Pantai Widuri Kenangan

Versi: Festi Bds

Gulo aren jarene legining gulo,
Lewih manis rikolo jejer sliramu..
Padang wulan gumebyar kerlipe lintang,
Kenangan indah neng pantai pemalang..

Wis tak tulis janjimu wektu semono,
Tekan mati kowe jare tetep setyo..
Koyo bledeg nyuara ing tengah dino,
Tanggal limo nikahe karo wong liyo..

reff:
Pantai widuri ngarepku,
Koyo ngerteni getire atiku..
Pantai widuri kenangan,
Uripku merana tanpa tujuan..

Gulo aren jarene legining gulo,
Lewih manis rikolo jejer sliramu..
Padang wulan gumebyar kerlipe lintang,
Kenangan indah neng pantai pemalang..

Wis tak tulis janjimu wektu semono,
Tekan mati kowe jare tetep setyo..
Koyo bledeg nyuara ing tengah dino,
Tanggal limo nikahe karo wong liyo..

reff:
Pantai widuri ngarepku,
Koyo ngerteni getire atiku..
Pantai widuri kenangan,
Uripku merana tanpa tujuan..
Katresnan suciku mung,
Nggo dolanan..

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *