Sayang (ndx aka)

“Sayang NDX AKA”

Sayang opo kowe krungu jerite atiku,
Mengharap engkau kembali..
Sayang nganti memutih rambutku,
Ra bakal luntur tresnaku..

wis tak coba nglalekke jenengmu soko atiku,
sak tenane ra ngapusi isih tresno sliramu,
dhuh pepujaning ati,
nanging kowe ora ngerti kowe sing tak wanti-wanti..

malah jebul saiki kowe mblenjani janji,
jare sehidup semati nanging opo bukti,
kowe medhot tresnaku demi lanangan liyo,
yo wis ora popo insya Allah aku iso lilo..

Meh sambat kalih sinten,
Yen sampun mekaten merana uripku..
Aku welasno nimas aku mesakno aku,
Aku nangis nganti metu eluh getih putih..

Sayang opo kowe krungu jerite atiku,
Mengharap engkau kembali..
Sayang nganti memutih rambutku,
Ra bakal luntur tresnaku..

hari demi hari uwis tak lewati,
yen pancen dalane kudu kuat ati,
ibarate sego uwis dadi bubur,
nanging tresno iki ora bakal luntur..

sak tenane aku iki pancen tresno awakmu,
ora ono liyane sing iso dadi penggantimu,
gur kanggo awakmu sing cocok neng atiku,
nganti aku njerit atimu ra bakal krungu..

Meh sambat kalih sinten,
Yen sampun mekaten merana uripku..
Aku welasno nimas aku mesakno aku,
Aku nangis nganti metu eluh getih putih..

Sayang opo kowe krungu jerite atiku,
Mengharap engkau kembali..
Sayang nganti memutih rambutku,
Ra bakal luntur tresnaku..

sayang opo krungu tangise atiku,
mengharap kowe bali neng njero ati iki,
nganti rambutku putih tangis eluh dadi getih,
mbok yo gek ndang bali nglakoni tresno suci..

aku marang sliramu jok ragu neng atiku,
aku rak iso ngapusi sak tenane neng ati,
mung kanggo sliramu cintaku tetap abadi,
selamanya sampai akhir hayat ini..

Meh sambat kalih sinten,
Yen sampun mekaten merana uripku..
Aku welasno nimas aku mesakno aku,
Aku nangis nganti metu eluh getih putih..

Sayang opo kowe krungu jerite atiku,
Mengharap engkau kembali..
Sayang nganti memutih rambutku,
Ra bakal luntur tresnaku..
Percoyo opo pepujamu,
Cintaku tetap abadi..

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *