Kowe Isih Neng Kene

Versi: Didi Kempot

Sakwise kowe lungo ninggalake aku,
Sepi rasane jroning uripku..
Gedhene tresnaku mung kanggo sliramu,
Rasane koyo isih neng sandhingku..

Urip seneng lan susahku mung karo kowe,
Nangis ngguyu bungah karo kowe..
Ning kepiye maneh uwis pestine,
Kudu pisah wis bedo panggone..

K’we isih neng kene,
Kowe isih neng kene..
Aku ra lali tansah ndedonga,
Mung kanggo kowe..

K’we isih neng kene,
Kowe isih neng kene..
Aku ra lali marang janjiku,
K’we isih neng kene..

reff:
Sakwise kowe lungo ninggalake aku,
Awan lan wengi sepi uripku..
Gedhene tresnaku mung kanggo sliramu,
Rasane koyo isih neng sandhingku..

Urip seneng lan susahku mung karo kowe,
Nangis ngguyu bungah karo kowe..
Nanging piye maneh uwis pestine,
Kudu pisah wis bedo panggone..

K’we isih neng kene,
Kowe isih neng kene..
Aku ra lali tansah ndedonga,
Mung kanggo kowe..

K’we isih neng kene,
Kowe isih neng kene..
Aku ra lali marang janjiku,
K’we isih neng kene..
Aku ra lali marang janjiku,
K’we isih neng kene..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *