Ra Bakal Dadi Siji

Versi: WZX-YK ft. Lia Ariella

Pr:
Bebasan ngenteni tetesing banyu udan,
Neng wayahe mongso ketigo..
Ibarate pengen nggayuh lintang,
Tresno iki ra bakal dadi siji..

Sak tenane ati abot yen kudu pisahan,
Kowe ro kono bakal sesandhingan..
Nanging aku kudu iso lilo,
Tresno iki ra bakal dadi siji..

Nanging tresno iki wis kadhung kepatri,
Nanging tresno iki wis kepati-pati..
Anggonku..
Tresno marang sliramu..

Aku wis bahagia kowe isone wong liyo,
Nanging ati iki ketulo-tulo..
Opo wis takdire ora bakal dadi siji,
Tresnaku.. tok pendhem neng ati..

reff:
Pr:
Nanging tresno iki wis kadhung kepatri,
Nanging tresno iki wis kepati-pati..
Anggonku..
Tresno marang sliramu..

Lk:
Sak tenane ati iki tresno sliramu,
Pengen sesandhingan mbi awakmu..
Nanging aku akui pancen du jodomu,
Tresnaku.. tak pendhem neng ati..

Ft:
Aku wis bahagia kowe isone wong liyo,
Nanging ati iki ketulo-tulo..
Opo wis takdire ora bakal dadi siji,
Tresnaku.. tok pendhem neng ati..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *