Ilangno Isun


Versi: Mahesa

Siji sijine ganjelan urip isun,
Sing biso sempurno nyenengaken riko..
Keroso salah keroso ati getun,
Apuwo kok sing biso..

Isun weruh kadhung riko welas temenan,
Atin riko sing ono panggon kanggo liyo..
Tapi ono baen alangane kanggo,
Riko isun siji..

reff:
Ilangono isun teko atin riko,
Myakne sing keseron riko nanggung roso..
Buseken isun teko angen-angenan,
Anggepen isun sing tau ngisi ati..

Masio sak abot-abote welas ring ati,
Tetep baen isun sing biso disanding..
Mergo isun lan riko mung biso nglakoni,
Paran jare karepe urip..

reff:
Isun weruh kadhung riko welas temenan,
Atin riko sing ono panggon kanggo liyo..
Tapi ono baen alangane kanggo,
Riko isun siji..

reff:
Ilangono isun teko atin riko,
Myakne sing keseron riko nanggung roso..
Buseken isun teko angen-angenan,
Anggepen isun sing tau ngisi ati..

Ilangono isun teko atin riko,
Myakne sing keseron riko nanggung roso..
Buseken isun teko angen-angenan,
Anggepen isun sing tau ngisi ati..

Masio sak abot-abote welas ring ati,
Tetep baen isun sing biso disanding..
Mergo isun lan riko mung biso nglakoni,
Paran jare karepe urip..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *