Pantai Widuri Kenangan


festi-bds
Versi: Festi Bds

Gulo aren jarene legining gulo,
Lewih manis rikolo jejer sliramu..
Padang wulan gumebyar kerlipe lintang,
Kenangan indah neng pantai pemalang..

Wis tak tulis janjimu wektu semono,
Tekan mati kowe jare tetep setyo..
Koyo bledeg nyuara ing tengah dino,
Tanggal limo nikahe karo wong liyo..

reff:
Pantai widuri ngarepku,
Koyo ngerteni getire atiku..
Pantai widuri kenangan,
Uripku merana tanpa tujuan..

Gulo aren jarene legining gulo,
Lewih manis rikolo jejer sliramu..
Padang wulan gumebyar kerlipe lintang,
Kenangan indah neng pantai pemalang..

Wis tak tulis janjimu wektu semono,
Tekan mati kowe jare tetep setyo..
Koyo bledeg nyuara ing tengah dino,
Tanggal limo nikahe karo wong liyo..

reff:
Pantai widuri ngarepku,
Koyo ngerteni getire atiku..
Pantai widuri kenangan,
Uripku merana tanpa tujuan..
Katresnan suciku mung,
Nggo dolanan..
—————–
[ver: lyrics]
[id: cohlolcu]
[ar: Festi Bds]
[ti: Pantai Widuri Kenangan]
[al: Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:24]
[00:00.07]Pantai Widuri Kenangan
[00:00.07]by: Festi Bds
[00:27.07]
[00:29.17]>>>
[00:30.17]>>
[00:31.17]>
[00:32.17]Gulo aren jarene legining gulo,
[00:39.20]Lewih manis rikolo jejer sliramu..
[00:46.79]Padang wulan gumebyar kerlipe lintang,
[00:53.32]Kenangan indah neng pantai pemalang..
[01:00.48]
[01:08.81]Wis tak tulis janjimu wektu semono,
[01:15.47]Tekan mati kowe jare tetep setyo..
[01:22.99]Koyo bledeg nyuara ing tengah dino,
[01:30.15]Tanggal limo nikahe karo wong liyo..
[01:37.23]
[02:04.23]>>>
[02:05.23]>>
[02:06.23]>
[02:07.23]Pantai widuri ngarepku,
[02:14.19]Koyo ngerteni getire atiku..
[02:21.42]
[02:29.37]Pantai widuri kenangan,
[02:36.16]Uripku merana tanpa tujuan..
[02:43.26]
[02:51.39]Gulo aren jarene legining gulo,
[02:57.86]Lewih manis rikolo jejer sliramu..
[03:05.77]Padang wulan gumebyar kerlipe lintang,
[03:12.36]Kenangan indah neng pantai pemalang..
[03:19.02]
[03:27.86]Wis tak tulis janjimu wektu semono,
[03:34.54]Tekan mati kowe jare tetep setyo..
[03:42.13]Koyo bledeg nyuara ing tengah dino,
[03:49.15]Tanggal limo nikahe karo wong liyo..
[03:56.18]
[04:23.33]>>>
[04:24.33]>>
[04:25.33]>
[04:26.33]Pantai widuri ngarepku,
[04:33.28]Koyo ngerteni getire atiku..
[04:40.62]
[04:49.02]Pantai widuri kenangan,
[04:55.50]Uripku merana tanpa tujuan..
[05:03.01]Katresnan suciku mung,
[05:08.37]Nggo dolanan..
[05:14.46]
————-
Preview:

Advertisements

One thought on “Pantai Widuri Kenangan

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s