Tewas Tertimbun Masa Lalu



Versi: NDX AKA Familia

KOWE TAU NENG URIPKU,
TANSAH ONO NENG ATIKU..
RA BAKAL LUNTUR,
SAK DURUNGE JANUR KUNING MELENGKUNG..

OPO KOWE RA KELINGAN,
MBIYEN MLAKU BEBARENGAN..
IBARAT LANGIT KARO REMBULAN,
TRESNOKU RA BAKAL ILANG SAYANG..

duh kowe cah ayu isih urip ono neng atiku,
aku raiso lilo lungamu ra bakal tak tompo,
koyo gedhene ombak segoro ono neng laut kae,
pesisir pasir putih sing tau dadi seksine..

nalikone isih urip madhep mantep bebarengan,
janji-janji palsumu saiki dadi kenangan,
putih-putih rembulan padang-padange lintang,
tiada yang lain cintaku untukmu sayang..

AKU RAISO LALI,
UDAN GRIMIS SING DADI SEKSI..
DURUNG SEMPET TAK RABENI,
JANJIMU WIS TOK BLENJANI..

KOWE TAU NENG URIPKU,
TANSAH ONO NENG ATIKU..
RA BAKAL LUNTUR,
SAK DURUNGE JANUR KUNING MELENGKUNG..

OPO KOWE RA KELINGAN,
MBIYEN MLAKU BEBARENGAN..
IBARAT LANGIT KARO REMBULAN,
TRESNOKU RA BAKAL ILANG SAYANG..

saiki bubar cerito tresnoku tok gowo lungo,
janji jaman semono kowe bakal prasetyo,
aku raiso lilo sampean medhot tresno,
manut karep wong tuwo nggandeng lanangan liyo..

loro rasane ati sampean ingkar janji,
mbrebes mili eluhku iki raiso tak gondeli,
mung siji dongaku kowe bali marang awakku,
bakal tak tunggu sak kuat-kuate atiku..

AKU RAISO LALI,
UDAN GRIMIS SING DADI SEKSI..
DURUNG SEMPET TAK RABENI,
JANJIMU WIS TOK BLENJANI..

KOWE TAU NENG URIPKU,
TANSAH ONO NENG ATIKU..
RA BAKAL LUNTUR,
SAK DURUNGE JANUR KUNING MELENGKUNG..

OPO KOWE RA KELINGAN,
MBIYEN MLAKU BEBARENGAN..
IBARAT LANGIT KARO REMBULAN,
TRESNOKU RA BAKAL ILANG SAYANG..

KOWE TAU NENG URIPKU,
TANSAH ONO NENG ATIKU..
RA BAKAL LUNTUR,
SAK DURUNGE JANUR KUNING MELENGKUNG..

KOWE TAU NENG URIPKU,
TANSAH ONO NENG ATIKU..
RA BAKAL LUNTUR,
SAK DURUNGE JANUR KUNING MELENGKUNG..

OPO KOWE RA KELINGAN,
MBIYEN MLAKU BEBARENGAN..
IBARAT LANGIT KARO REMBULAN,
TRESNOKU RA BAKAL ILANG SAYANG..

KOWE TAU NENG URIPKU,
TANSAH ONO NENG ATIKU..
RA BAKAL LUNTUR,
SAK DURUNGE JANUR KUNING MELENGKUNG..

OPO KOWE RA KELINGAN,
MBIYEN MLAKU BEBARENGAN..
IBARAT LANGIT KARO REMBULAN,
TRESNOKU RA BAKAL ILANG SAYANG..
———————-
[ver: lyrics]
[id: qqqwnlcu]
[ar: NDX AKA Familia]
[ti: Tewas Tertimbun Masa Lalu]
[al: Hip Hop Dhut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:10]
[00:01.40]Kowe tau neng uripku,
[00:05.93]Tansah ono neng atiku..
[00:09.35]Ra bakal luntur,
[00:11.02]Sak durunge,
[00:12.64]Janur kuning melengkung..
[00:16.25]Opo kowe ra kelingan,
[00:19.28]Mbiyen mlaku bebarengan..
[00:22.39]Ibarat langit karo rembulan,
[00:25.74]Tresnoku ra bakal ilang..
[00:29.04]Sayang…
[00:32.14]duh kowe cah ayu isih urip ono neng atiku,
[00:36.68]aku raiso lilo lungamu ra bakal tak tompo,
[00:40.21]koyo gedhene ombak segoro ono neng laut kae,
[00:43.76]pesisir pasir putih sing tau dadi seksine..
[00:46.80]nalikone isih urip madhep mantep bebarengan,
[00:50.28]janji-janji palsumu saiki dadi kenangan,
[00:53.38]putih-putih rembulan padang-padange lintang,
[00:56.79]tiada yang lain cintaku untukmu sayang..
[01:00.15]Aku raiso lali,
[01:02.58]Udan grimis sing dadi seksi..
[01:05.68]Durung sempet tak rabeni,
[01:08.79]Janjimu wis tok blenjani..
[01:12.76]Kowe tau neng uripku,
[01:15.56]Tansah ono neng atiku..
[01:18.91]Ra bakal luntur,
[01:21.08]Sak durunge,
[01:22.88]Janur kuning melengkung..
[01:26.05]Opo kowe ra kelingan,
[01:29.22]Mbiyen mlaku bebarengan..
[01:32.33]Ibarat langit karo rembulan,
[01:35.74]Tresnoku ra bakal ilang..
[01:38.72]Sayang…
[01:42.45]saiki bubar cerito tresnoku tok gowo lungo,
[01:46.92]janji jaman semono kowe bakal prasetyo,
[01:50.40]aku raiso lilo sampean medhot tresno,
[01:53.44]manut karep wong tuwo nggandeng lanangan liyo..
[01:56.85]loro rasane ati sampean ingkar janji,
[02:00.15]mbrebes mili eluhku iki raiso tak gondeli,
[02:03.69]mung siji dongaku kowe bali marang awakku,
[02:07.04]bakal tak tunggu sak kuat-kuate atiku..
[02:10.09]Aku raiso lali,
[02:12.82]Udan grimis sing dadi seksi..
[02:15.73]Durung sempet tak rabeni,
[02:19.03]Janjimu wis tok blenjani..
[02:22.94]Kowe tau neng uripku,
[02:25.62]Tansah ono neng atiku..
[02:29.22]Ra bakal luntur,
[02:31.08]Sak durunge,
[02:33.19]Janur kuning melengkung..
[02:36.17]Opo kowe ra kelingan,
[02:39.34]Mbiyen mlaku bebarengan..
[02:42.70]Ibarat langit karo rembulan,
[02:46.11]Tresnoku ra bakal ilang..
[02:49.83]Sayang…
[02:52.94]Kowe tau neng uripku,
[02:55.79]Tansah ono neng atiku..
[02:59.40]Ra bakal luntur,
[03:01.26]Sak durunge,
[03:03.06]Janur kuning melengkung..
[03:06.35]Kowe tau neng uripku,
[03:09.27]Tansah ono neng atiku..
[03:12.69]Ra bakal luntur,
[03:14.62]Sak durunge,
[03:16.36]Janur kuning melengkung..
[03:19.58]Opo kowe ra kelingan,
[03:22.63]Mbiyen mlaku bebarengan..
[03:25.92]Ibarat langit karo rembulan,
[03:29.34]Tresnoku ra bakal ilang..
[03:32.56]Sayang…
[03:35.98]Kowe tau neng uripku,
[03:39.34]Tansah ono neng atiku..
[03:42.68]Ra bakal luntur,
[03:44.37]Sak durunge,
[03:46.29]Janur kuning melengkung..
[03:49.39]Opo kowe ra kelingan,
[03:52.82]Mbiyen mlaku bebarengan..
[03:56.10]Ibarat langit karo rembulan,
[03:59.64]Tresnoku ra bakal ilang..
[04:02.50]Sayang…
[04:05.91]
————–
Preview:

Advertisements

2 thoughts on “Tewas Tertimbun Masa Lalu

  1. Dear sanguturu..Saya mau berhenti berlangganan tolong dibantu off kan terimakasih

    Sent from my Samsung Galaxy smartphone.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s