Ra Sudi Balen 2


Sanguturu
Versi: Keysya Tiox ft. Acw Star

Pr:
Adoh paranku sing nyambut gawe,
Dadi tkw neng negoro wong liyo..
Kahananku sing mekso aku kudu koyo ngene,
Ninggalake anak lan bojoku..

Lk:
Dhik percoyo-o aku ra bakal nglarani,
Tresnaku ro kowe ra bakal tak blenjani..
Yo mung sliramu sing iso nggawe setengah mati,
Karna kau yang slalu ada dihati..

Pr:
Nanging opo nyatane,
Aku mbok tinggal demen mas..
Kurang opo to aku iki,
Getun cidro neng ati loro..

Pr:
Lungaku dinggo tok anggep mainan,
Aku kerjo kowe malah neng omah demenan..
Lk:
Sepurane aku dhik ngapusi awakmu,
Yang lalu biarkanlah berlalu..

Pr:
Pegat mas pegat aku pengen pegat,
Nek tok ngene terus aku dewe sing ra kuat..
Lk:
Pangapurane dhik aku wegah pegatan,
Mergane aku tresno sampean..

reff:
Pr:
Nanging opo nyatane,
Aku mbok tinggal demen mas..
Kurang opo to aku iki,
Getun cidro neng ati loro..

Pr:
Lungaku dinggo tok anggep mainan,
Aku kerjo kowe malah neng omah demenan..
Lk:
Sepurane aku dhik ngapusi awakmu,
Yang lalu biarkanlah berlalu..

Pr:
Pegat mas pegat aku pengen pegat,
Nek tok ngene terus aku dewe sing ra kuat..
Lk:
Pangapurane dhik aku wegah pegatan,
Mergane aku tresno sampean..
Pr: Pokok’e aku pengen pegatan..
——————
[ver: lyrics]
[ar: Keysya Tiox ft. Acw Star]
[ti: Ra Sudi Balen]
[al: Hip Hop Dangdut Jawa]
[by: yanilipatro]
[length: 4:10]
[00:00.03]Ra Sudi Balen 2
[00:00.03]by: Keysya Tiox ft. Acw Star
[00:12.03]
[00:14.03]>>>
[00:15.03]>>
[00:16.03]>
[00:17.03]Pr: Adoh paranku sing nyambut gawe,
[00:22.89]Pr: Dadi tkw neng negoro wong liyo..
[00:28.85]Pr: Kahananku sing mekso aku kudu koyo ngene,
[00:35.66]Pr: Ninggalake anak lan bojoku..
[00:42.47]Lk: Dhik percoyo-o aku ra bakal nglarani,
[00:48.60]Lk: Tresnaku ro kowe ra bakal tak blenjani..
[00:54.98]Lk: Yo mung sliramu sing iso nggawe setengah mati,
[01:01.16]Lk: Karna kau yang slalu ada dihati..
[01:08.11]Pr: Nanging opo nyatane,
[01:14.43]Pr: Aku mbok tinggal demen mas..
[01:21.61]Pr: Kurang opo to aku iki,
[01:27.36]Pr: Getun cidro neng ati loro..
[01:36.55]Pr: Lungaku dinggo tok anggep mainan,
[01:43.67]Pr: Aku kerjo kowe malah neng omah demenan..
[01:50.29]Lk: Sepurane aku dhik ngapusi awakmu,
[01:55.80]Lk: Yang lalu biarkanlah berlalu..
[02:02.42]Pr: Pegat mas pegat
[02:05.48]Pr: Aku pengen pegat..
[02:09.35]Pr: Nek tok ngene terus,
[02:11.39]Pr: Aku dewe sing ra kuat..
[02:15.77]Lk: Pangapurane dhik aku wegah pegatan,
[02:21.34]Lk: Mergane aku tresno sampean..
[02:27.65]
[02:38.75]>>>
[02:39.75]>>
[02:40.75]>
[02:41.75]Pr: Nanging opo nyatane,
[02:47.19]Pr: Aku mbok tinggal demen mas..
[02:54.63]Pr: Kurang opo to aku iki,
[03:00.24]Pr: Getun cidro neng ati loro..
[03:09.62]Pr: Lungaku dinggo tok anggep mainan,
[03:16.94]Pr: Aku kerjo kowe malah neng omah demenan..
[03:23.25]Lk: Sepurane aku dhik ngapusi awakmu,
[03:28.49]Lk: Yang lalu biarkanlah berlalu..
[03:35.25]Pr: Pegat mas pegat
[03:37.81]Pr: Aku pengen pegat..
[03:41.69]Pr: Nek tok ngene terus,
[03:44.44]Pr: Aku dewe sing ra kuat..
[03:48.43]Lk: Pangapurane dhik aku wegah pegatan,
[03:53.74]Lk: Mergane aku tresno sampean..
[04:00.56]Pr: Pokok’e aku pengen pegatan..
[04:06.75]
————–
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s