Kimcilan Neng Londo


Versi: NDX AKA

BIYEN-BIYENE RA NEKO-NEKO,
NALIKO URIP ONO NDESO..
AKU RA NGIRO SAIKI WIS BEDO,
SERTO KELAKON URIP NONG LONDO..

WIS ORA ELING KARO ASALE,
BARENG WIS KENAL MRONO-MRENE..
WIS GELEM NGOMBE ILANG KELUGUANE,
TERKONTAMINASI PERGAULANE..

PAIJO SAIKI DADI WONG LONDO,
RA NGERTI BOSO WIS LALI ADATE JOWO..
PAIJO SAIKI RA DOYAN SEGO,
MANGANE KEJU OMBENANE BRANDY CIU..

BIYEN SOBO NENG MESJID,
SAIKI SOBO DISKOTIK..
WIS LALI-LALIAN,
PENGARUH BULE AMSTERDAM..

reff:
BIYEN-BIYENE RA NEKO-NEKO,
NALIKO URIP ONO NDESO..
AKU RA NGIRO SAIKI WIS BEDO,
SERTO KELAKON URIP NONG LONDO..

WIS ORA ELING KARO ASALE,
BARENG WIS KENAL MRONO-MRENE..
WIS GELEM NGOMBE ILANG KELUGUANE,
TERKONTAMINASI PERGAULANE..

PAIJO SAIKI DADI WONG LONDO,
RA NGERTI BOSO WIS LALI ADATE JOWO..
PAIJO SAIKI RA DOYAN SEGO,
MANGANE KEJU OMBENANE BRANDY CIU..

PAIJO SAIKI DADI WONG LONDO,
RA NGERTI BOSO WIS LALI ADATE JOWO..
PAIJO SAIKI RA DOYAN SEGO,
MANGANE KEJU OMBENANE BRANDY CIU..

BIYEN SOBO NENG MESJID,
SAIKI SOBO DISKOTIK..
WIS LALI-LALIAN,
PENGARUH BULE AMSTERDAM..

BIYEN SOBO NENG MESJID,
SAIKI SOBO DISKOTIK..
WIS LALI-LALIAN,
PENGARUH BULE AMSTERDAM..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *