Umbul Jambe


didi-kempot_52
Versi: Didi Kempot

Banyu sendang srigati tansaho mili,
Ilenono atiku sing nelo iki..
Keloro-loro gelaku kapusan janji,
Marang wong sing tak tresnani..

Umbul jambe tak uyup nggo neles lambe,
Ben ra garing neng gulu sing tak rasakke..
Poyang-paying nglambrang tekane seprene,
Neng ati mung eling kowe..

reff:
Piye kudu kepiye,
Kok dadi koyo ngene..
Mbuh ra weruh jawane,
Sing salah aku dewe..

Srigati umbul jambe,
Srigati umbul jambe,
Dhek semono janjimu ono neng kene..
Srigati umbul jambe,
Srigati umbul jambe,
Tak enteni neng kene sak tekane..

reff:
Umbul jambe tak uyup nggo neles lambe,
Ben ra garing neng gulu sing tak rasakke..
Poyang-paying nglambrang tekane seprene,
Neng ati mung eling kowe..

reff:
Piye kudu kepiye,
Kok dadi koyo ngene..
Mbuh ra weruh jawane,
Sing salah aku dewe..

Srigati umbul jambe,
Srigati umbul jambe,
Dhek semono janjimu ono neng kene..
Srigati umbul jambe,
Srigati umbul jambe,
Tak enteni neng kene sak tekane..
——————-
[ver: lyrics]
[id: kbnaoccu]
[ar: Didi Kempot]
[ti: Umbul Jambe]
[al: Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:13]
[00:00.04]Umbul Jambe
[00:00.04]by: Didi Kempot
[00:40.02]
[00:42.02]>>>
[00:43.02]>>
[00:44.02]>
[00:45.02]Banyu sendang
[00:47.42]srigati tansaho mili,
[00:52.51]Ilenono atiku
[00:55.87]sing nelo iki..
[00:59.48]Keloro-loro gelaku
[01:03.34]kapusan janji,
[01:07.14]Marang wong sing
[01:09.80]tak tresnani..
[01:14.34]Umbul jambe
[01:16.71]tak uyup nggo neles lambe,
[01:21.38]Ben ra garing
[01:24.30]neng gulu sing tak rasakke..
[01:29.03]Poyang-paying
[01:31.64]nglambrang tekane seprene,
[01:35.81]Neng ati mung eling kowe..
[01:42.34]
[01:57.00]>>>
[01:58.00]>>
[01:59.00]>
[02:00.00]Piye kudu kepiye,
[02:05.00]Kok dadi koyo ngene..
[02:12.75]Mbuh ra weruh jawane,
[02:19.45]Sing salah aku dewe..
[02:27.67]Srigati umbul jambe,
[02:31.61]Srigati umbul jambe,
[02:34.26]Dhek semono janjimu
[02:37.49]ono neng kene..
[02:42.48]Srigati umbul jambe,
[02:46.15]Srigati umbul jambe,
[02:48.63]Tak enteni neng kene
[02:51.31]sak tekane..
[02:56.35]
[03:17.00]>>>
[03:18.00]>>
[03:19.00]>
[03:20.00]Umbul jambe
[03:21.79]tak uyup nggo neles lambe,
[03:28.01]Ben ra garing
[03:29.94]neng gulu sing tak rasakke..
[03:34.91]Poyang-paying
[03:37.09]nglambrang tekane seprene,
[03:41.56]Neng ati mung eling kowe..
[03:48.03]
[04:01.52]>>>
[04:02.52]>>
[04:03.52]>
[04:04.52]Piye kudu kepiye,
[04:09.93]Kok dadi koyo ngene..
[04:18.07]Mbuh ra weruh jawane,
[04:24.99]Sing salah aku dewe..
[04:32.88]Srigati umbul jambe,
[04:36.44]Srigati umbul jambe,
[04:40.06]Dhek semono janjimu
[04:42.79]ono neng kene..
[04:47.50]Srigati umbul jambe,
[04:50.88]Srigati umbul jambe,
[04:53.79]Tak enteni neng kene
[04:57.16]sak tekane..
[05:01.82]
————-
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s