Keplok Sisih


Versi: Nur KDI

BANGET SUWENE,
PANCEN AKU RA KETEMU KOWE..
SABEN WENGI,
KELINGAN TANSAH SEPI RASANE..

TEGO NINGGAL KUTHO TUBAN,
BUDHAL NYAMBUT GAWE..
SEJAKU SUK BISO URIP,
BARENG SELAWASE..

reff:
NING NYATANE KOWE SAIKI,
RA NGGAPE KATON NGECE..
KETEMU WIS,
RA ONO GUYU ESEME..

KRONO OPO SEJATINE,
PIYE SING KOK KAREPAKE..
BECIK AKU NENG MALAYSIA,
SELAWASE..

KOYO NGENE,
KANGENKU MUNG KOK LIRWAK’AKE..
LAHIR BATIN,
NELONGSO ATI ABOT RASANE..

TEGO TENAN KATRESNANKU,
WIS KOK LALEK’AKE..
TIMBANG KEPLOK SISIH,
AKU BALI LUNGO WAE..

reff:
NING NYATANE KOWE SAIKI,
RA NGGAPE KATON NGECE..
KETEMU WIS,
RA ONO GUYU ESEME..

KRONO OPO SEJATINE,
PIYE SING KOK KAREPAKE..
BECIK AKU NENG MALAYSIA,
SELAWASE..

KOYO NGENE,
KANGENKU MUNG KOK LIRWAK’AKE..
LAHIR BATIN,
NELONGSO ATI ABOT RASANE..

TEGO TENAN KATRESNANKU,
WIS KOK LALEK’AKE..
TIMBANG KEPLOK SISIH,
AKU BALI LUNGO WAE..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *