Ra Bakal Dadi Siji


wzx-yk_lia-ariella
Versi: WZX-YK ft. Lia Ariella

Pr:
Bebasan ngenteni tetesing banyu udan,
Neng wayahe mongso ketigo..
Ibarate pengen nggayuh lintang,
Tresno iki ra bakal dadi siji..

Sak tenane ati abot yen kudu pisahan,
Kowe ro kono bakal sesandhingan..
Nanging aku kudu iso lilo,
Tresno iki ra bakal dadi siji..

Nanging tresno iki wis kadhung kepatri,
Nanging tresno iki wis kepati-pati..
Anggonku..
Tresno marang sliramu..

Aku wis bahagia kowe isone wong liyo,
Nanging ati iki ketulo-tulo..
Opo wis takdire ora bakal dadi siji,
Tresnaku.. tok pendhem neng ati..

reff:
Pr:
Nanging tresno iki wis kadhung kepatri,
Nanging tresno iki wis kepati-pati..
Anggonku..
Tresno marang sliramu..

Lk:
Sak tenane ati iki tresno sliramu,
Pengen sesandhingan mbi awakmu..
Nanging aku akui pancen du jodomu,
Tresnaku.. tak pendhem neng ati..

Ft:
Aku wis bahagia kowe isone wong liyo,
Nanging ati iki ketulo-tulo..
Opo wis takdire ora bakal dadi siji,
Tresnaku.. tok pendhem neng ati..
———————
[ver: lyrics]
[id: anupolcu]
[ar: WZX-YK ft. Lia Ariella]
[ti: Ra Bakal Dadi Siji]
[al: Hip Hop Jawa]
[by: yanilipatro]
[length: 03:24]
[00:00.02]Ra Bakal Dadi Siji
[00:00.02]by: WZX-YK ft. Lia Ariella
[00:07.02]
[00:09.00]>>>
[00:10.00]>>
[00:11.00]>
[00:12.00]Pr: Bebasan ngenteni tetesing banyu udan,
[00:17.01]Pr: Neng wayahe mongso ketigo..
[00:22.31]Pr: Ibarate pengen nggayuh lintang,
[00:28.88]Pr: Tresno iki ra bakal dadi siji..
[00:34.32]
[00:35.43]Pr: Sak tenane ati abot yen kudu pisahan,
[00:41.29]Pr: Kowe ro kono bakal sesandhingan..
[00:46.60]Pr: Nanging aku kudu iso lilo,
[00:53.34]Pr: Tresno iki ra bakal dadi siji..
[00:58.79]Pr: Nanging tresno iki wis kadhung kepatri,
[01:05.22]Pr: Nanging tresno iki wis kepati-pati..
[01:11.00]Pr: Anggonku.. tresno marang sliramu..
[01:17.18]
[01:21.02]Pr: Aku wis bahagia kowe isone wong liyo,
[01:26.53]Pr: Nanging ati iki ketulo-tulo..
[01:31.65]Pr: Opo wis takdire ora bakal dadi siji,
[01:38.32]Pr: Tresnaku.. tok pendhem neng ati..
[01:46.62]
[02:09.02]>>>
[02:10.02]>>
[02:11.02]>
[02:12.02]Pr: Nanging tresno iki wis kadhung kepatri,
[02:16.95]Pr: Nanging tresno iki wis kepati-pati..
[02:22.74]Pr: Anggonku.. tresno marang sliramu..
[02:30.14]
[02:32.63]Lk: Sak tenane ati iki tresno sliramu,
[02:38.22]Lk: Pengen sesandhingan mbi awakmu..
[02:43.80]Lk: Nanging aku akui pancen du jodomu,
[02:49.83]LK: Tresnaku.. tak pendhem neng ati..
[02:57.27]Ft: Aku wis bahagia kowe isone wong liyo,
[03:01.59]Ft: Nanging ati iki ketulo-tulo..
[03:08.13]Ft: Opo wis takdire ora bakal dadi siji,
[03:13.97]Ft: Tresnaku.. tok pendhem neng ati..
[03:22.44]
————–
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s