Nglanggar Janji

“Nglanggar Janji” Versi Didi Kempot

DHIK NGAPURANEN AKU,
NESUO TAK AKONI SALAHKU..
DHIK SAWANGEN MRIPATKU,
SING NANGIS PENGEN NEBUS DOSAKU..

KANTHINEN TANGANKU LEREMNO ATIMU,
YEN ISIH GELEM URIP KARO AKU..

DHIK MESEMO NENG AKU,
SENAJAN SEDETIK BEN AYEM URIPKU..
DHIK TENTREMNO BATINKU,
AKU SIK PENGEN BALI NENG SANDHINGMU..

NYEDHAK’O NENG AKU PANDENGEN RUPAKU,
SING WIS TAU NGELARANI TRESNAMU..

reff:
AKU WONG SING NYIDRANI,
AKU WONG SING NGLANGGAR JANJI..
KENO GODHA GODHA,
GODHANE WENGI..

AKU WONG SING NYIDRANI,
AKU WONG SING NGLANGGAR JANJI..
NALIKO SEMONO,
KOYO UWONG SING LALI..

DHIK MESEMO NENG AKU,
SENAJAN SEDETIK BEN AYEM URIPKU..
DHIK TENTREMNO BATINKU,
AKU SIK PENGEN BALI NENG SANDHINGMU..

NYEDHAK’O NENG AKU PANDENGEN RUPAKU,
SING WIS TAU NGELARANI TRESNAMU..

reff:
DHIK MESEMO NENG AKU,
SENAJAN SEDETIK BEN AYEM URIPKU..
DHIK TENTREMNO BATINKU,
AKU SIK PENGEN BALI NENG SANDHINGMU..

NYEDHAK’O NENG AKU PANDENGEN RUPAKU,
SING WIS TAU NGELARANI TRESNAMU..

reff:
AKU WONG SING NYIDRANI,
AKU WONG SING NGLANGGAR JANJI..
KENO GODHA GODHA,
GODHANE WENGI..

AKU WONG SING NYIDRANI,
AKU WONG SING NGLANGGAR JANJI..
NALIKO SEMONO,
KOYO UWONG SING LALI..
NALIKO SEMONO,
KOYO UWONG SING LALI..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *