Bisane Mung Nyawang

Versi: Vita Alvia

Ho..
Bisane mung nyawang,
Sing biso ndampingi..
Bisane mung ngangen,
Sing biso nduweni..

Riko hang sun sayang,
Wis ono hang ngudang..
Riko hang sun eman,
Wis duwen wong liyan..
Hooo..ooo..

Getun rasane ati,
Sing biso nduweni..
Riko hang sun demeni,
Riko hang sun welasi,
Wis ono hang ngrumati..

Getun rasane ati,
Sing biso nduweni..
Riko hang sun demeni,
Riko hang sun welasi,
Wis ono hang ngrumati..

Opo iki wis takdire,
Bisane mung nyawang..
Kadhung mulo wis takdire,
Lilo isun lilo..

reff:
Bisane mung nyawang,
Sing biso ndampingi..
Bisane mung ngangen,
Sing biso nduweni..

Riko hang sun sayang,
Wis ono hang ngudang..
Riko hang sun eman,
Wis duwen wong liyan..

reff:
Getun rasane ati,
Sing biso nduweni..
Riko hang sun demeni,
Riko hang sun welasi,
Wis ono hang ngrumati..

Getun rasane ati,
Sing biso nduweni..
Riko hang sun demeni,
Riko hang sun welasi,
Wis ono hang ngrumati..

Opo iki wis takdire,
Bisane mung nyawang..
Kadhung mulo wis takdire,
Lilo isun lilo..
Lilo isun lilo..
Lilo isun lilo..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *