Mailbox


ira-herlina_2
Versi: Ira Herlina

Seminggu ra ketemu,
Aku kangen swaramu..
Tak telpon awan wengi,
Handphonemu kok pateni,
Gek kowe ono ngendi..

Senajan mung swaramu,
Cukup nggo tombo kangenku..
Ora biasane kowe koyo ngene,
Ra ono kabare..

Mailbox saben aku telpon kowe,
Mailbox nggonku isih tak rungokke,
Opo kowe ora kroso banget..
Koyo sing tak rasakke kangen kowe..

reff:
Seminggu ra ketemu,
Aku kangen swaramu..
Tak telpon awan wengi,
Handphonemu kok pateni,
Gek kowe ono ngendi..

Senajan mung swaramu,
Cukup nggo tombo kangenku..
Ora biasane kowe koyo ngene,
Ra ono kabare..

Mailbox saben aku telpon kowe,
Mailbox nggonku isih tak rungokke,
Opo kowe ora kroso banget..
Koyo sing tak rasakke kangen kowe..

Mailbox saben aku telpon kowe,
Mailbox nggonku isih tak rungokke,
Opo kowe ora kroso banget..
Koyo sing tak rasakke kangen kowe..
———————
[ver: lyrics]
[id: suvvoocu]
[ar: Ira Herlina]
[ti: Mailbox]
[al: Pop Jawa]
[by: yanilipatro]
[length: 04:34]
[00:00.04]Mailbox by Ira Herlina
[00:11.04]
[00:13.04]>>>
[00:14.04]>>
[00:15.04]>
[00:16.04]Seminggu ra ketemu,
[00:22.56]Aku kangen swaramu..
[00:29.65]Tak telpon awan wengi,
[00:33.74]Handphonemu kok pateni,
[00:36.90]Gek kowe ono ngendi..
[00:41.65]
[00:43.01]Senajan mung swaramu,
[00:48.75]Cukup nggo tombo kangenku..
[00:55.80]Ora biasane kowe koyo ngene,
[01:04.37]Ra ono kabare..
[01:08.77]
[01:14.00]Mailbox saben aku telpon kowe,
[01:19.80]Mailbox nggonku isih tak rungokke,
[01:26.84]Opo kowe ora kroso banget..
[01:35.04]Koyo sing tak rasakke,
[01:40.24]kangen kowe..
[01:43.63]
[02:13.04]>>>
[02:14.04]>>
[02:15.04]>
[02:16.04]Seminggu ra ketemu,
[02:22.36]Aku kangen swaramu..
[02:29.02]Tak telpon awan wengi,
[02:33.13]Handphonemu kok pateni,
[02:36.60]Gek kowe ono ngendi..
[02:41.34]
[02:43.01]Senajan mung swaramu,
[02:48.36]Cukup nggo tombo kangenku..
[02:56.07]Ora biasane kowe koyo ngene,
[03:03.78]Ra ono kabare..
[03:08.44]
[03:13.56]Mailbox saben aku telpon kowe,
[03:19.93]Mailbox nggonku isih tak rungokke,
[03:26.75]Opo kowe ora kroso banget..
[03:34.90]Koyo sing tak rasakke,
[03:40.12]kangen kowe..
[03:42.92]
[03:47.21]Mailbox saben aku telpon kowe,
[03:54.40]Mailbox nggonku isih tak rungokke,
[04:00.98]Opo kowe ora kroso banget..
[04:08.77]Koyo sing tak rasakke,
[04:15.24]kangen kowe..
[04:18.79]
————–
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s