Sayang (ndx aka)



Versi: NDX AKA

Sayang opo kowe krungu jerite atiku,
Mengharap engkau kembali..
Sayang nganti memutih rambutku,
Ra bakal luntur tresnaku..

wis tak coba nglalekke jenengmu soko atiku,
sak tenane ra ngapusi isih tresno sliramu,
duh pepujaning ati,
nanging kowe ora ngerti kowe sing tak wanti-wanti,

malah jebul saiki kowe mblenjani janji,
jare sehidup semati nanging opo bukti,
kowe medhot tresnaku demi lanangan liyo,
yo wis ora popo insya Allah aku iso lilo..

Meh sambat kalih sinten,
Yen sampun mekaten merana uripku..
Aku welasno nimas aku mesakno aku,
Aku nangis nganti metu eluh getih putih..

Sayang opo kowe krungu jerite atiku,
Mengharap engkau kembali..
Sayang nganti memutih rambutku,
Ra bakal luntur tresnaku..

hari demi hari uwis tak lewati,
yen pancen dalane kudu kuat ati,
ibarate sego uwis dadi bubur,
nanging tresno iki ora bakal luntur..

sak tenane aku iki pancen tresno awakmu,
ora ono liyane sing iso dadi penggantimu,
gur kanggo awakmu sing cocok neng atiku,
nganti aku njerit atimu ra bakal krungu..

Meh sambat kalih sinten,
Yen sampun mekaten merana uripku..
Aku welasno nimas aku mesakno aku,
Aku nangis nganti metu eluh getih putih..

Sayang opo kowe krungu jerite atiku,
Mengharap engkau kembali..
Sayang nganti memutih rambutku,
Ra bakal luntur tresnaku..

sayang opo krungu tangise atiku,
mengharap kowe bali neng njero ati iki,
nganti rambutku putih tangis eluh dadi getih,
mbok yo gek ndang bali nglakoni tresno suci,

aku marang sliramu jok ragu neng atiku,
aku ra iso ngapusi sak tenane neng ati,
mung kanggo sliramu cintaku tetap abadi,
selamanya sampai akhir hayat ini..

Meh sambat kalih sinten,
Yen sampun mekaten merana uripku..
Aku welasno nimas aku mesakno aku,
Aku nangis nganti metu eluh getih putih..

Sayang opo kowe krungu jerite atiku,
Mengharap engkau kembali..
Sayang nganti memutih rambutku,
Ra bakal luntur tresnaku..
Percoyo opo pepujamu,
Cintaku tetap abadi..
——————–
[ver: lyrics]
[ar: NDX AKA]
[ti: Sayang]
[al: Hip Hop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:52]
[id: swcnnpcu]
[00:05.50]Sayang opo kowe krungu
[00:10.59]jerite atiku,
[00:14.60]Mengharap engkau kembali..
[00:18.86]Sayang nganti memutih rambutku,
[00:25.45]Ra bakal luntur tresnaku..
[00:30.11]
[00:32.66]wis tak coba nglalekke
[00:34.68]jenengmu soko atiku,
[00:36.19]sak tenane ra ngapusi
[00:38.43]isih tresno sliramu,
[00:39.55]Duh pepujaning ati
[00:41.29]nanging kowe ora ngerti,
[00:43.37]kowe sing tak wanti-wanti
[00:44.46]malah jebul saiki..
[00:46.84]kowe mblenjani janji,
[00:48.45]jare sehidup semati
[00:49.92]nanging opo bukti,
[00:51.56]kowe medhot tresnaku
[00:53.21]demi lanangan liyo,
[00:54.98]yo wis ora popo
[00:56.32]insya Allah aku iso lilo..
[01:00.02]Meh sambat kalih sinten,
[01:03.87]Yen sampun mekaten
[01:07.06]merana uripku..
[01:11.45]Aku welasno nimas
[01:14.09]aku mesakno aku,
[01:18.27]Aku nangis nganti
[01:20.91]metu eluh getih putih..
[01:25.17]Sayang opo kowe krungu
[01:29.67]jerite atiku,
[01:33.05]Mengharap engkau kembali..
[01:38.02]Sayang nganti memutih rambutku,
[01:44.67]Ra bakal luntur tresnaku..
[01:51.26]hari demi hari
[01:53.52]uwis tak lewati,
[01:55.04]yen pancen dalane
[01:56.75]kudu kuat ati,
[01:58.58]ibarate sego
[02:00.23]uwis dadi bubur,
[02:01.94]nanging tresno iki
[02:04.01]ora bakal luntur..
[02:05.23]sak tenane aku iki
[02:07.36]pancen tresno awakmu,
[02:08.84]ora ono liyane
[02:10.46]sing iso dadi penggantimu,
[02:12.37]gur kanggo awakmu
[02:14.25]sing cocok neng atiku,
[02:15.78]nganti aku njerit atimu
[02:17.74]ra bakal krungu..
[02:19.27]Meh sambat kalih sinten,
[02:22.81]Yen sampun mekaten
[02:26.73]merana uripku..
[02:30.50]Aku welasno nimas
[02:34.32]aku mesakno aku,
[02:37.46]Aku nangis nganti
[02:39.84]metu eluh getih putih..
[02:44.11]Sayang opo kowe krungu
[02:49.41]jerite atiku,
[02:52.24]Mengharap engkau kembali..
[02:57.40]Sayang nganti memutih rambutku,
[03:03.74]Ra bakal luntur tresnaku..
[03:10.32]sayang opo krungu
[03:13.14]tangise atiku,
[03:13.98]mengharap kowe bali
[03:16.42]neng njero ati iki,
[03:17.64]nganti rambutku putih
[03:19.90]tangis eluh dadi getih,
[03:21.30]mbok yo gek ndang bali
[03:23.01]nglakoni tresno suci,
[03:24.41]aku marang sliramu
[03:26.23]jok ragu neng atiku,
[03:27.76]aku ra iso ngapusi
[03:30.33]sak tenane neng ati,
[03:30.94]mung kanggo sliramu
[03:33.61]cintaku tetap abadi,
[03:34.35]selamanya sampai akhir
[03:37.39]hayat ini..
[03:38.15]Meh sambat kalih sinten,
[03:42.12]Yen sampun mekaten
[03:45.78]merana uripku..
[03:49.57]Aku welasno nimas
[03:53.80]aku mesakno aku,
[03:56.47]Aku nangis nganti
[03:59.20]metu eluh getih putih..
[04:03.05]Sayang opo kowe krungu
[04:08.58]jerite atiku,
[04:11.43]Mengharap engkau kembali..
[04:16.22]Sayang nganti memutih rambutku,
[04:22.91]Ra bakal luntur tresnaku..
[04:29.13]Percoyo opo pepujamu,
[04:35.85]Cintaku tetap abadi..
[04:43.06]
————-
Preview:

Advertisements

2 thoughts on “Sayang (ndx aka)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s