Kimcilan Neng Londo

“Kimcilan Neng Londo” Versi NDX AKA

BIYEN BIYENE RA NEKO NEKO,
NALIKO URIP ONO NDESO..
AKU RA NGIRO SAIKI WIS BEDO,
SERTO KELAKON URIP NONG LONDO..

WIS ORA ELING KARO ASALE,
BARENG WIS KENAL MRONO MRENE..
WIS GELEM NGOMBE ILANG KELUGUANE,
TERKONTAMINASI PERGAULANE..

PAIJO SAIKI DADI WONG LONDO,
RA NGERTI BOSO WIS LALI ADATE JOWO..
PAIJO SAIKI RA DOYAN SEGO,
MANGANE KEJU OMBENANE BRANDY CIU..

BIYEN SOBO NENG MESJID,
SAIKI SOBO DISKOTIK..
WIS LALI LALIAN,
PENGARUH BULE AMSTERDAM..

reff:
BIYEN BIYENE RA NEKO NEKO,
NALIKO URIP ONO NDESO..
AKU RA NGIRO SAIKI WIS BEDO,
SERTO KELAKON URIP NONG LONDO..

WIS ORA ELING KARO ASALE,
BARENG WIS KENAL MRONO MRENE..
WIS GELEM NGOMBE ILANG KELUGUANE,
TERKONTAMINASI PERGAULANE..

PAIJO SAIKI DADI WONG LONDO,
RA NGERTI BOSO WIS LALI ADATE JOWO..
PAIJO SAIKI RA DOYAN SEGO,
MANGANE KEJU OMBENANE BRANDY CIU..

PAIJO SAIKI DADI WONG LONDO,
RA NGERTI BOSO WIS LALI ADATE JOWO..
PAIJO SAIKI RA DOYAN SEGO,
MANGANE KEJU OMBENANE BRANDY CIU..

BIYEN SOBO NENG MESJID,
SAIKI SOBO DISKOTIK..
WIS LALI LALIAN,
PENGARUH BULE AMSTERDAM..

BIYEN SOBO NENG MESJID,
SAIKI SOBO DISKOTIK..
WIS LALI LALIAN,
PENGARUH BULE AMSTERDAM..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *