Sayang (via vallent)


via-vallent_9
Versi: Via Vallent

Sayang opo kowe krungu jerite atiku,
Mengharap engkau kembali..
Sayang nganti memutih rambutku,
Ra bakal luntur tresnaku..

wis tak coba nglalekke jenengmu soko atiku,
sak tenane ra ngapusi isih tresno sliramu,
kekasih pujaning ati nanging kowe ora ngerti,
kowe sing tak wanti-wanti malah jebul saiki..

kowe mblenjani janji,
jare sehidup semati nanging opo bukti,
kowe medhot tresnaku demi wedok’an liyo,
yo wis ra popo insya Allah aku iso lilo..

Meh sambat kalih sinten,
Yen sampun mekaten merana uripku..
Aku welasno kangmas aku mesakno aku,
Aku nangis nganti metu eluh getih putih..

Sayang opo kowe krungu jerite atiku,
Mengharap engkau kembali..
Sayang nganti memutih rambutku,
Ra bakal luntur tresnaku..

hari demi hari uwis tak lewati,
yen pancen dalane kudu kuat ati,
ibarate sego uwis dadi bubur,
nanging tresno iki ora bakal luntur..

sak tenane aku iki pancen tresno awakmu,
ora ono liyane sing iso dadi penggantimu,
wis kanggo awakmu sing cocok neng atiku,
nganti aku njerit atimu ra bakal krungu..

Meh sambat kalih sinten,
Yen sampun mekaten merana uripku..
Aku welasno kangmas aku mesakno aku,
Aku nangis nganti metu eluh getih putih..

Sayang opo kowe krungu jerite atiku,
Mengharap engkau kembali..
Sayang nganti memutih rambutku,
Ra bakal luntur tresnaku..

sayang opo krungu tangise atiku,
mengharap kowe bali neng njero ati iki,
nganti rambutku putih tangis eluh dadi getih,
mbok yo gek ndang bali nglakoni tresno suci,

aku marang sliramu jok ragu neng atiku,
aku ra iso ngapusi sak tenane neng ati,
mung kanggo sliramu cintamu tetap abadi,
selamanya sampai akhir hayat ini..

Meh sambat kalih sinten,
Yen sampun mekaten merana uripku..
Aku welasno kangmas aku mesakno aku,
Aku nangis nganti metu eluh getih putih..

Sayang opo kowe krungu jerite atiku,
Mengharap engkau kembali..
Sayang nganti memutih rambutku,
Ra bakal luntur tresnaku..
Percoyo opo bebojomu,
Cintamu kan tetap abadi..
——————-
[ver: lyrics]
[id: zaqcplcu]
[ar: Via Vallent]
[ti: Sayang]
[al: Dhut Jawa Mix]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:11]
[00:00.02]Sayang – Via Vallent
[00:08.02]
[00:10.08]>>>
[00:11.08]>>
[00:12.08]>
[00:13.08]Sayang opo kowe krungu jerite atiku,
[00:22.43]Mengharap engkau kembali..
[00:27.06]Sayang nganti memutih rambutku,
[00:34.10]Ra bakal luntur tresnaku..
[00:41.59]wis tak coba nglalekke jenengmu soko atiku,
[00:45.15]sak tenane ra ngapusi isih tresno sliramu,
[00:48.52]kekasih pujaning ati nanging kowe ora ngerti,
[00:52.20]kowe sing tak wanti-wanti malah jebul saiki..
[00:55.80]kowe mblenjani janji,
[00:57.98]jare sehidup semati nanging opo bukti,
[01:01.35]kowe medhot tresnaku demi wedok’an liyo,
[01:04.53]yo wis ra popo insya Allah aku iso lilo..
[01:10.01]Meh sambat kalih sinten,
[01:14.10]Yen sampun mekaten merana uripku..
[01:21.84]Aku welasno kangmas aku mesakno aku,
[01:28.95]Aku nangis nganti metu eluh getih putih..
[01:35.38]Sayang opo kowe krungu jerite atiku,
[01:44.43]Mengharap engkau kembali..
[01:49.61]Sayang nganti memutih rambutku,
[01:56.22]Ra bakal luntur tresnaku..
[02:02.96]hari demi hari uwis tak lewati,
[02:06.95]yen pancen dalane kudu kuat ati,
[02:10.51]ibarate sego uwis dadi bubur,
[02:14.25]nanging tresno iki ora bakal luntur..
[02:17.44]sak tenane aku iki pancen tresno awakmu,
[02:21.31]ora ono liyane sing iso dadi penggantimu,
[02:24.99]wis kanggo awakmu sing cocok neng atiku,
[02:28.61]nganti aku njerit atimu ra bakal krungu..
[02:32.23]Meh sambat kalih sinten,
[02:35.97]Yen sampun mekaten merana uripku..
[02:43.89]Aku welasno kangmas aku mesakno aku,
[02:51.17]Aku nangis nganti metu eluh getih putih..
[02:57.85]Sayang opo kowe krungu jerite atiku,
[03:06.65]Mengharap engkau kembali..
[03:11.77]Sayang nganti memutih rambutku,
[03:18.63]Ra bakal luntur tresnaku..
[03:25.31]sayang opo krungu tangise atiku,
[03:29.49]mengharap kowe bali neng njero ati iki,
[03:33.36]nganti rambutku putih tangis eluh dadi getih,
[03:36.91]mbok yo gek ndang bali nglakoni tresno suci,
[03:40.03]aku marang sliramu jok ragu neng atiku,
[03:43.65]aku ra iso ngapusi sak tenane neng ati,
[03:47.02]mung kanggo sliramu cintamu tetap abadi,
[03:50.83]selamanya sampai akhir hayat ini..
[03:54.59]Meh sambat kalih sinten,
[03:58.70]Yen sampun mekaten merana uripku..
[04:06.37]Aku welasno kangmas aku mesakno aku,
[04:13.55]Aku nangis nganti metu eluh getih putih..
[04:20.22]Sayang opo kowe krungu jerite atiku,
[04:28.52]Mengharap engkau kembali..
[04:34.08]Sayang nganti memutih rambutku,
[04:40.82]Ra bakal luntur tresnaku..
[04:48.18]Percoyo opo bebojomu,
[04:54.98]Cintamu kan tetap abadi..
[05:02.03]
————–
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s