Nggelar Sajadah

Versi: Endang

Udan grimis wayah sore,
Anak nangis madang langka lawue..
Ramamu lawas nganggure,
Wujud duwit wis nganti lali gambare..

Kanggo mangane pedinan,
Utang tonggo rasane wis kangelan..
Sedulur kabeh ngedohi,
Ra’ maido aku pancen mung ngrusuhi..

reff:
Awan mbengi kulo tobat,
Sujud pasrah nggelar sajadah..
Nyuwun marang Gusti Alloh,
Rizki kathah nyuwun sing berkah..

Nyuwun tetep iman,
Nyuwun sabar batin kulo..
Kathah dosa nyuwun ngapuro..

reff:
Udan grimis wayah sore,
Anak nangis madang langka lawue..
Ramamu lawas nganggure,
Wujud duwit wis nganti lali gambare..

Kanggo mangane pedinan,
Utang tonggo rasane wis kangelan..
Sedulur kabeh ngedohi,
Ra’ maido aku pancen mung ngrusuhi..

reff:
Awan mbengi kulo tobat,
Sujud pasrah nggelar sajadah..
Nyuwun marang Gusti Alloh,
Rizki kathah nyuwun sing berkah..

Nyuwun tetep iman,
Nyuwun sabar batin kulo..
Kathah dosa nyuwun ngapuro..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *