Cupar (vita alvia)



Versi: Vita Alvia

Apuwo sawangane moto walangen,
Padahal isun sing adoh meceger ono sandinge..
Sopo kirane hang dipikiraken,
Ono tah wong liyo maning sak liyane awak isun iki..

reff:
Ojo nggawe sing enak ati,
Isun cupar tanpo alasan..
Kadhung riko ono dipikir,
Ngomong jujur myakne sing ngelantur..

Terus terang isun sing warang,
Sing terus terang gulakane wirang..

reff:
Apuwo sawangane moto walangen,
Padahal isun sing adoh meceger ono sandinge..
Sopo kirane hang dipikiraken,
Ono tah wong liyo maning sak liyane awak isun iki..

reff:
Ojo nggawe sing enak ati,
Isun cupar tanpo alasan..
Kadhung riko ono dipikir,
Ngomong jujur myakne sing ngelantur..

Terus terang isun sing warang,
Sing terus terang gulakane wirang..

Ojo nggawe sing enak ati,
Isun cupar tanpo alasan..
Kadhung riko ono dipikir,
Ngomong jujur myakne sing ngelantur..

Terus terang isun sing warang,
Sing terus terang gulakane wirang..
Terus terang isun sing warang,
Sing terus terang gulakane wirang..
——————-
[ver: lyrics]
[id: cuaanpcu]
[ar: Vita Alvia]
[ti: Cupar]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 7:00]
[00:00.04]Cupar
[00:00.04]by: Vita Alvia
[00:30.04]
[00:32.04]>>>
[00:33.04]>>
[00:34.04]>
[00:35.04]Apuwo sawangane moto walangen,
[00:43.11]Padahal isun sing adoh
[00:48.53]meceger ono sandinge..
[00:54.02]Sopo kirane hang dipikiraken,
[01:01.08]Ono tah wong liyo maning
[01:08.32]sak liyane awak isun iki..
[01:16.49]
[01:54.02]>>>
[01:55.02]>>
[01:56.02]>
[01:57.02]Ojo nggawe sing enak ati,
[02:06.19]Isun cupar tanpo alasan..
[02:16.31]Kadhung riko ono dipikir,
[02:25.61]Ngomong jujur
[02:30.66]myakne sing ngelantur..
[02:36.15]Terus terang isun sing warang,
[02:41.27]Sing terus terang gulakane wirang..
[02:47.07]
[03:17.01]>>>
[03:18.01]>>
[03:19.01]>
[03:20.01]Apuwo sawangane moto walangen,
[03:27.61]Padahal isun sing adoh
[03:34.28]meceger ono sandinge..
[03:39.27]Sopo kirane hang dipikiraken,
[03:47.26]Ono tah wong liyo maning
[03:54.06]sak liyane awak isun iki..
[04:02.24]
[04:39.07]>>>
[04:40.07]>>
[04:41.07]>
[04:42.07]Ojo nggawe sing enak ati,
[04:51.77]Isun cupar tanpo alasan..
[05:02.10]Kadhung riko ono dipikir,
[05:11.90]Ngomong jujur
[05:16.82]myakne sing ngelantur..
[05:21.88]Terus terang isun sing warang,
[05:27.06]Sing terus terang gulakane wirang..
[05:33.30]
[05:35.00]Ojo nggawe sing enak ati,
[05:43.90]Isun cupar tanpo alasan..
[05:54.01]Kadhung riko ono dipikir,
[06:03.80]Ngomong jujur
[06:08.55]myakne sing ngelantur..
[06:13.85]Terus terang isun sing warang,
[06:18.97]Sing terus terang gulakane wirang..
[06:24.52]Terus terang isun sing warang,
[06:28.95]Sing terus terang gulakane wirang..
[06:38.87]
————–
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s