Kelayu (nenty ardillah)


nenty-ardillah_6
Versi: Nenty Ardillah

Nasib badan lir kaya manuk ning jero kurungan,
Najan cukup bli kurang sandang ora kurang pangan..
Kula sih kelingan kakang,
Batin sun tetangisan nyiksa ning perasaan..

Kadang-kadang katone kakang ana ning iringan,
Awan bengi rasane kaya selalu barengan..
Apa sih wis ora pengen,
Ning kula sampe kelalen kakang ngawine wong sejen..

reff:
Bengen lagi lengoan kulane ora doyan,
Kien wis due rabi kakang gawe ngedani..

Lanang pirang-pirang sing ganteng bli kurang,
Tapi kenangapa demene cuma ning kakang..
Ati kula kelayu duh kakang kulane melu..

Kadang-kadang katone kakang ana ning iringan,
Awan bengi rasane kaya selalu barengan..
Apa sih wis ora pengen,
Ning kula sampe kelalen kakang ngawine wong sejen..

reff:
Bengen lagi lengoan kulane ora doyan,
Kien wis due rabi kakang gawe ngedani..

Lanang pirang-pirang sing ganteng bli kurang,
Tapi kenangapa demene cuma ning kakang..
Ati kula kelayu duh kakang kulane melu..

Kadang-kadang katone kakang ana ning iringan,
Awan bengi rasane kaya selalu barengan..
Apa sih wis ora pengen,
Ning kula sampe kelalen kakang ngawine wong sejen..
——————
[ver: lyrics]
[id: qpaapqcu]
[ar: Nenty Ardillah]
[ti: Kelayu]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:46]
[00:00.03]Kelayu
[00:00.03]by: Nenty Ardillah
[00:43.03]
[00:45.93]>>>
[00:46.93]>>
[00:47.93]>
[00:48.93]Nasib badan lir kaya manuk
[00:53.67]ning jero kurungan,
[00:56.70]
[00:59.06]Najan cukup bli kurang sandang
[01:03.87]ora kurang pangan..
[01:07.11]Kula sih kelingan kakang,
[01:12.39]Batin sun tetangisan
[01:17.75]nyiksa ning perasaan..
[01:24.47]
[01:30.52]Kadang-kadang katone kakang
[01:35.23]ana ning iringan,
[01:36.33]
[01:40.07]Awan bengi rasane kaya
[01:44.79]selalu barengan..
[01:48.52]Apa sih wis ora pengen,
[01:53.69]Ning kula sampe kelalen
[01:59.35]kakang ngawine wong sejen..
[02:05.75]
[02:25.86]>>>
[02:26.86]>>
[02:27.86]>
[02:28.86]Bengen lagi lengoan
[02:31.18]kulane ora doyan,
[02:34.10]Kien wis due rabi
[02:36.95]kakang gawe ngedani..
[02:41.62]
[02:47.50]Lanang pirang-pirang
[02:49.77]sing ganteng bli kurang,
[02:52.57]Tapi kenangapa
[02:55.31]demene cuma ning kakang..
[02:59.55]Ati kula kelayu
[03:04.96]duh kakang kulane melu..
[03:11.49]
[03:14.34]Kadang-kadang katone kakang
[03:19.75]ana ning iringan,
[03:22.24]
[03:25.28]Awan bengi rasane kaya
[03:29.14]selalu barengan..
[03:32.67]Apa sih wis ora pengen,
[03:37.91]Ning kula sampe kelalen
[03:43.56]kakang ngawine wong sejen..
[03:50.05]
[04:10.00]>>>
[04:11.00]>>
[04:12.00]>
[04:13.00]Bengen lagi lengoan
[04:15.35]kulane ora doyan,
[04:18.27]Kien wis due rabi
[04:21.13]kakang gawe ngedani..
[04:25.55]
[04:31.52]Lanang pirang-pirang
[04:33.89]sing ganteng bli kurang,
[04:36.69]Tapi kenangapa
[04:39.42]demene cuma ning kakang..
[04:43.65]Ati kula kelayu
[04:48.95]duh kakang kulane melu..
[04:55.29]
[04:58.71]Kadang-kadang katone kakang
[05:03.18]ana ning iringan,
[05:06.24]
[05:09.10]Awan bengi rasane kaya
[05:13.99]selalu barengan..
[05:17.05]Apa sih wis ora pengen,
[05:22.45]Ning kula sampe kelalen
[05:27.69]kakang ngawine wong sejen..
[05:34.46]
————-
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s