Nglanggar Janji


didi-kempot_53
Versi: Didi Kempot

DHIK NGAPURANEN AKU,
NESUO TAK AKONI SALAHKU..
DHIK SAWANGEN MRIPATKU,
SING NANGIS PENGEN NEBUS DOSAKU..

KANTHINEN TANGANKU LEREMNO ATIMU,
YEN ISIH GELEM URIP KARO AKU..

DHIK MESEMO NENG AKU,
SENAJAN SEDETIK BEN AYEM URIPKU..
DHIK TENTREMNO BATINKU,
AKU SIK PENGEN BALI NENG SANDHINGMU..

NYEDHAK’O NENG AKU PANDENGEN RUPAKU,
SING WIS TAU NGELARANI TRESNAMU..

reff:
AKU WONG SING NYIDRANI,
AKU WONG SING NGLANGGAR JANJI..
KENO GODHA GODHA,
GODHANE WENGI..

AKU WONG SING NYIDRANI,
AKU WONG SING NGLANGGAR JANJI..
NALIKO SEMONO,
KOYO UWONG SING LALI..

DHIK MESEMO NENG AKU,
SENAJAN SEDETIK BEN AYEM URIPKU..
DHIK TENTREMNO BATINKU,
AKU SIK PENGEN BALI NENG SANDHINGMU..

NYEDHAK’O NENG AKU PANDENGEN RUPAKU,
SING WIS TAU NGELARANI TRESNAMU..

reff:
DHIK MESEMO NENG AKU,
SENAJAN SEDETIK BEN AYEM URIPKU..
DHIK TENTREMNO BATINKU,
AKU SIK PENGEN BALI NENG SANDHINGMU..

NYEDHAK’O NENG AKU PANDENGEN RUPAKU,
SING WIS TAU NGELARANI TRESNAMU..

reff:
AKU WONG SING NYIDRANI,
AKU WONG SING NGLANGGAR JANJI..
KENO GODHA GODHA,
GODHANE WENGI..

AKU WONG SING NYIDRANI,
AKU WONG SING NGLANGGAR JANJI..
NALIKO SEMONO,
KOYO UWONG SING LALI..
NALIKO SEMONO,
KOYO UWONG SING LALI..
——————-
[ver: lyrics]
[id: alukolcu]
[ar: Didi Kempot]
[ti: Nglanggar Janji]
[al: Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:20]
[00:00.02]Nglanggar Janji
[00:00.02]by: Didi Kempot
[00:16.02]
[00:18.02]>>>
[00:19.02]>>
[00:20.02]>
[00:21.02]Dhik ngapuranen aku,
[00:27.43]Nesuo tak akoni salahku..
[00:34.82]Dhik sawangen mripatku,
[00:41.38]Sing nangis pengen nebus dosaku..
[00:47.94]Kanthinen tanganku leremno atimu,
[00:55.76]Yen isih gelem urip karo aku..
[01:02.95]
[01:04.07]Dhik mesemo neng aku,
[01:09.82]Senajan sedetik ben ayem uripku..
[01:17.28]Dhik tentremno batinku,
[01:24.20]Aku sik pengen bali neng sandhingmu..
[01:31.32]Nyedhak’o neng aku pandengen rupaku,
[01:38.57]Sing wis tau ngelarani tresnamu..
[01:45.95]
[01:56.88]>>>
[01:57.88]>>
[01:58.88]>
[01:59.88]Aku wong sing nyidrani,
[02:03.70]Aku wong sing nglanggar janji..
[02:07.13]Keno godha godha,
[02:10.32]Godhane wengi..
[02:14.13]Aku wong sing nyidrani,
[02:17.71]Aku wong sing nglanggar janji..
[02:21.38]Naliko semono,
[02:23.63]Koyo uwong sing lali..
[02:28.32]
[02:29.75]Dhik mesemo neng aku,
[02:35.71]Senajan sedetik ben ayem uripku..
[02:42.64]Dhik tentremno batinku,
[02:50.14]Aku sik pengen bali neng sandhingmu..
[02:57.20]Nyedhak’o neng aku pandengen rupaku,
[03:04.52]Sing wis tau ngelarani tresnamu..
[03:11.38]
[03:38.14]>>>
[03:39.14]>>
[03:40.14]>
[03:41.14]Dhik mesemo neng aku,
[03:47.58]Senajan sedetik ben ayem uripku..
[03:53.89]Dhik tentremno batinku,
[04:01.83]Aku sik pengen bali neng sandhingmu..
[04:08.71]Nyedhak’o neng aku pandengen rupaku,
[04:16.01]Sing wis tau ngelarani tresnamu..
[04:23.32]
[04:34.96]>>>
[04:35.96]>>
[04:36.96]>
[04:37.96]Aku wong sing nyidrani,
[04:41.08]Aku wong sing nglanggar janji..
[04:44.71]Keno godha godha,
[04:47.40]Godhane wengi..
[04:52.14]Aku wong sing nyidrani,
[04:55.21]Aku wong sing nglanggar janji..
[04:59.08]Naliko semono,
[05:01.21]Koyo uwong sing lali..
[05:05.84]Naliko semono,
[05:08.21]Koyo uwong sing lali..
[05:12.39]
————–
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s