Tewas Tertimbun Masa Lalu

“Tewas Tertimbun Masa Lalu” Versi NDX AKA Familia

KOWE TAU NENG URIPKU,
TANSAH ONO NENG ATIKU..
RA BAKAL LUNTUR,
SAK DURUNGE,
JANUR KUNING MELENGKUNG..

OPO KOWE RA KELINGAN,
MBIYEN MLAKU BEBARENGAN..
IBARAT LANGIT KARO REMBULAN,
TRESNOKU RA BAKAL ILANG SAYANG..

duh kowe cah ayu isih urip ono neng atiku,
aku raiso lilo lungamu ra bakal tak tompo,
koyo gedhene ombak segoro ono neng laut kae,
pesisir pasir putih sing tau dadi seksine..

nalikone isih urip madhep mantep bebarengan,
janji-janji palsumu saiki dadi kenangan,
putih-putih rembulan padang-padange lintang,
tiada yang lain cintaku untukmu sayang..

AKU RAISO LALI,
UDAN GRIMIS SING DADI SEKSI..
DURUNG SEMPET TAK RABENI,
JANJIMU WIS TOK BLENJANI..

KOWE TAU NENG URIPKU,
TANSAH ONO NENG ATIKU..
RA BAKAL LUNTUR,
SAK DURUNGE,
JANUR KUNING MELENGKUNG..

OPO KOWE RA KELINGAN,
MBIYEN MLAKU BEBARENGAN..
IBARAT LANGIT KARO REMBULAN,
TRESNOKU RA BAKAL ILANG SAYANG..

saiki bubar cerito tresnoku tok gowo lungo,
janji jaman semono kowe bakal prasetyo,
aku raiso lilo sampean medhot tresno,
manut karep wong tuwo nggandeng lanangan liyo..

loro rasane ati sampean ingkar janji,
mbrebes mili eluhku iki raiso tak gondeli,
mung siji dongaku kowe bali marang awakku,
bakal tak tunggu sak kuat-kuate atiku..

AKU RAISO LALI,
UDAN GRIMIS SING DADI SEKSI..
DURUNG SEMPET TAK RABENI,
JANJIMU WIS TOK BLENJANI..

KOWE TAU NENG URIPKU,
TANSAH ONO NENG ATIKU..
RA BAKAL LUNTUR,
SAK DURUNGE,
JANUR KUNING MELENGKUNG..

OPO KOWE RA KELINGAN,
MBIYEN MLAKU BEBARENGAN..
IBARAT LANGIT KARO REMBULAN,
TRESNOKU RA BAKAL ILANG SAYANG..

KOWE TAU NENG URIPKU,
TANSAH ONO NENG ATIKU..
RA BAKAL LUNTUR,
SAK DURUNGE,
JANUR KUNING MELENGKUNG..

KOWE TAU NENG URIPKU,
TANSAH ONO NENG ATIKU..
RA BAKAL LUNTUR,
SAK DURUNGE,
JANUR KUNING MELENGKUNG..

OPO KOWE RA KELINGAN,
MBIYEN MLAKU BEBARENGAN..
IBARAT LANGIT KARO REMBULAN,
TRESNOKU RA BAKAL ILANG SAYANG..

KOWE TAU NENG URIPKU,
TANSAH ONO NENG ATIKU..
RA BAKAL LUNTUR,
SAK DURUNGE,
JANUR KUNING MELENGKUNG..

OPO KOWE RA KELINGAN,
MBIYEN MLAKU BEBARENGAN..
IBARAT LANGIT KARO REMBULAN,
TRESNOKU RA BAKAL ILANG SAYANG..

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *