Pager Abang


didi-kempot_55
Versi: Didi Kempot

Pager abang semampir kutho kediri,
Sing tak pikir neng kene opo wis lali..
Wis ra nduwe roso kangen nemoni wis ora gelem,
Aduh lae duh biyung kok kebangeten..

Omah limo neng pinggir dalane sepur,
Jroning netro koyo ra biso dislimur..
Angin gunung kancanono aku iki,
Wong kasmaran kelangan tresno neng ati..

reff:
Langit sing neng duwur neng duwur kutho kediri,
Sawangen aku sing kelaran ati..

Tresno sing tak tandur saiki wis katon luntur,
Wis malih ra koyo setaun kepungkur..

reff:
Pager abang semampir kutho kediri,
Sing tak pikir neng kene opo wis lali..
Wis ra nduwe roso kangen nemoni wis ora gelem,
Aduh lae duh biyung kok kebangeten..

Omah limo neng pinggir dalane sepur,
Jroning netro koyo ra biso dislimur..
Angin gunung kancanono aku iki,
Wong kasmaran kelangan tresno neng ati..

reff:
Langit sing neng duwur neng duwur kutho kediri,
Sawangen aku sing kelaran ati..

Tresno sing tak tandur saiki wis katon luntur,
Wis malih ra koyo setaun kepungkur..
——————–
[ver: lyrics]
[id: kwpcphcu]
[ar: Didi Kempot]
[ti: Pager Abang]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:45]
[00:00.01]Pager Abang
[00:00.01]by: Didi Kempot
[00:29.00]
[00:31.00]>>>
[00:32.00]>>
[00:33.00]>
[00:34.00]Pager abang semampir kutho kediri,
[00:41.05]Sing tak pikir neng kene opo wis lali..
[00:48.31]Wis ra nduwe roso kangen
[00:51.57]nemoni wis ora gelem,
[00:55.06]Aduh lae duh biyung kok kebangeten..
[01:01.50]Omah limo neng pinggir dalane sepur,
[01:08.56]Jroning netro koyo ra biso dislimur..
[01:16.06]Angin gunung kancanono aku iki,
[01:22.63]Wong kasmaran kelangan
[01:25.80]tresno neng ati..
[01:30.57]
[01:41.20]>>>
[01:42.20]>>
[01:43.20]>
[01:44.20]Langit sing neng duwur
[01:47.20]neng duwur kutho kediri,
[01:50.89]Sawangen aku sing kelaran ati..
[01:57.75]
[02:04.82]Tresno sing tak tandur
[02:08.01]saiki wis katon luntur,
[02:12.13]Wis malih ra koyo
[02:14.83]setaun kepungkur..
[02:18.93]
[02:43.14]>>>
[02:44.14]>>
[02:45.14]>
[02:46.14]Pager abang semampir kutho kediri,
[02:53.12]Sing tak pikir neng kene opo wis lali..
[03:00.43]Wis ra nduwe roso kangen
[03:03.56]nemoni wis ora gelem,
[03:07.26]Aduh lae duh biyung kok kebangeten..
[03:13.93]Omah limo neng pinggir dalane sepur,
[03:20.95]Jroning netro koyo ra biso dislimur..
[03:28.36]Angin gunung kancanono aku iki,
[03:34.93]Wong kasmaran kelangan
[03:38.06]tresno neng ati..
[03:42.88]
[03:53.64]>>>
[03:54.64]>>
[03:55.64]>
[03:56.64]Langit sing neng duwur
[03:59.33]neng duwur kutho kediri,
[04:02.95]Sawangen aku sing kelaran ati..
[04:09.76]
[04:17.14]Tresno sing tak tandur
[04:20.09]saiki wis katon luntur,
[04:24.27]Wis malih ra koyo
[04:27.01]setaun kepungkur..
[04:31.02]
————–
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s