Hang Sejati

Versi: Vita Alvia

Pr:
Welas hang sejati,
Mulo ojo riko kotori..
Mergo ati iki,
Sing ono maning pujane ati..

Lk:
Segoro gede ombake,
Tapi sing biso ngalahno welase..
Cantere arus banyu mili,
Tapi sing biso ngalahno welas iki..

Pr:
Sepiro duwure gunung,
Arep sun langkahi..
Lk:
Masio adoh dawane dalan,
Tetep sun liwati..

Pr:
Sak werone samudro,
Arep sun arungi..
Lk:
Ibarat kelangan nyowo,
Tetep sun belani..

Ft:
Mergo aran welas,
Welas hang sejati..
Mergo aran welas,
Welas hang sejati..

reff:
Pr:
Welas hang sejati,
Mulo ojo riko kotori..
Mergo ati iki,
Sing ono maning pujane ati..

Lk:
Segoro gede ombake,
Tapi sing biso ngalahno welase..
Cantere arus banyu mili,
Tapi sing biso ngalahno welas iki..

Pr:
Sepiro duwure gunung,
Arep sun langkahi..
Lk:
Masio adoh dawane dalan,
Tetep sun liwati..

Pr:
Sak werone samudro,
Arep sun arungi..
Lk:
Ibarat kelangan nyowo,
Tetep sun belani..

Pr:
Mergo aran welas,
Welas hang sejati..
Lk:
Mergo aran welas,
Welas hang sejati..

Pr:
Mergo aran welas,
Welas hang sejati..
Lk:
Mergo aran welas,
Welas hang sejati..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *