Juwana Rembang



Versi: Didi Kempot

Neng wates kutho pati juwana rembang,
Opo sliramu lali wis ra kelingan..
Nalikane ngucapake roso sayang,
Wayah sore sineksen derese udan..

Dalan pantura seprene dadi kenangan,
Jare cinta nganti sak entek’e jaman..
Nanging nyatane tresnamu kabur kanginan,
Ninggal aku lungo tanpo pamitan..

reff:
Wis tak lali-lali nganti seprene iki,
Nyatane mung tansah nggoda neng ati..

Tansah kelingan janjimu durung ilang,
Neng wates kutho pati juwana rembang..

reff:
Neng wates kutho pati juwana rembang,
Opo sliramu lali wis ra kelingan..
Nalikane ngucapake roso sayang,
Wayah sore sineksen derese udan..

Dalan pantura seprene dadi kenangan,
Jare cinta nganti sak entek’e jaman..
Nanging nyatane tresnamu kabur kanginan,
Ninggal aku lungo tanpo pamitan..

reff:
Wis tak lali-lali nganti seprene iki,
Nyatane mung tansah nggoda neng ati..

Tansah kelingan janjimu durung ilang,
Neng wates kutho pati juwana rembang..
Neng wates kutho pati juwana rembang..
——————-
[ver: lyrics]
[id: aqvqnkcu]
[ar: Didi Kempot]
[ti: Juwana Rembang]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:40]
[00:00.04]Juwana Rembang
[00:00.04]by: Didi Kempot
[00:28.04]
[00:30.04]>>>
[00:31.04]>>
[00:32.04]>
[00:33.04]Neng wates kutho
[00:35.47]pati juwana rembang,
[00:39.34]Opo sliramu
[00:42.14]lali wis ra kelingan..
[00:47.10]Nalikane ngucapake
[00:50.22]roso sayang,
[00:53.67]Wayah sore sineksen
[00:56.79]derese udan..
[00:59.52]
[01:00.90]Dalan pantura
[01:02.20]seprene dadi kenangan,
[01:06.69]Jare cinta
[01:08.75]nganti sak entek’e jaman..
[01:13.81]Nanging nyatane
[01:16.30]tresnamu kabur kanginan,
[01:19.92]Ninggal aku lungo
[01:23.79]tanpo pamitan..
[01:27.40]
[01:38.75]>>>
[01:39.75]>>
[01:40.75]>
[01:41.75]Wis tak lali-lali
[01:44.86]nganti seprene iki,
[01:49.05]Nyatane mung tansah
[01:51.49]nggoda neng ati..
[01:55.67]
[02:02.47]Tansah kelingan
[02:05.40]janjimu durung ilang,
[02:09.21]Neng wates kutho
[02:11.20]pati juwana rembang..
[02:15.51]
[02:40.05]>>>
[02:41.05]>>
[02:42.05]>
[02:43.05]Neng wates kutho
[02:45.66]pati juwana rembang,
[02:49.71]Opo sliramu
[02:52.21]lali wis ra kelingan..
[02:57.32]Nalikane ngucapake
[03:00.38]roso sayang,
[03:03.63]Wayah sore sineksen
[03:06.68]derese udan..
[03:09.88]
[03:10.94]Dalan pantura
[03:12.82]seprene dadi kenangan,
[03:17.12]Jare cinta
[03:19.37]nganti sak entek’e jaman..
[03:24.30]Nanging nyatane
[03:26.61]tresnamu kabur kanginan,
[03:30.48]Ninggal aku lungo
[03:34.22]tanpo pamitan..
[03:37.59]
[03:49.25]>>>
[03:50.25]>>
[03:51.25]>
[03:52.25]Wis tak lali-lali
[03:55.12]nganti seprene iki,
[03:59.18]Nyatane mung tansah
[04:01.86]nggoda neng ati..
[04:05.92]
[04:12.66]Tansah kelingan
[04:15.72]janjimu durung ilang,
[04:19.33]Neng wates kutho
[04:21.46]pati juwana rembang..
[04:26.20]Neng wates kutho
[04:28.45]pati juwana rembang..
[04:32.69]
————-
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s