Bisane Mung Nyawang


vita-alvia_3
Versi: Vita Alvia

Ho..
Bisane mung nyawang,
Sing biso ndampingi..
Bisane mung ngangen,
Sing biso nduweni..

Riko hang sun sayang,
Wis ono hang ngudang..
Riko hang sun eman,
Wis duwen wong liyan..
Hooo..ooo..

Getun rasane ati,
Sing biso nduweni..
Riko hang sun demeni,
Riko hang sun welasi,
Wis ono hang ngrumati..

Getun rasane ati,
Sing biso nduweni..
Riko hang sun demeni,
Riko hang sun welasi,
Wis ono hang ngrumati..

Opo iki wis takdire,
Bisane mung nyawang..
Kadhung mulo wis takdire,
Lilo isun lilo..

reff:
Bisane mung nyawang,
Sing biso ndampingi..
Bisane mung ngangen,
Sing biso nduweni..

Riko hang sun sayang,
Wis ono hang ngudang..
Riko hang sun eman,
Wis duwen wong liyan..

reff:
Getun rasane ati,
Sing biso nduweni..
Riko hang sun demeni,
Riko hang sun welasi,
Wis ono hang ngrumati..

Getun rasane ati,
Sing biso nduweni..
Riko hang sun demeni,
Riko hang sun welasi,
Wis ono hang ngrumati..

Opo iki wis takdire,
Bisane mung nyawang..
Kadhung mulo wis takdire,
Lilo isun lilo..
Lilo isun lilo..
Lilo isun lilo..
——————-
[ver: lyrics]
[id: lsppozcu]
[ar: Vita Alvia]
[ti: Bisane Mung Nyawang]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:56]
[00:04.78]Hooo..
[00:12.39]
[00:24.02]>>>
[00:25.02]>>
[00:26.02]>
[00:27.02]Bisane mung nyawang,
[00:32.33]Sing biso ndampingi..
[00:40.85]Bisane mung ngangen,
[00:46.38]Sing biso nduweni..
[00:53.11]
[00:54.35]Riko hang sun sayang,
[01:01.38]Wis ono hang ngudang..
[01:08.60]Riko hang sun eman,
[01:15.13]Wis duwen wong liyan..
[01:22.71]
[01:27.87]Hooo..ooo..
[01:36.65]Getun rasane ati,
[01:40.14]Sing biso nduweni..
[01:47.60]Riko hang sun demeni,
[01:50.82]Riko hang sun welasi,
[01:54.50]Wis ono hang ngrumati..
[02:01.22]Getun rasane ati,
[02:04.70]Sing biso nduweni..
[02:12.45]Riko hang sun demeni,
[02:15.44]Riko hang sun welasi,
[02:18.97]Wis ono hang ngrumati..
[02:25.03]Opo iki wis takdire,
[02:28.23]Bisane mung nyawang..
[02:32.70]Kadhung mulo wis takdire,
[02:35.33]Lilo isun lilo..
[02:41.86]
[03:17.79]>>>
[03:18.79]>>
[03:19.79]>
[03:20.79]Bisane mung nyawang,
[03:26.79]Sing biso ndampingi..
[03:35.03]Bisane mung ngangen,
[03:40.88]Sing biso nduweni..
[03:48.66]Riko hang sun sayang,
[03:55.82]Wis ono hang ngudang..
[04:02.78]Riko hang sun eman,
[04:09.88]Wis duwen wong liyan..
[04:16.66]
[04:27.83]>>>
[04:28.83]>>
[04:29.83]>
[04:30.83]Getun rasane ati,
[04:34.56]Sing biso nduweni..
[04:41.85]Riko hang sun demeni,
[04:45.01]Riko hang sun welasi,
[04:48.70]Wis ono hang ngrumati..
[04:55.66]Getun rasane ati,
[04:58.96]Sing biso nduweni..
[05:06.04]Riko hang sun demeni,
[05:09.41]Riko hang sun welasi,
[05:13.07]Wis ono hang ngrumati..
[05:19.35]Opo iki wis takdire,
[05:22.41]Bisane mung nyawang..
[05:26.45]Kadhung mulo wis takdire,
[05:29.74]Lilo isun lilo..
[05:35.90]Lilo isun lilo..
[05:43.26]Lilo isun lilo..
[05:49.48]
————-
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s