Mailbox


Versi: Ira Herlina

Seminggu ra ketemu,
Aku kangen swaramu..
Tak telpon awan wengi,
Handphonemu kok pateni,
Gek kowe ono ngendi..

Senajan mung swaramu,
Cukup nggo tombo kangenku..
Ora biasane kowe koyo ngene,
Ra ono kabare..

Mailbox saben aku telpon kowe,
Mailbox nggonku isih tak rungokke,
Opo kowe ora kroso banget..
Koyo sing tak rasakke kangen kowe..

reff:
Seminggu ra ketemu,
Aku kangen swaramu..
Tak telpon awan wengi,
Handphonemu kok pateni,
Gek kowe ono ngendi..

Senajan mung swaramu,
Cukup nggo tombo kangenku..
Ora biasane kowe koyo ngene,
Ra ono kabare..

Mailbox saben aku telpon kowe,
Mailbox nggonku isih tak rungokke,
Opo kowe ora kroso banget..
Koyo sing tak rasakke kangen kowe..

Mailbox saben aku telpon kowe,
Mailbox nggonku isih tak rungokke,
Opo kowe ora kroso banget..
Koyo sing tak rasakke kangen kowe..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *