Tanpo Alasan


Versi: E’eng Beauty

Apuwo riko nyulayani,
Apuwo riko mungkir janji..
Manis omongan riko nong ati,
Pait hang isun lakoni..

Wis sing kuat sun rasakno,
Urip dewekan tanpo riko..
Madang sing enak turu sing biso,
Tekan riko hang isun karepno..

Koyo layangan hang pedot bolae,
Ngelingsung keneng angin nono tujuane..
Bingung sing karuan hang isun rasakno,
Tanpo alasan isun riko tinggalno..

reff:
Wis sing kuat sun rasakno,
Urip dewekan tanpo riko..
Madang sing enak turu sing biso,
Tekan riko hang isun karepno..

Koyo layangan hang pedot bolae,
Ngelingsung keneng angin nono tujuane..
Bingung sing karuan hang isun rasakno,
Tanpo alasan isun riko tinggalno..

Koyo layangan hang pedot bolae,
Ngelingsung keneng angin nono tujuane..
Bingung sing karuan hang isun rasakno,
Tanpo alasan isun riko tinggalno..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *