Lady


didi-kempot_54
Versi: Didi Kempot

Srengenge sore,
Neng langit malioboro..
Gawanen mrene,
Konco wengiku sing lungo..

Senajan mung semenit,
Ben turu ono ing dodo..
Eling naliko pamit,
Neng kutho ngayogyakarta..

Ooh..oh lady,
Rungokno swaraku iki..
Oh lady,
Yen krungu enggalo bali..

Lintang rembulan,
Sing ono mburi jendelo..
Sawangen aku,
Uwong sing kapusan tresno..

Umpomo kowe ngerti,
Neng endi anggone lungo..
Tuntunen wengi iki,
Gowonen mrene sedelo..

Ooh..oh lady,
Rungokno swaraku iki..
Oh lady,
Yen eling enggalo bali..

reff:
Lintang rembulan,
Sing ono mburi jendelo..
Sawangen aku,
Uwong sing kapusan tresno..

Umpomo kowe ngerti,
Neng endi anggone lungo..
Tuntunen wengi iki,
Gowonen mrene sedelo..

Ooh..oh lady,
Rungokno swaraku iki..
Oh lady,
Yen eling enggalo bali..
——————–
[ver: lyrics]
[id: lpnhozcu]
[ar: Didi Kempot]
[ti: Lady]
[al: Pop Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:52]
[00:00.01]Lady – Didi Kempot
[00:16.01]
[00:18.01]>>>
[00:19.01]>>
[00:20.01]>
[00:21.01]Srengenge sore,
[00:22.48]Neng langit malioboro..
[00:27.48]Gawanen mrene,
[00:30.24]Konco wengiku sing lungo..
[00:34.41]
[00:35.73]Senajan mung semenit,
[00:40.84]Ben turu ono ing dodo..
[00:49.09]Eling naliko pamit,
[00:55.16]Neng kutho ngayogyakarta..
[01:03.11]Ooh..oh lady,
[01:08.47]
[01:11.99]Rungokno swaraku iki..
[01:17.35]
[01:20.00]Oh lady,
[01:22.92]
[01:27.25]Yen krungu enggalo bali..
[01:32.48]
[01:38.41]Lintang rembulan,
[01:40.41]Sing ono mburi jendelo..
[01:45.10]Sawangen aku,
[01:47.78]Uwong sing kapusan tresno..
[01:52.60]Umpomo kowe ngerti,
[01:58.09]Neng endi anggone lungo..
[02:05.72]Tuntunen wengi iki,
[02:12.47]Gowonen mrene sedelo..
[02:20.28]Ooh..oh lady,
[02:25.55]
[02:28.66]Rungokno swaraku iki..
[02:33.29]
[02:36.73]Oh lady,
[02:40.29]
[02:43.73]Yen eling enggalo bali..
[02:49.30]
[03:25.77]>>>
[03:26.77]>>
[03:27.77]>
[03:28.77]Lintang rembulan,
[03:31.01]Sing ono mburi jendelo..
[03:35.70]Sawangen aku,
[03:38.33]Uwong sing kapusan tresno..
[03:42.96]Umpomo kowe ngerti,
[03:48.76]Neng endi anggone lungo..
[03:57.39]Tuntunen wengi iki,
[04:03.57]Gowonen mrene sedelo..
[04:11.89]Ooh..oh lady,
[04:16.52]
[04:20.15]Rungokno swaraku iki..
[04:24.15]
[04:27.59]Oh lady,
[04:30.83]
[04:34.15]Yen eling enggalo bali..
[04:40.90]
[04:41.90]
————–
preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s