Nguntal Konco


jkp-yk
Versi: JKP-YK ft. Aura Paramitha

Rasane atiku loro,
Kowe lungo ro wong liyo..
Ra ngelingi dek jaman semono,
Tresnamu koyo ngopo..

Rasane ora karuan,
Ngampet loro jero tenan..
Mergo polahmu ora karuan,
Dadi ngrusak kekancan..

aku ki uwis pasrah yen awak dewe pisah,
ora tak songko konco dewe sing gawe bubrah,
hubunganku pedhot kabeh nggawe aku susah,
konco sing mbiyen tak percoyo dadi berubah..

tresnaku lutus lan suci mung kanggo awakmu,
ning kenopo kowe malah milih kancaku dewe,
aku yo mung iso nrimo yen kowe milih kancaku,
ketimbang mengko nyocot mung dadi rame mburine..

mending aku loro ati ketimbang kelangan konco,
aku ra popo yen mung tok tinggal lungo,
aku neng kene ki yo mung iso ndonga,
mugo-mugo langgeng nganti sak teruse dino..

Rasane atiku loro,
Kowe lungo ro wong liyo..
Ra ngelingi dek jaman semono,
Tresnamu koyo ngopo..

Rasane ora karuan,
Ngampet loro jero tenan..
Mergo polahmu ora karuan,
Dadi ngrusak kekancan..

jarene mbiyen ki yo mung pamit kenalan,
njaluk jeneng pesbuk terus di add dadi teman,
inbok-inbokan njur njaluk pin nggo bbm-an,
suwe-suwe kowe ki do ono pendekatan..

dek pas dino senen kowe ngomong i love you,
ning kenopo dino minggu kowe mutuske aku,
opo to salahku kowe nglungani aku,
aku tok tinggal mlayu trus kowe ro koncoku..

ora tak songko-songko kowe do pacaran,
aku yo mung iso nrimo yen kowe ono hubungan,
mergo polahmu sing saiki ora karuan,
nggawe aku loro ati lan ngrusak kekancan..

Rasane atiku loro,
Kowe lungo ro wong liyo..
Ra ngelingi dek jaman semono,
Tresnamu koyo ngopo..

Rasane ora karuan,
Ngampet loro jero tenan..
Mergo polahmu ora karuan,
Dadi ngrusak kekancan..

dasare kowe ki menungso opo pancen kewan,
bojoku mbok untal koyo ra nduwe pikiran,
mbok yo mikiro sitik nek kowe ki wis gedhe,
ora waton nguntal bojone kancane dewe..

kowe nek dadi koyo aku piye rasane,
nek bojone konco dewe tok untal koyo ngene,
opo pancen dasar kowe ora nduwe pikiran,
waton nguntal konco koyo ra nduwe perasaan..

uwis cukupno anggonmu le nguntal konco,
mesak’ake koncomu atine keloro-loro,
mergo polahmu sing koyo wong ra nduwe duso,
kabeh mau mung tak pasrahke karo sing Kuoso..

Pancen kangmas aku kleru,
Pangapurane awakku..
Yen aku ninggal sliramu,
Malah aku ro koncomu..

Mas lilakno aku lungo,
Mergo wis oleh sing liyo..
Aku lungo ra cukup sedelo,
Timbang batinmu loro..

Rasane atiku loro,
Kowe lungo ro wong liyo..
Ra ngelingi dek jaman semono,
Tresnamu koyo ngopo..

Rasane ora karuan,
Ngampet loro jero tenan..
Mergo polahmu ora karuan,
Dadi ngrusak kekancan..

Rasane atiku loro,
Kowe lungo ro wong liyo..
Ra ngelingi dek jaman semono,
Tresnamu koyo ngopo..

Rasane ora karuan,
Ngampet loro jero tenan..
Mergo polahmu ora karuan,
Dadi ngrusak kekancan..

——————–
[ver: lyrics]
[id: covapwcu]
[ar: JKP-YK ft Aura Paramitha]
[ti: Nguntal Konco]
[al: Hip Hop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:47]
[00:11.04]Nguntal Konco
[00:11.04]by: JKP-YK ft. Aura Paramitha
[00:11.04]
[00:13.04]>>>
[00:14.04]>>
[00:15.04]>
[00:16.04]Rasane atiku loro,
[00:19.62]Kowe lungo ro wong liyo..
[00:22.48]Ra ngelingi dek jaman semono,
[00:26.52]Tresnamu koyo ngopo..
[00:28.82]Rasane ora karuan,
[00:32.05]Ngampet loro jero tenan..
[00:35.34]Mergo polahmu ora karuan,
[00:38.94]Dadi ngrusak kekancan..
[00:41.93]aku ki uwis pasrah yen awak dewe pisah,
[00:44.66]ora tak songko konco dewe sing gawe bubrah,
[00:47.70]hubunganku pedhot kabeh nggawe aku susah,
[00:50.87]konco sing mbiyen tak percoyo dadi berubah..
[00:53.91]tresnaku lutus lan suci mung kanggo awakmu,
[00:57.02]ning kenopo kowe malah milih kancaku dewe,
[01:00.62]aku yo mung iso nrimo yen kowe milih kancaku,
[01:03.98]ketimbang mengko nyocot mung dadi rame mburine..
[01:07.20]mending aku loro ati ketimbang kelangan konco,
[01:10.86]aku ra popo yen mung tok tinggal lungo,
[01:13.72]aku neng kene ki yo mung iso ndonga,
[01:16.52]mugo-mugo langgeng nganti sak teruse dino..
[01:19.62]Rasane atiku loro,
[01:23.23]Kowe lungo ro wong liyo..
[01:26.21]Ra ngelingi dek jaman semono,
[01:29.93]Tresnamu koyo ngopo..
[01:32.60]Rasane ora karuan,
[01:35.90]Ngampet loro jero tenan..
[01:39.06]Mergo polahmu ora karuan,
[01:42.79]Dadi ngrusak kekancan..
[01:45.40]jarene mbiyen ki yo mung pamit kenalan,
[01:47.82]njaluk jeneng pesbuk terus di add dadi teman,
[01:51.55]inbok-inbokan njur njaluk pin nggo bbm-an,
[01:54.53]suwe-suwe kowe ki do ono pendekatan..
[01:57.69]dek pas dino senen kowe ngomong i love you,
[02:01.05]ning kenopo dino minggu kowe mutuske aku,
[02:04.47]opo to salahku kowe nglungani aku,
[02:07.45]aku tok tinggal mlayu trus kowe ro koncoku..
[02:10.55]ora tak songko-songko kowe do pacaran,
[02:13.47]aku yo mung iso nrimo yen kowe ono hubungan,
[02:17.01]mergo polahmu sing saiki ora karuan,
[02:20.50]nggawe aku loro ati lan ngrusak kekancan..
[02:23.72]Rasane atiku loro,
[02:27.13]Kowe lungo ro wong liyo..
[02:30.05]Ra ngelingi dek jaman semono,
[02:33.72]Tresnamu koyo ngopo..
[02:36.33]Rasane ora karuan,
[02:39.56]Ngampet loro jero tenan..
[02:42.54]Mergo polahmu ora karuan,
[02:46.32]Dadi ngrusak kekancan..
[02:49.06]dasare kowe ki menungso opo pancen kewan,
[02:52.36]bojoku mbok untal koyo ra nduwe pikiran,
[02:55.21]mbok yo mikiro sitik nek kowe ki wis gedhe,
[02:58.69]ora waton nguntal bojone kancane dewe..
[03:01.73]kowe nek dadi koyo aku piye rasane,
[03:04.96]nek bojone konco dewe tok untal koyo ngene,
[03:08.44]opo pancen dasar kowe ora nduwe pikiran,
[03:11.49]waton nguntal konco koyo ra nduwe perasaan..
[03:14.71]uwis cukupno anggonmu le nguntal konco,
[03:17.70]mesak’ake koncomu atine keloro-loro,
[03:20.61]mergo polahmu sing koyo wong ra nduwe duso,
[03:23.78]kabeh mau mung tak pasrahke karo sing Kuoso..
[03:27.01]Pancen kangmas aku kleru,
[03:30.96]Pangapurane awakku..
[03:34.12]Yen aku ninggal sliramu,
[03:37.16]Malah aku ro koncomu..
[03:40.33]Mas lilakno aku lungo,
[03:43.37]Mergo wis oleh sing liyo..
[03:46.54]Aku lungo ra cukup sedelo,
[03:50.39]Timbang batinmu loro..
[03:52.93]Rasane atiku loro,
[03:56.11]Kowe lungo ro wong liyo..
[03:59.21]Ra ngelingi dek jaman semono,
[04:02.74]Tresnamu koyo ngopo..
[04:05.54]Rasane ora karuan,
[04:09.02]Ngampet loro jero tenan..
[04:11.82]Mergo polahmu ora karuan,
[04:15.79]Dadi ngrusak kekancan..
[04:18.40]Rasane atiku loro,
[04:21.45]Kowe lungo ro wong liyo..
[04:24.68]Ra ngelingi dek jaman semono,
[04:28.21]Tresnamu koyo ngopo..
[04:31.01]Rasane ora karuan,
[04:33.94]Ngampet loro jero tenan..
[04:37.54]Mergo polahmu ora karuan,
[04:41.07]Dadi ngrusak kekancan..
[04:44.00]
—————
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s