Nggelar Sajadah


endang
Versi: Endang

Udan grimis wayah sore,
Anak nangis madang langka lawue..
Ramamu lawas nganggure,
Wujud duwit wis nganti lali gambare..

Kanggo mangane pedinan,
Utang tonggo rasane wis kangelan..
Sedulur kabeh ngedohi,
Ra’ maido aku pancen mung ngrusuhi..

reff:
Awan mbengi kulo tobat,
Sujud pasrah nggelar sajadah..
Nyuwun marang Gusti Alloh,
Rizki kathah nyuwun sing berkah..

Nyuwun tetep iman,
Nyuwun sabar batin kulo..
Kathah dosa nyuwun ngapuro..

reff:
Udan grimis wayah sore,
Anak nangis madang langka lawue..
Ramamu lawas nganggure,
Wujud duwit wis nganti lali gambare..

Kanggo mangane pedinan,
Utang tonggo rasane wis kangelan..
Sedulur kabeh ngedohi,
Ra’ maido aku pancen mung ngrusuhi..

reff:
Awan mbengi kulo tobat,
Sujud pasrah nggelar sajadah..
Nyuwun marang Gusti Alloh,
Rizki kathah nyuwun sing berkah..

Nyuwun tetep iman,
Nyuwun sabar batin kulo..
Kathah dosa nyuwun ngapuro..
——————–
[ver: lyrics]
[id: ubocoacu]
[ar: Endang]
[ti: Nggelar Sajadah]
[al: Banyumasan]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:59]
[00:00.02]Nggelar Sajadah
[00:00.02]by: Endang
[00:34.02]
[00:36.02]>>>
[00:37.02]>>
[00:38.02]>
[00:39.02]Udan grimis wayah sore,
[00:43.17]Anak nangis madang langka lawue..
[00:50.91]Ramamu lawas nganggure,
[00:57.87]Wujud duwit wis nganti lali gambare..
[01:05.04]
[01:07.04]Kanggo mangane pedinan,
[01:12.12]Utang tonggo rasane wis kangelan..
[01:20.08]Sedulur kabeh ngedohi,
[01:27.12]Ra’ maido aku pancen mung ngrusuhi..
[01:33.96]
[01:48.00]>>>
[01:49.00]>>
[01:50.00]>
[01:51.00]Awan mbengi kulo tobat,
[01:57.17]Sujud pasrah nggelar sajadah..
[02:04.62]Nyuwun marang Gusti Alloh,
[02:11.35]Rizki kathah nyuwun sing berkah..
[02:18.26]Nyuwun tetep iman,
[02:21.57]Nyuwun sabar batin kulo..
[02:25.54]Kathah dosa nyuwun ngapuro..
[02:31.88]
[02:38.93]>>>
[02:39.93]>>
[02:40.93]>
[02:41.93]Udan grimis wayah sore,
[02:47.33]Anak nangis madang langka lawue..
[02:54.85]Ramamu lawas nganggure,
[03:01.45]Wujud duwit wis nganti lali gambare..
[03:08.61]
[03:11.06]Kanggo mangane pedinan,
[03:16.07]Utang tonggo rasane wis kangelan..
[03:24.36]Sedulur kabeh ngedohi,
[03:30.40]Ra’ maido aku pancen mung ngrusuhi..
[03:37.43]
[03:51.05]>>>
[03:52.05]>>
[03:53.05]>
[03:54.05]Awan mbengi kulo tobat,
[04:00.82]Sujud pasrah nggelar sajadah..
[04:08.16]Nyuwun marang Gusti Alloh,
[04:15.37]Rizki kathah nyuwun sing berkah..
[04:22.29]Nyuwun tetep iman,
[04:25.38]Nyuwun sabar batin kulo..
[04:29.31]Kathah dosa nyuwun ngapuro..
[04:35.54]
————-
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s