Pantai Sowan


nur-kdi_2
Versi: Nur KDI

Tulung sawangen sawangen aku,
Sing nandang rindu..
Oh tulung muliho senajan sedelo,
Aku wis lilo..

Sayang aku iki sayang,
Senajan mung sewengi,
nginepo neng kutho tuban..
Sayang aku iki sayang,
Tak suwun ojo lali,
janjimu neng pantai sowan..
Ho uuoo..

reff:
Sedelo wae aku ora biso,
Adoh kowe ningopo ninggalke lungo..
Sekedhep netro aku ora lilo,
Yen kowe nganti nggandeng karo wong liyo..
Ho uuoo..

reff:
Tulung sawangen sawangen aku,
Sing nandang rindu..
Oh tulung muliho senajan sedelo,
Aku wis lilo..

Sayang aku iki sayang,
Senajan mung sewengi,
nginepo neng kutho tuban..
Sayang aku iki sayang,
Tak suwun ojo lali,
janjimu neng pantai sowan..
Ho uuoo..

reff:
Sedelo wae aku ora biso,
Adoh kowe ningopo ninggalke lungo..
Sekedhep netro aku ora lilo,
Yen kowe nganti nggandeng karo wong liyo..

Birune segoro ing kutho tuban,
Nyimpen janjimu seprene ra biso ilang,
Birune segoro ing kutho tuban,
Pantai sowan sing nyimpen sewu kenangan..
Ho uuoo..
——————–
[ver: lyrics]
[id: zqwinscu]
[ar: Nur KDI]
[ti: Pantai Sowan]
[al: Reggea Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:10]
[00:00.02]Pantai Sowan
[00:00.02]by: Nur KDI
[00:30.02]
[00:32.02]>>>
[00:33.02]>>
[00:34.02]>
[00:35.02]Tulung sawangen sawangen aku,
[00:41.26]Sing nandang rindu..
[00:46.58]Oh tulung muliho senajan sedelo,
[00:54.16]Aku wis lilo..
[00:58.57]
[01:01.00]Sayang aku iki sayang,
[01:06.46]Senajan mung sewengi,
[01:09.19]nginepo neng kutho tuban..
[01:13.50]Sayang aku iki sayang,
[01:19.39]Tak suwun ojo lali,
[01:23.37]janjimu neng pantai sowan..
[01:27.34]Ho uuoo..
[01:30.03]
[01:41.42]>>>
[01:42.42]>>
[01:43.42]>
[01:44.42]Sedelo wae aku ora biso,
[01:50.39]Adoh kowe ningopo ninggalke lungo..
[01:57.09]Sekedhep netro aku ora lilo,
[02:03.86]Yen kowe nganti nggandeng karo wong liyo..
[02:11.01]Ho uuoo..
[02:14.23]
[02:47.89]>>>
[02:48.89]>>
[02:49.89]>
[02:50.89]Tulung sawangen sawangen aku,
[02:58.51]Sing nandang rindu..
[03:02.91]Oh tulung muliho senajan sedelo,
[03:10.93]Aku wis lilo..
[03:15.27]
[03:18.35]Sayang aku iki sayang,
[03:24.00]Senajan mung sewengi,
[03:26.67]nginepo neng kutho tuban..
[03:30.89]Sayang aku iki sayang,
[03:36.48]Tak suwun ojo lali,
[03:40.20]janjimu neng pantai sowan..
[03:44.31]Ho uuoo..
[03:47.10]
[03:58.75]>>>
[03:59.75]>>
[04:00.75]>
[04:01.75]Sedelo wae aku ora biso,
[04:07.41]Adoh kowe ningopo ninggalke lungo..
[04:14.11]Sekedhep netro aku ora lilo,
[04:21.01]Yen kowe nganti nggandeng karo wong liyo..
[04:27.84]Birune segoro ing kutho tuban,
[04:34.68]Nyimpen janjimu seprene ra biso ilang,
[04:41.51]Birune segoro ing kutho tuban,
[04:48.27]Pantai sowan sing nyimpen sewu kenangan..
[04:56.29]Ho uuoo..
[04:59.70]
————–
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s