Mbagi Ati



Versi: Denik Armila

Kurang paran isun iki,
Magih demenan riko sun belani pati..
Kurang paran isun iki,
Magih demenan riko sun ragati..

Isun yo wis kebacut ngabekti,
Njaluk paran bain sun turuti..
Kanggo njogo ikhlase ati,
Kanggo njogo welas hang suci..

Bengi iki isun seru kesikso,
Arep turu isun sing biso..
Bengi iki isun seru kesikso,
Ngerasakno riko mbagi ati..
Ambi wong liyo..

reff:
Bengi iki riko wis ngelarani,
Bengi iki riko tego mbagi ati..
Nong ngarep moto nggandeng wong liyo,
Nong ngarep moto ngaku iku konco..

Bengi iki isun seru kesikso,
Arep turu isun sing biso..
Bengi iki isun seru kesikso,
Ngerasakno riko mbagi ati..
Ambi wong liyo..

reff:
Bengi iki isun seru kesikso,
Arep turu isun sing biso..
Bengi iki isun seru kesikso,
Ngerasakno riko mbagi ati..

Bengi iki isun seru kesikso,
Arep turu isun sing biso..
Bengi iki isun seru kesikso,
Ngerasakno riko mbagi ati..
Ambi wong liyo..
——————-
[ver: lyrics]
[id: aovknocu]
[ar: Denik Armila]
[ti: Mbagi Ati]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:21]
[00:00.05]Mbagi Ati
[00:00.05]by: Denik Armila
[00:48.05]
[00:50.05]>>>
[00:51.05]>>
[00:52.05]>
[00:53.05]Kurang paran isun iki,
[00:58.49]Magih demenan riko sun belani pati..
[01:04.54]Kurang paran isun iki,
[01:09.84]Magih demenan riko sun ragati..
[01:16.33]
[01:19.03]Isun yo wis kebacut ngabekti,
[01:25.82]Njaluk paran bain sun turuti..
[01:31.06]Kanggo njogo ikhlase ati,
[01:37.24]Kanggo njogo welas hang suci..
[01:50.53]
[01:53.03]Bengi iki isun seru kesikso,
[01:58.45]Arep turu isun sing biso..
[02:04.63]Bengi iki isun seru kesikso,
[02:10.31]Ngerasakno riko mbagi ati..
[02:18.36]Ambi wong liyo..
[02:23.10]
[02:40.03]>>>
[02:41.03]>>
[02:42.03]>
[02:43.03]Bengi iki riko wis ngelarani,
[02:49.53]Bengi iki riko tego mbagi ati..
[02:55.46]Nong ngarep moto nggandeng wong liyo,
[03:01.14]Nong ngarep moto ngaku iku konco..
[03:10.44]Bengi iki isun seru kesikso,
[03:16.30]Arep turu isun sing biso..
[03:22.48]Bengi iki isun seru kesikso,
[03:28.28]Ngerasakno riko mbagi ati..
[03:35.90]Ambi wong liyo..
[03:41.08]
[04:01.03]>>>
[04:02.03]>>
[04:03.03]>
[04:04.03]Bengi iki isun seru kesikso,
[04:10.63]Arep turu isun sing biso..
[04:16.51]Bengi iki isun seru kesikso,
[04:22.56]Ngerasakno riko mbagi ati..
[04:28.06]Bengi iki isun seru kesikso,
[04:34.04]Arep turu isun sing biso..
[04:40.53]Bengi iki isun seru kesikso,
[04:46.33]Ngerasakno riko mbagi ati..
[04:53.57]
[05:04.03]Ambi wong liyo..
[05:08.36]
————–
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s