Kimcilan Neng Londo


ndx-aka
Versi: NDX AKA

BIYEN-BIYENE RA NEKO-NEKO,
NALIKO URIP ONO NDESO..
AKU RA NGIRO SAIKI WIS BEDO,
SERTO KELAKON URIP NONG LONDO..

WIS ORA ELING KARO ASALE,
BARENG WIS KENAL MRONO-MRENE..
WIS GELEM NGOMBE ILANG KELUGUANE,
TERKONTAMINASI PERGAULANE..

PAIJO SAIKI DADI WONG LONDO,
RA NGERTI BOSO WIS LALI ADATE JOWO..
PAIJO SAIKI RA DOYAN SEGO,
MANGANE KEJU OMBENANE BRANDY CIU..

BIYEN SOBO NENG MESJID,
SAIKI SOBO DISKOTIK..
WIS LALI-LALIAN,
PENGARUH BULE AMSTERDAM..

reff:
BIYEN-BIYENE RA NEKO-NEKO,
NALIKO URIP ONO NDESO..
AKU RA NGIRO SAIKI WIS BEDO,
SERTO KELAKON URIP NONG LONDO..

WIS ORA ELING KARO ASALE,
BARENG WIS KENAL MRONO-MRENE..
WIS GELEM NGOMBE ILANG KELUGUANE,
TERKONTAMINASI PERGAULANE..

PAIJO SAIKI DADI WONG LONDO,
RA NGERTI BOSO WIS LALI ADATE JOWO..
PAIJO SAIKI RA DOYAN SEGO,
MANGANE KEJU OMBENANE BRANDY CIU..

PAIJO SAIKI DADI WONG LONDO,
RA NGERTI BOSO WIS LALI ADATE JOWO..
PAIJO SAIKI RA DOYAN SEGO,
MANGANE KEJU OMBENANE BRANDY CIU..

BIYEN SOBO NENG MESJID,
SAIKI SOBO DISKOTIK..
WIS LALI-LALIAN,
PENGARUH BULE AMSTERDAM..

BIYEN SOBO NENG MESJID,
SAIKI SOBO DISKOTIK..
WIS LALI-LALIAN,
PENGARUH BULE AMSTERDAM..
——————-
[ver: lyrics]
[id: woccpqcu]
[ar: NDX AKA]
[ti: Kimcilan Neng Londo]
[al: Hip Hop Jawa]
[by: yanilipatro]
[length: 04:22]
[00:00.04]Kimcilan Neng Londo
[00:00.04]by: NDX AKA
[00:11.04]
[00:13.04]>>>
[00:14.04]>>
[00:15.04]>
[00:16.04]Biyen-biyene ra neko-neko,
[00:21.58]Naliko urip ono ndeso..
[00:27.52]Aku ra ngiro saiki wis bedo,
[00:34.34]Serto kelakon urip nong londo..
[00:39.39]
[00:43.48]Wis ora eling karo asale,
[00:48.94]Bareng wis kenal mrono-mrene..
[00:55.02]Wis gelem ngombe ilang keluguane,
[01:01.50]Terkontaminasi pergaulane..
[01:07.86]
[01:10.33]Paijo saiki dadi wong londo,
[01:16.69]Ra ngerti boso wis lali adate jowo..
[01:22.36]Paijo saiki ra doyan sego,
[01:28.86]Mangane keju ombenane brandy ciu..
[01:34.86]Biyen sobo neng mesjid,
[01:37.45]Saiki sobo diskotik..
[01:40.84]Wis lali-lalian,
[01:43.08]Pengaruh bule amsterdam..
[01:48.08]
[02:10.09]>>>
[02:11.09]>>
[02:12.09]>
[02:13.09]Biyen-biyene ra neko-neko,
[02:18.13]Naliko urip ono ndeso..
[02:23.88]Aku ra ngiro saiki wis bedo,
[02:30.39]Serto kelakon urip nong londo..
[02:36.85]
[02:40.03]Wis ora eling karo asale,
[02:45.62]Bareng wis kenal mrono-mrene..
[02:51.91]Wis gelem ngombe ilang keluguane,
[02:57.95]Terkontaminasi pergaulane..
[03:04.30]
[03:06.96]Paijo saiki dadi wong londo,
[03:13.26]Ra ngerti boso wis lali adate jowo..
[03:19.35]Paijo saiki ra doyan sego,
[03:25.27]Mangane keju ombenane brandy ciu..
[03:31.55]Paijo saiki dadi wong londo,
[03:37.39]Ra ngerti boso wis lali adate jowo..
[03:43.86]Paijo saiki ra doyan sego,
[03:49.40]Mangane keju ombenane brandy ciu..
[03:55.74]Biyen sobo neng mesjid,
[03:58.10]Saiki sobo diskotik..
[04:01.15]Wis lali-lalian,
[04:03.83]Pengaruh bule amsterdam..
[04:08.55]Biyen sobo neng mesjid,
[04:11.15]Saiki sobo diskotik..
[04:14.63]Wis lali-lalian,
[04:17.49]Pengaruh bule amsterdam..
[04:20.51]
—————
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s