Ra Sudi Balen 2


Versi: Keysya Tiox ft. Acw Star

Pr:
Adoh paranku sing nyambut gawe,
Dadi tkw neng negoro wong liyo..
Kahananku sing mekso aku kudu koyo ngene,
Ninggalake anak lan bojoku..

Lk:
Dhik percoyo-o aku ra bakal nglarani,
Tresnaku ro kowe ra bakal tak blenjani..
Yo mung sliramu sing iso nggawe setengah mati,
Karna kau yang slalu ada dihati..

Pr:
Nanging opo nyatane,
Aku mbok tinggal demen mas..
Kurang opo to aku iki,
Getun cidro neng ati loro..

Pr:
Lungaku dinggo tok anggep mainan,
Aku kerjo kowe malah neng omah demenan..
Lk:
Sepurane aku dhik ngapusi awakmu,
Yang lalu biarkanlah berlalu..

Pr:
Pegat mas pegat aku pengen pegat,
Nek tok ngene terus aku dewe sing ra kuat..
Lk:
Pangapurane dhik aku wegah pegatan,
Mergane aku tresno sampean..

reff:
Pr:
Nanging opo nyatane,
Aku mbok tinggal demen mas..
Kurang opo to aku iki,
Getun cidro neng ati loro..

Pr:
Lungaku dinggo tok anggep mainan,
Aku kerjo kowe malah neng omah demenan..
Lk:
Sepurane aku dhik ngapusi awakmu,
Yang lalu biarkanlah berlalu..

Pr:
Pegat mas pegat aku pengen pegat,
Nek tok ngene terus aku dewe sing ra kuat..
Lk:
Pangapurane dhik aku wegah pegatan,
Mergane aku tresno sampean..
Pr: Pokok’e aku pengen pegatan..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *