Ilangno Isun


mahesa_18
Versi: Mahesa

Siji sijine ganjelan urip isun,
Sing biso sempurno nyenengaken riko..
Keroso salah keroso ati getun,
Apuwo kok sing biso..

Isun weruh kadhung riko welas temenan,
Atin riko sing ono panggon kanggo liyo..
Tapi ono baen alangane kanggo,
Riko isun siji..

reff:
Ilangono isun teko atin riko,
Myakne sing keseron riko nanggung roso..
Buseken isun teko angen-angenan,
Anggepen isun sing tau ngisi ati..

Masio sak abot-abote welas ring ati,
Tetep baen isun sing biso disanding..
Mergo isun lan riko mung biso nglakoni,
Paran jare karepe urip..

reff:
Isun weruh kadhung riko welas temenan,
Atin riko sing ono panggon kanggo liyo..
Tapi ono baen alangane kanggo,
Riko isun siji..

reff:
Ilangono isun teko atin riko,
Myakne sing keseron riko nanggung roso..
Buseken isun teko angen-angenan,
Anggepen isun sing tau ngisi ati..

Ilangono isun teko atin riko,
Myakne sing keseron riko nanggung roso..
Buseken isun teko angen-angenan,
Anggepen isun sing tau ngisi ati..

Masio sak abot-abote welas ring ati,
Tetep baen isun sing biso disanding..
Mergo isun lan riko mung biso nglakoni,
Paran jare karepe urip..
——————-
[ver: lyrics]
[id: qzcunqcu]
[ar: Mahesa]
[ti: Ilangno Isun]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:08]
[00:00.06]Ilangno Isun
[00:00.06]by: Mahesa
[00:26.06]
[00:28.06]>>>
[00:29.06]>>
[00:30.06]>
[00:31.06]Siji sijine ganjelan urip isun,
[00:37.34]Sing biso sempurno nyenengaken riko..
[00:44.60]Keroso salah keroso ati getun,
[00:51.50]Apuwo kok sing biso..
[00:58.27]
[00:59.82]Isun weruh kadhung riko welas temenan,
[01:06.03]Atin riko sing ono panggon kanggo liyo..
[01:13.37]Tapi ono baen alangane kanggo,
[01:20.19]Riko isun siji..
[01:27.02]
[01:53.65]>>>
[01:54.65]>>
[01:55.65]>
[01:56.65]Ilangono isun teko atin riko,
[02:02.98]Myakne sing keseron riko nanggung roso..
[02:10.94]Buseken isun teko angen-angenan,
[02:17.28]Anggepen isun sing tau ngisi ati..
[02:24.54]Masio sak abot-abote welas ring ati,
[02:31.87]Tetep baen isun sing biso disanding..
[02:38.94]Mergo isun lan riko mung biso nglakoni,
[02:45.97]Paran jare karepe urip..
[02:51.80]
[03:19.24]>>>
[03:20.24]>>
[03:21.24]>
[03:22.24]Isun weruh kadhung riko welas temenan,
[03:28.63]Atin riko sing ono panggon kanggo liyo..
[03:35.66]Tapi ono baen alangane kanggo,
[03:42.67]Riko isun siji..
[03:49.50]
[04:16.01]>>>
[04:17.01]>>
[04:18.01]>
[04:19.01]Ilangono isun teko atin riko,
[04:25.40]Myakne sing keseron riko nanggung roso..
[04:33.47]Buseken isun teko angen-angenan,
[04:39.57]Anggepen isun sing tau ngisi ati..
[04:47.39]Ilangono isun teko atin riko,
[04:53.97]Myakne sing keseron riko nanggung roso..
[05:01.36]Buseken isun teko angen-angenan,
[05:08.38]Anggepen isun sing tau ngisi ati..
[05:15.40]Masio sak abot-abote welas ring ati,
[05:22.47]Tetep baen isun sing biso disanding..
[05:29.99]Mergo isun lan riko mung biso nglakoni,
[05:36.77]Paran jare karepe urip..
[05:43.23]
————-
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s