Mbagi Ati

Versi: Denik Armila

Kurang paran isun iki,
Magih demenan riko sun belani pati..
Kurang paran isun iki,
Magih demenan riko sun ragati..

Isun yo wis kebacut ngabekti,
Njaluk paran bain sun turuti..
Kanggo njogo ikhlase ati,
Kanggo njogo welas hang suci..

Bengi iki isun seru kesikso,
Arep turu isun sing biso..
Bengi iki isun seru kesikso,
Ngerasakno riko mbagi ati..
Ambi wong liyo..

reff:
Bengi iki riko wis ngelarani,
Bengi iki riko tego mbagi ati..
Nong ngarep moto nggandeng wong liyo,
Nong ngarep moto ngaku iku konco..

Bengi iki isun seru kesikso,
Arep turu isun sing biso..
Bengi iki isun seru kesikso,
Ngerasakno riko mbagi ati..
Ambi wong liyo..

reff:
Bengi iki isun seru kesikso,
Arep turu isun sing biso..
Bengi iki isun seru kesikso,
Ngerasakno riko mbagi ati..

Bengi iki isun seru kesikso,
Arep turu isun sing biso..
Bengi iki isun seru kesikso,
Ngerasakno riko mbagi ati..
Ambi wong liyo..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *