Abot Ninggale


Versi: Diana Sastra

Wong urip ning alam dunya,
Akeh drama sandiwara..
Lakon cinta lan sengsara,
Tuniba ning badan kula..

Pegat balen wis ping telu,
Kenang kebakar cemburu..
Atine sih durung ikhlas,
Nglepas buntut nggebeki endas..

reff:
Mantan laki wis olih ganti,
Panas cemburu emosi..

Pikir napsu wis ora pugung,
Arep brontak ngrasa bli due hak..
Pengen balen entok talake,
Tapi batin abot ninggalne..

Pegat balen wis ping telu,
Kenang kebakar cemburu..
Atine sih durung ikhlas,
Nglepas buntut nggebeki endas..

reff:
Mantan laki wis olih ganti,
Panas cemburu emosi..

Pikir napsu wis ora pugung,
Arep brontak ngrasa bli due hak..
Pengen balen entok talake,
Tapi batin abot ninggalne..

Wong urip ning alam dunya,
Akeh drama sandiwara..
Lakon cinta lan sengsara,
Tuniba ning badan kula..
——————–
[ver: lyrics]
[id: wbwzbicu]
[ar: Diana Sastra]
[ti: Abot Ninggale]
[al: Tarling]
[by: yanilipatro]
[length: 5:55]
[00:00.02]Abot Ninggale
[00:00.02]Versi: Diana Sastra
[00:42.02]
[00:44.02]>>>
[00:45.02]>>
[00:46.02]>
[00:47.02]Wong urip ning alam dunya,
[00:52.18]Akeh drama sandiwara..
[00:59.31]Lakon cinta lan sengsara,
[01:07.95]Tuniba ning badan kula..
[01:15.00]
[01:30.45]Pegat balen wis ping telu,
[01:35.87]Kenang kebakar cemburu..
[01:44.55]Atine sih durung ikhlas,
[01:53.53]Nglepas buntut nggebeki endas..
[01:58.34]
[02:25.02]>>>
[02:26.02]>>
[02:27.02]>
[02:28.02]Mantan laki wis olih ganti,
[02:35.71]Panas cemburu emosi..
[02:42.78]
[02:51.02]Pikir napsu wis ora pugung,
[02:59.13]Arep brontak ngrasa bli due hak..
[03:07.16]Pengen balen entok talake,
[03:14.42]Tapi batin abot ninggalne..
[03:21.33]
[03:23.26]Pegat balen wis ping telu,
[03:30.11]Kenang kebakar cemburu..
[03:36.88]Atine sih durung ikhlas,
[03:45.01]Nglepas buntut nggebeki endas..
[03:51.73]
[04:18.02]>>>
[04:19.02]>>
[04:20.02]>
[04:21.95]Mantan laki wis olih ganti,
[04:28.41]Panas cemburu emosi..
[04:35.73]
[04:44.18]Pikir napsu wis ora pugung,
[04:50.30]Arep brontak ngrasa bli due hak..
[04:58.77]Pengen balen entok talake,
[05:05.95]Tapi batin abot ninggalne..
[05:13.67]
[05:16.48]Wong urip ning alam dunya,
[05:22.94]Akeh drama sandiwara..
[05:29.89]Lakon cinta lan sengsara,
[05:37.90]Tuniba ning badan kula..
[05:44.30]
————–
Preview:

Advertisements

Khilaf


Versi: Didi Kempot

Aku terkurung lantaran botol minuman,
Karna kekhilafanku akhirnya aku merana..

Tiada terasa setahun aku disini,
Menebus kesalahanku menutup kekhilafanku..

Oh tuhan ampuni dosaku ini,
Aku terkurung lantaran botol minuman..

reff:
Merah mata ini karena emosi,
Hingga kulupa jadi begini..

Sesat aku tersesat karena minuman,
Hingga diriku jadi tak aruan..
Oh tuhan ampuni dosaku ini..

Aku terkurung lantaran botol minuman,
Karna kekhilafanku akhirnya aku merana..

Oh tuhan ampuni dosaku ini,
Aku terkurung lantaran botol minuman..

reff:
Merah mata ini karena emosi,
Hingga kulupa jadi begini..

Sesat aku tersesat karena minuman,
Hingga diriku jadi tak aruan..
Oh tuhan ampuni dosaku ini..
———————
[ver: lyrics]
[id: ovoubucu]
[ar: Didi Kempot]
[ti: Khilaf]
[al: Album “Sandiwara Cinta”]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:32]
[00:00.05]Khilaf
[00:00.05]by: Didi Kempot
[00:34.05]
[00:36.95]>>>
[00:37.95]>>
[00:38.95]>
[00:39.95]Aku terkurung
[00:42.05]lantaran botol minuman,
[00:45.88]Karna kekhilafanku
[00:49.37]akhirnya aku merana..
[00:56.05]
[01:02.85]Tiada terasa
[01:05.28]setahun aku disini,
[01:08.97]Menebus kesalahanku
[01:12.59]menutup kekhilafanku..
[01:19.32]Oh tuhan
[01:25.37]ampuni dosaku ini,
[01:29.18]Aku terkurung
[01:31.11]lantaran botol minuman..
[01:36.64]
[01:59.09]>>>
[02:00.09]>>
[02:01.09]>
[02:02.09]Merah mata ini
[02:05.41]karena emosi,
[02:09.34]Hingga kulupa
[02:11.96]jadi begini..
[02:16.33]
[02:22.19]Sesat aku tersesat
[02:25.19]karena minuman,
[02:29.06]Hingga diriku
[02:31.83]jadi tak aruan..
[02:35.77]Oh tuhan
[02:41.16]ampuni dosaku ini..
[02:45.09]Aku terkurung
[02:47.39]lantaran botol minuman,
[02:51.51]Karna kekhilafanku
[02:55.07]akhirnya aku merana..
[03:01.75]Oh tuhan
[03:06.93]ampuni dosaku ini,
[03:11.79]Aku terkurung
[03:14.16]lantaran botol minuman..
[03:18.91]
[03:42.15]>>>
[03:43.15]>>
[03:44.15]>
[03:45.15]Merah mata ini
[03:47.84]karena emosi,
[03:51.83]Hingga kulupa
[03:54.70]jadi begini..
[03:58.70]
[04:05.00]Sesat aku tersesat
[04:07.74]karena minuman,
[04:11.49]Hingga diriku
[04:14.36]jadi tak aruan..
[04:18.29]Oh tuhan
[04:24.09]ampuni dosaku ini..
[04:28.27]
————-
Preview:

Piwales Tresno


Versi: NDX AKA

Kowe tau ono neng atiku,
Kowe mbiyen ngancani uripku,
Saikine kowe lungo ninggal janji palsu..
Opo iki piwales tresnamu,
Ngukir cidro neng njero batinku,
Ngopo tego dolanan atiku sakpenakmu..

naliko ati iki wis mantep milih kowe,
nanging mburine aku mbok tinggalake,
soroting mripatmu wis ra nandak’ake tresno,
roso wis tok rampungi atiku tok larani..

yen kelingan janji manis rogo iki ra kuat,
kabeh esemanku dadi luluh sambat,
uripku soyo susah sakwise kowe cidro,
ra ngiro tresno suci iki dadine sewu loro..

Jroning ati pancen tresno marang nimas,
Nanging aku ra biso mbaleni kabeh cerito..

Kowe tau ono neng atiku,
Kowe mbiyen ngancani uripku,
Saikine kowe lungo ninggal janji palsu..
Opo iki piwales tresnamu,
Ngukir cidro neng njero batinku,
Ngopo tego dolanan atiku sakpenakmu..

rembulan wengi iki nggowo roso kang tipis,
lintang dadi seksi simbere ing samber tangis,
sembrebet angin tresno wis mandek mbok nggo lungo,
opo isih pantes kulo paring ngapuro..

pancen kudu pisahan gusti kang paring dalan,
kabeh cerito mung pantes dadi kenangan,
ora ono ucap pisah kang iso dadi tinggalan,
mergo kowe wis ra biso kanggo dijak bebrayan..

Jroning ati pancen tresno marang nimas,
Nanging aku ra biso mbaleni kabeh cerito..

Kowe tau ono neng atiku,
Kowe mbiyen ngancani uripku,
Saikine kowe lungo ninggal janji palsu..
Opo iki piwales tresnamu,
Ngukir cidro neng njero batinku,
Ngopo tego dolanan atiku sakpenakmu..

ra bakal tak baleni tresnamu koyo geni,
kang sumebyar mrabat ngobong roso kang suci,
saiki pancen wis ra biso bali neng wektu mbiyen,
ilang ukoro opo meneh gawe cerito balen..

wis yo wis ojo nggugah manah kang turu,
tresno kasih lan ati kang mbiyen udu duwekmu,
tak lilakne jembar manah ngeculke kowe,
mugi gusti saguh lan cepet paring gantine..

Jroning ati pancen tresno marang nimas,
Nanging aku ra biso mbaleni kabeh cerito..

Kowe tau ono neng atiku,
Kowe mbiyen ngancani uripku,
Saikine kowe lungo ninggal janji palsu..
Opo iki piwales tresnamu,
Ngukir cidro neng njero batinku,
Ngopo tego dolanan atiku sakpenakmu..

Kowe tau ono neng atiku,
Kowe mbiyen ngancani uripku,
Saikine kowe lungo ninggal janji palsu..
Opo iki piwales tresnamu,
Ngukir cidro neng njero batinku,
Ngopo tego dolanan atiku sakpenakmu..
——————–
[ver: lyrics]
[id: opozbhcu]
[ar: NDX AKA]
[ti: Piwales Tresno]
[al: Hip Hop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:32]
[00:00.02]Kowe tau ono neng atiku,
[00:03.52]Kowe mbiyen ngancani uripku,
[00:07.14]Saikine kowe lungo ninggal janji palsu..
[00:13.88]Opo iki piwales tresnamu,
[00:17.31]Ngukir cidro neng njero batinku,
[00:20.62]Ngopo tego dolanan atiku sakpenakmu..
[00:26.92]
[00:28.23]naliko ati iki wis mantep milih kowe,
[00:32.29]nanging mburine aku mbok tinggalake,
[00:35.72]soroting mripatmu wis ra nandak’ake tresno,
[00:39.15]roso wis tok rampungi atiku tok larani..
[00:42.57]yen kelingan janji manis rogo iki ra kuat,
[00:46.25]kabeh esemanku dadi luluh sambat,
[00:49.37]uripku soyo susah sakwise kowe cidro,
[00:53.06]ra ngiro tresno suci iki dadine sewu loro..
[00:56.49]Jroning ati pancen tresno marang nimas,
[01:02.48]Nanging aku ra biso mbaleni kabeh cerito..
[01:10.59]Kowe tau ono neng atiku,
[01:14.96]Kowe mbiyen ngancani uripku,
[01:18.95]Saikine kowe lungo ninggal janji palsu..
[01:25.82]Opo iki piwales tresnamu,
[01:29.31]Ngukir cidro neng njero batinku,
[01:32.74]Ngopo tego dolanan atiku sakpenakmu..
[01:39.23]
[01:40.29]rembulan wengi iki nggowo roso kang tipis,
[01:44.29]lintang dadi seksi simbere ing samber tangis,
[01:47.78]sembrebet angin tresno wis mandek mbok nggo lungo,
[01:51.21]opo isih pantes kulo paring ngapuro..
[01:54.96]pancen kudu pisahan gusti kang paring dalan,
[01:58.08]kabeh cerito mung pantes dadi kenangan,
[02:01.26]ora ono ucap pisah kang iso dadi tinggalan,
[02:05.60]mergo kowe wis ra biso kanggo dijak bebrayan..
[02:08.72]Jroning ati pancen tresno marang nimas,
[02:14.59]Nanging aku ra biso mbaleni kabeh cerito..
[02:22.58]Kowe tau ono neng atiku,
[02:27.26]Kowe mbiyen ngancani uripku,
[02:30.94]Saikine kowe lungo ninggal janji palsu..
[02:37.93]Opo iki piwales tresnamu,
[02:41.23]Ngukir cidro neng njero batinku,
[02:44.73]Ngopo tego dolanan atiku sakpenakmu..
[02:51.15]
[02:52.71]ra bakal tak baleni tresnamu koyo geni,
[02:56.21]kang sumebyar mrabat ngobong roso kang suci,
[02:59.58]saiki pancen wis ra biso bali neng wektu mbiyen,
[03:03.32]ilang ukoro opo meneh gawe cerito balen..
[03:06.75]wis yo wis ojo nggugah manah kang turu,
[03:09.78]tresno kasih lan ati kang mbiyen udu duwekmu,
[03:13.50]tak lilakne jembar manah ngeculke kowe,
[03:16.87]mugi gusti saguh lan cepet paring gantine..
[03:20.43]Jroning ati pancen tresno marang nimas,
[03:26.48]Nanging aku ra biso mbaleni kabeh cerito..
[03:34.59]Kowe tau ono neng atiku,
[03:39.46]Kowe mbiyen ngancani uripku,
[03:43.08]Saikine kowe lungo ninggal janji palsu..
[03:50.26]Opo iki piwales tresnamu,
[03:53.25]Ngukir cidro neng njero batinku,
[03:56.75]Ngopo tego dolanan atiku sakpenakmu..
[04:03.49]Kowe tau ono neng atiku,
[04:06.79]Kowe mbiyen ngancani uripku,
[04:10.29]Saikine kowe lungo ninggal janji palsu..
[04:17.28]Opo iki piwales tresnamu,
[04:20.58]Ngukir cidro neng njero batinku,
[04:24.08]Ngopo tego dolanan atiku sakpenakmu..
[04:30.38]
————-
Preview:

Pesisir Tuban


Versi: Didi Kempot

Cah manis pancen bener kembang deso,
Esemmu neng impenku sabendino..
Bejo tenan tresnaku biso tetompo,
Ning nelongso critamu yen arep lungo..

Pamitmu jare lungo mung sedelo,
Ora lali yen janjimu sak wetoro..
Nganti seprene nyatane ra ono warto,
Sing tak kiro tresnamu wis mesti cidro..

reff:
Udan deres tekane mongso ketigo,
Paribasan bungahe ati tak roso..
Smono suwene sliramu ninggal lungo,
Saiki teko ra nyono ora ngiro..

Oh cah manis tresnaku sih durung musno,
Ora perlu bali maneh lungo monco..
Neng pesisir kutho tuban mbangun tresno,
Urip rukun koyo mimi lan mintuno..

reff:
Pamitmu jare lungo mung sedelo,
Ora lali yen janjimu sak wetoro..
Nganti seprene nyatane ra ono warto,
Sing tak kiro tresnamu wis mesti cidro..

reff:
Udan deres tekane mongso ketigo,
Paribasan bungahe ati tak roso..
Smono suwene sliramu ninggal lungo,
Saiki teko ra nyono ora ngiro..

Oh cah manis tresnaku sih durung musno,
Ora perlu bali maneh lungo monco..
Neng pesisir kutho tuban mbangun tresno,
Urip rukun koyo mimi lan mintuno..
Neng pesisir kutho tuban mbangun tresno,
Urip rukun koyo mimi lan mintuno..
——————-
[ver: lyrics]
[id: kqkhbacu]
[ar: Didi Kempot]
[ti: Pesisir Tuban]
[al: Dangdut Jawa]
[by: yanilipatro]
[length: 05:30]
[00:00.02]Pesisir Tuban
[00:00.02]by: Didi Kempot
[00:22.02]
[00:24.02]>>>
[00:25.02]>>
[00:26.02]>
[00:27.02]Cah manis pancen bener kembang deso,
[00:34.73]Esemmu neng impenku sabendino..
[00:41.79]Bejo tenan tresnaku biso tetompo,
[00:48.69]Ning nelongso critamu yen arep lungo..
[00:56.17]
[01:02.04]Pamitmu jare lungo mung sedelo,
[01:08.90]Ora lali yen janjimu sak wetoro..
[01:16.86]Nganti seprene nyatane ra ono warto,
[01:23.55]Sing tak kiro tresnamu wis mesti cidro..
[01:31.11]
[01:42.02]>>>
[01:43.02]>>
[01:44.02]>
[01:45.02]Udan deres tekane mongso ketigo,
[01:51.33]Paribasan bungahe ati tak roso..
[01:58.17]Smono suwene sliramu ninggal lungo,
[02:04.63]Saiki teko ra nyono ora ngiro..
[02:13.18]
[02:19.28]Oh cah manis tresnaku sih durung musno,
[02:26.67]Ora perlu bali maneh lungo monco..
[02:33.80]Neng pesisir kutho tuban mbangun tresno,
[02:40.66]Urip rukun koyo mimi lan mintuno..
[02:47.70]
[03:12.09]>>>
[03:13.09]>>
[03:14.09]>
[03:15.09]Pamitmu jare lungo mung sedelo,
[03:22.15]Ora lali yen janjimu sak wetoro..
[03:29.54]Nganti seprene nyatane ra ono warto,
[03:36.19]Sing tak kiro tresnamu wis mesti cidro..
[03:43.52]
[03:54.02]>>>
[03:55.02]>>
[03:56.02]>
[03:57.02]Udan deres tekane mongso ketigo,
[04:03.64]Paribasan bungahe ati tak roso..
[04:10.56]Smono suwene sliramu ninggal lungo,
[04:17.39]Saiki teko ra nyono ora ngiro..
[04:25.40]
[04:31.80]Oh cah manis tresnaku sih durung musno,
[04:38.82]Ora perlu bali maneh lungo monco..
[04:46.02]Neng pesisir kutho tuban mbangun tresno,
[04:52.73]Urip rukun koyo mimi lan mintuno..
[05:00.25]Neng pesisir kutho tuban mbangun tresno,
[05:06.73]Urip rukun koyo mimi lan mintuno..
[05:14.30]
————-
Preview:

Mergo Sing Ono Maning


Versi: Mahesa

Magih ono pilihan liyo,
Welas isun disiyo-siyo..
Saiki riko demen nyang isun,
Mergo sing ono maning..

Soyo suwi isun keroso,
Dadi tambal butuhe riko..
Omonge riko welas nyang isun,
Mergo sing ono maning..

Wis entek kopine,
Wis kari kedohe..
Manise kanggo uwong,
Sepone isun hang mondong..

Bengen katon paran,
Ndemeni wong liyan..
Lelese welas isun,
Mergo sing ono maning..

reff:
Magih ono pilihan liyo,
Welas isun disiyo-siyo..
Saiki riko demen nyang isun,
Mergo sing ono maning..

Soyo suwi isun keroso,
Dadi tambal butuhe riko..
Omonge riko welas nyang isun,
Mergo sing ono maning..

Wis entek kopine,
Wis kari kedohe..
Manise kanggo uwong,
Sepone isun hang mondong..

Bengen katon paran,
Ndemeni wong liyan..
Lelese welas isun,
Mergo sing ono maning..

Wis entek kopine,
Wis kari kedohe..
Manise kanggo uwong,
Sepone isun hang mondong..

Bengen katon paran,
Ndemeni wong liyan..
Lelese welas isun,
Mergo sing ono maning..
Mergo sing ono maning..
Mergo sing ono maning..
——————-
[ver: lyrics]
[id: ibkcbacu]
[ar: Mahesa]
[ti: Mergo Sing Ono Maning]
[al: banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:46]
[00:00.04]Mergo Sing Ono Maning
[00:00.04]by: Mahesa
[00:33.04]
[00:35.04]>>>
[00:36.04]>>
[00:37.04]>
[00:38.04]Magih ono pilihan liyo,
[00:42.24]Welas isun disiyo-siyo..
[00:46.90]Saiki riko demen nyang isun,
[00:51.27]Mergo sing ono maning..
[00:54.70]
[00:56.04]Soyo suwi isun keroso,
[00:59.82]Dadi tambal butuhe riko..
[01:04.75]Omonge riko welas nyang isun,
[01:09.18]Mergo sing ono maning..
[01:12.55]
[01:14.11]Wis entek kopine,
[01:18.04]Wis kari kedohe..
[01:22.29]Manise kanggo uwong,
[01:27.09]Sepone isun hang mondong..
[01:31.58]Bengen katon paran,
[01:36.01]Ndemeni wong liyan..
[01:40.57]Lelese welas isun,
[01:45.00]Mergo sing ono maning..
[01:48.56]
[02:13.86]>>>
[02:14.86]>>
[02:15.86]>
[02:16.86]Magih ono pilihan liyo,
[02:20.86]Welas isun disiyo-siyo..
[02:25.34]Saiki riko demen nyang isun,
[02:29.96]Mergo sing ono maning..
[02:33.26]
[02:34.95]Soyo suwi isun keroso,
[02:38.63]Dadi tambal butuhe riko..
[02:43.19]Omonge riko welas nyang isun,
[02:48.18]Mergo sing ono maning..
[02:51.42]
[02:53.17]Wis entek kopine,
[02:56.73]Wis kari kedohe..
[03:01.22]Manise kanggo uwong,
[03:05.84]Sepone isun hang mondong..
[03:10.39]Bengen katon paran,
[03:14.70]Ndemeni wong liyan..
[03:19.13]Lelese welas isun,
[03:23.81]Mergo sing ono maning..
[03:27.99]Wis entek kopine,
[03:32.36]Wis kari kedohe..
[03:36.85]Manise kanggo uwong,
[03:41.78]Sepone isun hang mondong..
[03:46.40]Bengen katon paran,
[03:50.64]Ndemeni wong liyan..
[03:55.32]Lelese welas isun,
[03:59.81]Mergo sing ono maning..
[04:04.06]Mergo sing ono maning..
[04:08.61]Mergo sing ono maning..
[04:13.42]
—————
Preview:

Lepas Tanpa Kata


Versi: Via Vallent

Seperti menggantang,
Asap dalam genggaman..
Mengharap cintaku,
Tak mungkin tak mungkin tak mungkin..

Bukankah dahulu,
Kau yang meninggalkanku..
Lepas tanpa kata,
Teganya teganya teganya..

reff:
Angkuhnya dirimu,
Disaat engkau jaya..
Gelap hati buta mata,
Kau buat ku merana..

Kesetiaanku,
Tak pernah kau hargai..
Benar-benar kau terlalu,
Cintaku kau curangi..

Pergilah..(pergilah),
Dan jangan kau dekati diriku..
Cara aku bercinta,
Denganmu..

Seperti menggantang,
Asap dalam genggaman..
Mengharap cintaku,
Tak mungkin tak mungkin tak mungkin..

Bukankah dahulu,
Kau yang meninggalkanku..
Lepas tanpa kata,
Teganya teganya teganya..

reff:
Angkuhnya dirimu,
Disaat engkau jaya..
Gelap hati buta mata,
Kau buat ku merana..

Kesetiaanku,
Tak pernah kau hargai..
Benar-benar kau terlalu,
Cintaku kau curangi..

Pergilah..(pergilah),
Dan jangan kau dekati diriku..
Cara aku bercinta,
Denganmu..

Seperti menggantang,
Asap dalam genggaman..
Mengharap cintaku,
Tak mungkin tak mungkin tak mungkin..

Bukankah dahulu,
Kau yang meninggalkanku..
Lepas tanpa kata,
Teganya teganya teganya..
——————–
[ver: lyrics]
[id: hhhnbscu]
[ar: Via Vallent]
[ti: Lepas Tanpa Kata]
[al: Dhut Koplo]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:29]
[00:00.02]Lepas Tanpa Kata
[00:00.02]by: Via Vallent
[00:23.02]
[00:25.02]>>>
[00:26.02]>>
[00:27.02]>
[00:28.02]Seperti menggantang,
[00:30.32]Asap dalam genggaman..
[00:33.26]Mengharap cintaku,
[00:35.94]Tak mungkin tak mungkin tak mungkin..
[00:39.44]
[00:45.12]Bukankah dahulu,
[00:47.80]Kau yang meninggalkanku..
[00:51.11]Lepas tanpa kata,
[00:53.79]Teganya teganya teganya..
[00:57.47]
[01:24.02]>>>
[01:25.02]>>
[01:26.02]>
[01:27.02]Angkuhnya dirimu,
[01:30.02]Disaat engkau jaya..
[01:32.77]Gelap hati buta mata,
[01:35.89]Kau buat ku merana..
[01:38.63]
[01:44.87]Kesetiaanku,
[01:47.30]Tak pernah kau hargai..
[01:50.61]Benar-benar kau terlalu,
[01:53.61]Cintaku kau curangi..
[01:57.10]Pergilah..(pergilah),
[02:00.97]Dan jangan kau dekati diriku..
[02:04.15]Cara aku bercinta,
[02:07.71]Denganmu..
[02:09.77]
[02:11.18]Seperti menggantang,
[02:13.67]Asap dalam genggaman..
[02:16.73]Mengharap cintaku,
[02:19.60]Tak mungkin tak mungkin tak mungkin..
[02:22.72]
[02:28.90]Bukankah dahulu,
[02:31.33]Kau yang meninggalkanku..
[02:34.70]Lepas tanpa kata,
[02:37.32]Teganya teganya teganya..
[02:40.25]
[03:08.01]>>>
[03:09.01]>>
[03:10.01]>
[03:11.01]Angkuhnya dirimu,
[03:13.21]Disaat engkau jaya..
[03:16.48]Gelap hati buta mata,
[03:19.35]Kau buat ku merana..
[03:22.28]
[03:28.52]Kesetiaanku,
[03:30.89]Tak pernah kau hargai..
[03:34.26]Benar-benar kau terlalu,
[03:37.19]Cintaku kau curangi..
[03:40.75]Pergilah..(pergilah),
[03:44.43]Dan jangan kau dekati diriku..
[03:47.49]Cara aku bercinta,
[03:51.36]Denganmu..
[03:53.29]
[03:55.29]Seperti menggantang,
[03:57.28]Asap dalam genggaman..
[04:00.40]Mengharap cintaku,
[04:03.21]Tak mungkin tak mungkin tak mungkin..
[04:06.52]
[04:12.14]Bukankah dahulu,
[04:15.13]Kau yang meninggalkanku..
[04:18.31]Lepas tanpa kata,
[04:20.93]Teganya teganya teganya..
[04:24.05]
————-
Preview:

Biarkan Waktu Menjawab


Versi: Radja

Pernahkah kau merasakan cinta,
Yang datang dengan seketika..
Dan banyak meneteskan airmata,
Memaksaku diam tanpa bicara..

Tanpamu aku merasa lemah,
Tanpamu aku merasa lelah..
Dan tanpamu aku bukanlah apa-apa,
Kini aku tak berdaya..

Biarkanlah waktu menjawab cintamu,
Ku akan setia menunggu..
Jangan paksa aku melewati itu,
Biarkan semua berlalu..

Tanpamu aku merasa lemah,
Tanpamu aku merasa lelah..
Dan tanpamu aku bukanlah apa-apa,
Dan kini aku tak berdaya..
Wo..hoaw..

Biarkanlah waktu menjawab cintamu,
Ku akan setia menunggu..
Jangan paksa aku melewati itu,
Biarkan semua berlalu..

Simpan semua perih dihatimu,
Usah kau mengingatku..hu o o
Cinta yang terus membayangiku,
Kan kusimpan dalam jiwaku..
Huwow..hwow..
Huhuhu..hu huhu..

reff:
Sigani noe sarangeul,
Dap hadarok duseyo,
Naneun onjena gidarikeyo..
Jangan kau paksa aku melewati itu,
Biarkan semua berlalu..

Biarkanlah waktu menjawab cintamu,
Ku akan setia menunggu..
Jangan kau paksa aku melewati itu,
Biarkan semua berlalu..
———————
[ver: lyrics]
[id: hvhpbscu]
[ar: Radja]
[ti: Biarkan Waktu Menjawab]
[al: Pop Indo]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:44]
[00:00.07]Biarkan Waktu Menjawab
[00:00.07]by: Radja
[00:14.07]
[00:16.57]>>>
[00:17.57]>>
[00:18.57]>
[00:19.57]Pernahkah kau merasakan cinta,
[00:25.16]Yang datang dengan seketika..
[00:31.62]Dan banyak meneteskan airmata,
[00:38.33]Memaksaku diam tanpa bicara..
[00:44.85]
[00:46.65]Tanpamu aku merasa lemah,
[00:52.55]Tanpamu aku merasa lelah..
[00:58.70]Dan tanpamu aku bukanlah apa-apa,
[01:05.96]Kini aku tak berdaya..
[01:11.50]
[01:13.97]Biarkanlah waktu menjawab cintamu,
[01:20.25]Ku akan setia menunggu..
[01:25.84]Jangan paksa aku melewati itu,
[01:33.60]Biarkan semua berlalu..
[01:39.56]
[01:44.02]Tanpamu aku merasa lemah,
[01:49.51]Tanpamu aku merasa lelah..
[01:56.27]Dan tanpamu aku bukanlah apa-apa,
[02:03.85]Dan kini aku tak berdaya..
[02:09.87]Wo..hoaw..
[02:11.66]Biarkanlah waktu menjawab cintamu,
[02:18.12]Ku akan setia menunggu..
[02:23.64]Jangan paksa aku melewati itu,
[02:31.60]Biarkan semua berlalu..
[02:36.69]
[02:38.19]Simpan semua perih dihatimu,
[02:44.02]Usah kau mengingatku..hu o o
[02:52.34]Cinta yang terus membayangiku,
[02:58.30]Kan kusimpan dalam jiwaku..
[03:05.51]Huwow..
[03:08.36]Hwow..
[03:11.85]Huhuhu..hu huhu..
[03:33.50]>>>
[03:34.50]>>
[03:35.50]>
[03:36.50]Sigani noe sarangeul,
[03:39.36]Dap hadarok duseyo,
[03:42.77]Naneun onjena gidarikeyo..
[03:48.05]Jangan kau paksa aku melewati itu,
[03:55.99]Biarkan semua berlalu..
[04:00.82]
[04:03.36]Biarkanlah waktu menjawab cintamu,
[04:09.64]Ku akan setia menunggu..
[04:15.16]Jangan kau paksa aku melewati itu,
[04:23.20]Biarkan semua berlalu..
[04:28.97]
————–
Preview: