Pangapuramu


wzx-yk_lia-ariella
Versi: WZX-YK ft. Lia Ariella

Aku njaluk pangapuramu,
Tulus soko lahir batinmu..
Aku njaluk pangapuramu,
Wis tego nggawe loro batinmu..

Aku uwis ra kuat ati,
Eluh deres ono pipi..
Yen kelingan tresnamu,
Sing tulus lan suci..

Wis lilakno aku lungo,
Mengko sliramu soyo muspro..
Mbok wis ra sah nyikso batinmu,
Ikhlas lilakno lungaku..

Aku uwis ra kuat ati,
Eluh deres ono pipi..
Yen kelingan tresnamu,
Sing tulus lan suci..

Lalekno kabeh kenangan karo aku,
Anggep aku ra ono neng atimu..
Sepurane aku nggawe loro atimu,
Kowe tansah tak eling neng atiku..

reff:
Nyuwun sewu aku nglarani atimu,
Nyuwun sewu aku nggawe gelo sliramu,
Aku ora iso dadi penopangmu,
Aku ora iso njagani sliramu,

Wis lalekno kenanganmu karo aku,
Wis ikhlasno aku soko atimu,
Ra sah dieling-eling mung nyikso batinmu,
Wis ra sah dipikir mengko awakmu dadi kuru,

Tak tompo kanti ikhlas tuluse sak jroning ati,
Lilakke kabeh kenangan bareng dilakoni,
Ra sah ditangisi wis lilakno kabeh iki,
Tak dongakke kowe cepet mugo-mugo ndang oleh ganti,

Eman kowe nek terus nandang tresno iki,
Eman kowe nek terus nandang roso iki,
Sepurane aku yen biyen nglarani atimu,
Aku njaluk pangapuro tulus soko lahir batinmu..

Aku uwis ra kuat ati,
Eluh deres ono pipi..
Yen kelingan tresnamu,
Sing tulus lan suci..

Lalekno kabeh kenangan karo aku,
Anggep aku ra ono neng atimu..
Sepurane aku nggawe loro atimu,
Kowe tansah tak eling neng atiku..
Kowe tansah tak eling neng atiku..
——————–
[ver: lyrics]
[ar: WZX-YK ft. Lia Ariella]
[ti: Pangapuramu]
[al: Hip Hop Dangdut]
[by: yanilipatro]
[length: 4:51]
[id: lkpzpccu]
[00:00.05]Pangapuramu
[00:00.05]by: WZX-YK ft. Lia Ariella
[00:23.05]
[00:25.05]>>>
[00:26.05]>>
[00:27.05]>
[00:28.05]Aku njaluk pangapuramu,
[00:34.45]Tulus soko lahir batinmu..
[00:40.17]Aku njaluk pangapuramu,
[00:47.29]Wis tego nggawe loro batinmu..
[00:53.41]Aku uwis ra kuat ati,
[01:00.26]Eluh deres ono pipi..
[01:05.73]Yen kelingan tresnamu,
[01:12.67]Sing tulus lan suci..
[01:18.30]Wis lilakno aku lungo,
[01:25.62]Mengko sliramu soyo muspro..
[01:30.39]Mbok wis ra sah nyikso batinmu,
[01:38.62]Ikhlas lilakno lungaku..
[01:43.44]Aku uwis ra kuat ati,
[01:51.58]Eluh deres ono pipi..
[01:57.38]Yen kelingan tresnamu,
[02:03.67]Sing tulus lan suci..
[02:09.76]Lalekno kabeh kenangan karo aku,
[02:16.41]Anggep aku ra ono neng atimu..
[02:23.38]Sepurane aku nggawe loro atimu,
[02:29.27]Kowe tansah tak eling neng atiku..
[02:36.12]
[02:59.09]>>>
[03:00.09]>>
[03:01.09]>
[03:02.09]Nyuwun sewu aku nglarani atimu,
[03:05.59]Nyuwun sewu aku nggawe gelo sliramu,
[03:09.07]Aku ora iso dadi penopangmu,
[03:12.19]Aku ora iso njagani sliramu,
[03:15.40]Wis lalekno kenanganmu karo aku,
[03:18.77]Wis ikhlasno aku soko atimu,
[03:21.41]Ra sah dieling-eling mung nyikso batinmu,
[03:24.91]Wis ra sah dipikir mengko awakmu dadi kuru,
[03:27.34]Tak tompo kanti ikhlas tuluse sak jroning ati,
[03:30.87]Lilakke kabeh kenangan bareng dilakoni,
[03:34.70]Ra sah ditangisi wis lilakno kabeh iki,
[03:37.30]Tak dongakke kowe cepet mugo-mugo ndang oleh ganti,
[03:41.44]Eman kowe nek terus nandang tresno iki,
[03:44.40]Eman kowe nek terus nandang roso iki,
[03:46.95]Sepurane aku yen biyen nglarani atimu,
[03:50.04]Aku njaluk pangapuro tulus soko lahir batinmu..
[03:54.77]Aku uwis ra kuat ati,
[03:59.27]Pr: Eluh deres ono pipi..
[04:04.33]Yen kelingan tresnamu,
[04:11.79]Sing tulus lan suci..
[04:17.26]Lalekno kabeh kenangan karo aku,
[04:24.22]Anggep aku ra ono neng atimu..
[04:31.05]Sepurane aku nggawe loro atimu,
[04:37.29]Kowe tansah tak eling neng atiku..
[04:43.80]Kowe tansah tak eling neng atiku..
[04:49.83]
————-
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s