Njaluk Imbuh


Versi: Dian Anic

Apa wis hina lirkesed rega diri,
Ning matane sampean kaya barang loakan..

Duh diri kula wis dianggep apa,
Sampean marek mung butuh njaluk imbuh..
Terhina diri langka regane..

reff:
Bengen kula dibuang kaya ampas,
Dilelara selawas-lawas..

Senajana bengen pernah barengan,
Tulung aja nganggep murahan..

Seenake njaluk hubungan badan,
Nganggep sun gampangan..

Duh diri kula wis dianggep apa,
Sampean marek mung butuh njaluk imbuh..
Terhina diri langka regane..

reff:
Bengen kula dibuang kaya ampas,
Dilelara selawas-lawas..

Senajana bengen pernah barengan,
Tulung aja nganggep murahan..

Seenake njaluk hubungan badan,
Nganggep sun gampangan..

Apa wis hina lirkesed rega diri,
Ning matane sampean kaya barang loakan..

Duh diri kula wis dianggep apa,
Sampean marek mung butuh njaluk imbuh..
Terhina diri langka regane..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *