Juwana Rembang

Versi: Didi Kempot

Neng wates kutho pati juwana rembang,
Opo sliramu lali wis ra kelingan..
Nalikane ngucapake roso sayang,
Wayah sore sineksen derese udan..

Dalan pantura seprene dadi kenangan,
Jare cinta nganti sak entek’e jaman..
Nanging nyatane tresnamu kabur kanginan,
Ninggal aku lungo tanpo pamitan..

reff:
Wis tak lali-lali nganti seprene iki,
Nyatane mung tansah nggoda neng ati..

Tansah kelingan janjimu durung ilang,
Neng wates kutho pati juwana rembang..

reff:
Neng wates kutho pati juwana rembang,
Opo sliramu lali wis ra kelingan..
Nalikane ngucapake roso sayang,
Wayah sore sineksen derese udan..

Dalan pantura seprene dadi kenangan,
Jare cinta nganti sak entek’e jaman..
Nanging nyatane tresnamu kabur kanginan,
Ninggal aku lungo tanpo pamitan..

reff:
Wis tak lali-lali nganti seprene iki,
Nyatane mung tansah nggoda neng ati..

Tansah kelingan janjimu durung ilang,
Neng wates kutho pati juwana rembang..
Neng wates kutho pati juwana rembang..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *