Pantai Sowan

“Pantai Sowan” Versi Nur KDI

Tulung sawangen sawangen aku,
Sing nandang rindu..
Oh tulung muliho senajan sedelo,
Aku wis lilo..

Sayang aku iki sayang,
Senajan mung sewengi,
nginepo neng kutho tuban..
Sayang aku iki sayang,
Tak suwun ojo lali,
janjimu neng pantai sowan..
Ho uuoo..

reff:
Sedelo wae aku ora biso,
Adoh kowe ningopo ninggalke lungo..
Sekedhep netro aku ora lilo,
Yen kowe nganti nggandeng karo wong liyo..
Ho uuoo..

reff:
Tulung sawangen sawangen aku,
Sing nandang rindu..
Oh tulung muliho senajan sedelo,
Aku wis lilo..

Sayang aku iki sayang,
Senajan mung sewengi,
nginepo neng kutho tuban..
Sayang aku iki sayang,
Tak suwun ojo lali,
janjimu neng pantai sowan..
Ho uuoo..

reff:
Sedelo wae aku ora biso,
Adoh kowe ningopo ninggalke lungo..
Sekedhep netro aku ora lilo,
Yen kowe nganti nggandeng karo wong liyo..

Birune segoro ing kutho tuban,
Nyimpen janjimu seprene ra biso ilang,
Birune segoro ing kutho tuban,
Pantai sowan sing nyimpen sewu kenangan..
Ho uuoo..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *