Pager Abang


Versi: Didi Kempot

Pager abang semampir kutho kediri,
Sing tak pikir neng kene opo wis lali..
Wis ra nduwe roso kangen nemoni wis ora gelem,
Aduh lae duh biyung kok kebangeten..

Omah limo neng pinggir dalane sepur,
Jroning netro koyo ra biso dislimur..
Angin gunung kancanono aku iki,
Wong kasmaran kelangan tresno neng ati..

reff:
Langit sing neng duwur neng duwur kutho kediri,
Sawangen aku sing kelaran ati..

Tresno sing tak tandur saiki wis katon luntur,
Wis malih ra koyo setaun kepungkur..

reff:
Pager abang semampir kutho kediri,
Sing tak pikir neng kene opo wis lali..
Wis ra nduwe roso kangen nemoni wis ora gelem,
Aduh lae duh biyung kok kebangeten..

Omah limo neng pinggir dalane sepur,
Jroning netro koyo ra biso dislimur..
Angin gunung kancanono aku iki,
Wong kasmaran kelangan tresno neng ati..

reff:
Langit sing neng duwur neng duwur kutho kediri,
Sawangen aku sing kelaran ati..

Tresno sing tak tandur saiki wis katon luntur,
Wis malih ra koyo setaun kepungkur..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *