Lady

“Lady Didi Kempot”

Srengenge sore,
Neng langit malioboro..
Gawanen mrene,
Konco wengiku sing lungo..

Senajan mung semenit,
Ben turu ono ing dodo..
Eling naliko pamit,
Neng kutho ngayogyakarta..

Ooh..oh lady,
Rungokno swaraku iki..
Oh lady,
Yen krungu enggalo bali..

Lintang rembulan,
Sing ono mburi jendelo..
Sawangen aku,
Uwong sing kapusan tresno..

Umpomo kowe ngerti,
Neng endi anggone lungo..
Tuntunen wengi iki,
Gowonen mrene sedelo..

Ooh..oh lady,
Rungokno swaraku iki..
Oh lady,
Yen eling enggalo bali..

reff:
Lintang rembulan,
Sing ono mburi jendelo..
Sawangen aku,
Uwong sing kapusan tresno..

Umpomo kowe ngerti,
Neng endi anggone lungo..
Tuntunen wengi iki,
Gowonen mrene sedelo..

Ooh..oh lady,
Rungokno swaraku iki..
Oh lady,
Yen eling enggalo bali..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *