Limbung

Versi: Mahesa

Serune welas atinisun,
Nong riko sing ono watese..
Hang isun sidhem yo hang isun roso,
Bungahe ati mung nyanding riko..

Mugo riko hang biso nggawe,
Tentreme lahir batin iki..
Embuh tah ndane isun tanpo riko,
Koyo layangan pedot bolae..

reff:
Rasane koyo limbung nong awang-awang,
Kegowo angin tanpo ngarah tujuane..
Isun emong urip tanpo riko,
Hang nggawe ati iki sirno..

Iki gambare gedhine welas isun,
Semugo baen bakalan dilanggengaken..
Welas isun kanggo riko,
Sing kiro biso musno..

reff:
Serune welas atinisun,
Nong riko sing ono watese..
Hang isun sidhem yo hang isun roso,
Bungahe ati mung nyanding riko..

Mugo riko hang biso nggawe,
Tentreme lahir batin iki..
Embuh tah ndane isun tanpo riko,
Koyo layangan pedot bolae..

reff:
Rasane koyo limbung nong awang-awang,
Kegowo angin tanpo ngarah tujuane..
Isun emong urip tanpo riko,
Hang nggawe ati iki sirno..

Iki gambare gedhine welas isun,
Semugo baen bakalan dilanggengaken..
Welas isun kanggo riko,
Sing kiro biso musno..

Welas isun kanggo riko,
Sing kiro biso musno..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *