Bunderan Sleko Tuban



Versi: Didi Kempot ft. Nur KDI

Lk:
Srengenge padangono ati iki,
Singkirno mendung sing neng langit kuwi..
Aku kepingin nyawang senajan mung sedelo,
Isih neng kene opo uwis lungo..

Pr:
Rembulan sing ono ing langit biru,
Padangono aku wong sing nandang rindu..
Kanthinen tanganku aku pingin ketemu,
Ben mari roso kangene atiku..

reff:
Ft: Neng kene neng kutho tuban,
Lk: Janjine tansah nresnani..

Ft: Neng kene neng kutho tuban,
Pr: Janjimu jare ra lali..

Pr:
Naliko semono kowe pamit lungo,
Neng kene neng bunderan sleko tuban..

Lk:
Rembulan sing ono ing langit biru,
Kancanono aku wong sing nandang rindu..
Gandengen tanganku aku pingin ketemu,
Ben mari roso kangene atiku..

reff:
Ft: Neng kene neng kutho tuban,
Lk: Janjine tansah nresnani..

Ft: Neng kene neng kutho tuban,
Pr: Janjimu jare ra lali..

Pr:
Naliko semono kowe pamit lungo,
Neng kene neng bunderan sleko tuban..

Lk:
Naliko semono kowe pamit lungo,
Neng kene neng bunderan sleko tuban..
——————-
[ver: lyrics]
[id: vvhcnocu]
[ar: Didi Kempot ft. Nur KDI]
[ti: Bunderan Sleko Tuban]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:59]
[00:00.04]Bunderan Sleko Tuban
[00:00.04]by: Didi Kempot ft. Nur KDI
[00:28.60]
[00:30.60]>>>
[00:31.60]>>
[00:32.60]>
[00:33.60]Lk: Srengenge padangono ati iki,
[00:39.94]Lk: Singkirno mendung sing neng langit kuwi..
[00:47.27]Lk: Aku kepingin nyawang senajan mung sedelo,
[00:54.48]Lk: Isih neng kene opo uwis lungo..
[01:00.93]
[01:05.01]Pr: Rembulan sing ono ing langit biru,
[01:11.25]Pr: Padangono aku wong sing nandang rindu..
[01:18.95]Pr: Kanthinen tanganku aku pingin ketemu,
[01:26.09]Pr: Ben mari roso kangene atiku..
[01:32.68]
[01:57.93]>>>
[01:58.93]>>
[01:59.93]>
[02:00.93]Ft: Neng kene neng kutho tuban,
[02:07.14]Lk: Janjine tansah nresnani..
[02:14.03]
[02:21.93]Ft: Neng kene neng kutho tuban,
[02:28.39]Pr: Janjimu jare ra lali..
[02:36.22]Pr: Naliko semono kowe pamit lungo,
[02:43.30]Pr: Neng kene neng bunderan sleko tuban..
[02:49.88]Lk: Rembulan sing ono ing langit biru,
[02:56.84]Lk: Kancanono aku wong sing nandang rindu..
[03:04.47]Lk: Gandhengen tanganku aku pingin ketemu,
[03:11.37]Lk: Ben mari roso kangene atiku..
[03:18.14]
[03:43.34]>>>
[03:44.34]>>
[03:45.34]>
[03:46.34]Ft: Neng kene neng kutho tuban,
[03:52.68]Lk: Janjine tansah nresnani..
[03:59.31]
[04:07.05]Ft: Neng kene neng kutho tuban,
[04:13.17]Pr: Janjimu jare ra lali..
[04:21.86]Pr: Naliko semono kowe pamit lungo,
[04:28.64]Pr: Neng kene neng bunderan sleko tuban..
[04:35.46]Lk: Naliko semono kowe pamit lungo,
[04:42.92]Lk: Neng kene neng bunderan sleko tuban..
[04:50.37]
—————
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s