Opo Salah

Versi: Demy

Opo tah salah sun demen nyang riko,
Opo tah salah sun welas nyang riko..
Masio sun ngerti riko wis duwe rabi,
Tapi kelendi ati wis kadhung ngewelasi..

Mung siji riko wong wadon hang katon sempurno,
Nono liyo welas sun mung kanggo riko..
Sing perduli masio pati sun lakoni,
Myakne riko biso ngerti welas iki..

reff:
Rungokeno sworo ati iki,
Myakne riko biso ngerti welas iki..
Yo mung riko angenan ring ngimpi,
Nono liyo mung riko hang sun welasi..

Opo tah salah sun demen nyang riko,
Opo tah salah sun welas nyang riko..
Masio sun ngerti riko wis duwe rabi,
Tapi kelendi ati wis kadhung ngewelasi..

Mung siji riko wong wadon hang katon sempurno,
Nono liyo welas sun mung kanggo riko..
Sing perduli masio pati sun lakoni,
Myakne riko biso ngerti welas iki..

reff:
Rungokeno sworo ati iki,
Myakne riko biso ngerti welas iki..
Yo mung riko angenan ring ngimpi,
Nono liyo mung riko hang sun welasi..

Rungokeno sworo ati iki,
Myakne riko biso ngerti welas iki..
Yo mung riko angenan ring ngimpi,
Nono liyo mung riko hang sun welasi..
Nono liyo mung riko hang sun welasi..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *