Kowe Isih Neng Kene


didi-kempot_56
Versi: Didi Kempot

Sakwise kowe lungo ninggalake aku,
Sepi rasane jroning uripku..
Gedhene tresnaku mung kanggo sliramu,
Rasane koyo isih neng sandhingku..

Urip seneng lan susahku mung karo kowe,
Nangis ngguyu bungah karo kowe..
Ning kepiye maneh uwis pestine,
Kudu pisah wis bedo panggone..

K’we isih neng kene,
Kowe isih neng kene..
Aku ra lali tansah ndedonga,
Mung kanggo kowe..

K’we isih neng kene,
Kowe isih neng kene..
Aku ra lali marang janjiku,
K’we isih neng kene..

reff:
Sakwise kowe lungo ninggalake aku,
Awan lan wengi sepi uripku..
Gedhene tresnaku mung kanggo sliramu,
Rasane koyo isih neng sandhingku..

Urip seneng lan susahku mung karo kowe,
Nangis ngguyu bungah karo kowe..
Nanging piye maneh uwis pestine,
Kudu pisah wis bedo panggone..

K’we isih neng kene,
Kowe isih neng kene..
Aku ra lali tansah ndedonga,
Mung kanggo kowe..

K’we isih neng kene,
Kowe isih neng kene..
Aku ra lali marang janjiku,
K’we isih neng kene..
Aku ra lali marang janjiku,
K’we isih neng kene..
——————-
[ver: lyrics]
[id: zoqkpocu]
[ar: Didi Kempot]
[ti: Kowe Isih Neng Kene]
[al: Pop Jawa]
[by: yanilipatro]
[length: 05:55]
[00:00.04]Kowe Isih Neng Kene
[00:00.04]by: Didi Kempot
[00:30.04]
[00:32.04]>>>
[00:33.04]>>
[00:34.04]>
[00:35.04]Sakwise kowe lungo
[00:39.34]ninggalake aku,
[00:43.01]Sepi rasane jroning uripku..
[00:49.79]Gedhene tresnaku
[00:55.01]mung kanggo sliramu,
[00:58.42]Rasane koyo isih
[01:01.42]neng sandhingku..
[01:06.04]
[01:09.47]Urip seneng lan susah
[01:14.00]ku mung karo kowe,
[01:17.45]Nangis ngguyu bungah
[01:21.64]karo kowe..
[01:24.71]Ning kepiye maneh
[01:29.58]uwis pestine,
[01:33.21]Kudu pisah
[01:35.53]wis bedo panggone..
[01:40.10]
[01:45.04]K’we isih neng kene,
[01:48.93]Kowe isih neng kene..
[01:55.85]
[01:58.64]Aku ra lali tansah ndedonga,
[02:06.37]Mung kanggo kowe..
[02:11.65]
[02:15.47]K’we isih neng kene,
[02:19.82]Kowe isih neng kene..
[02:26.19]
[02:29.74]Aku ra lali marang janjiku,
[02:37.29]K’we isih neng kene..
[02:41.83]
[03:18.07]>>>
[03:19.07]>>
[03:20.07]>
[03:21.07]Sakwise kowe lungo
[03:25.79]ninggalake aku,
[03:29.09]Awan lan wengi
[03:32.24]sepi uripku..
[03:35.56]Gedhene tresnaku
[03:41.00]mung kanggo sliramu,
[03:44.56]Rasane koyo isih
[03:47.93]neng sandhingku..
[03:51.92]
[03:55.98]Urip seneng lan susah
[03:59.72]ku mung karo kowe,
[04:04.07]Nangis ngguyu bungah
[04:07.21]karo kowe..
[04:11.24]Nanging piye maneh
[04:16.25]uwis pestine,
[04:19.27]Kudu pisah
[04:21.39]wis bedo panggone..
[04:25.88]
[04:31.62]K’we isih neng kene,
[04:35.05]Kowe isih neng kene..
[04:41.73]
[04:45.16]Aku ra lali tansah ndedonga,
[04:52.34]Mung kanggo kowe..
[04:57.45]
[05:01.51]K’we isih neng kene,
[05:05.50]Kowe isih neng kene..
[05:12.43]
[05:15.92]Aku ra lali marang janjiku,
[05:23.10]K’we isih neng kene..
[05:28.65]
[05:30.90]Aku ra lali marang janjiku,
[05:38.67]K’we isih neng kene..
[05:44.67]
————-
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s