge..
Sopo kirane hang dipikiraken,
Ono tah wong liyo maning sak liyane awak isun iki..

reff:
Ojo nggawe sing enak ati,
Isun cupar tanpo alasan..
Kadhung riko ono dipikir,
Ngomong jujur myakne sing ngelantur..

Terus terang isun sing warang,
Sing terus terang gulakane wirang..

Ojo nggawe sing enak ati,
Isun cupar tanpo alasan..
Kadhung riko ono dipikir,
Ngomong jujur myakne sing ngelantur..

Terus terang isun sing warang,
Sing terus terang gulakane wirang..
Terus terang isun sing warang,
Sing terus terang gulakane wirang..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *