Keplok Sisih


nur-kdi
Versi: Nur KDI

BANGET SUWENE,
PANCEN AKU RA KETEMU KOWE..
SABEN WENGI,
KELINGAN TANSAH SEPI RASANE..

TEGO NINGGAL KUTHO TUBAN,
BUDHAL NYAMBUT GAWE..
SEJAKU SUK BISO URIP,
BARENG SELAWASE..

reff:
NING NYATANE KOWE SAIKI,
RA NGGAPE KATON NGECE..
KETEMU WIS,
RA ONO GUYU ESEME..

KRONO OPO SEJATINE,
PIYE SING KOK KAREPAKE..
BECIK AKU NENG MALAYSIA,
SELAWASE..

KOYO NGENE,
KANGENKU MUNG KOK LIRWAK’AKE..
LAHIR BATIN,
NELONGSO ATI ABOT RASANE..

TEGO TENAN KATRESNANKU,
WIS KOK LALEK’AKE..
TIMBANG KEPLOK SISIH,
AKU BALI LUNGO WAE..

reff:
NING NYATANE KOWE SAIKI,
RA NGGAPE KATON NGECE..
KETEMU WIS,
RA ONO GUYU ESEME..

KRONO OPO SEJATINE,
PIYE SING KOK KAREPAKE..
BECIK AKU NENG MALAYSIA,
SELAWASE..

KOYO NGENE,
KANGENKU MUNG KOK LIRWAK’AKE..
LAHIR BATIN,
NELONGSO ATI ABOT RASANE..

TEGO TENAN KATRESNANKU,
WIS KOK LALEK’AKE..
TIMBANG KEPLOK SISIH,
AKU BALI LUNGO WAE..
——————-
[ver: lyrics]
[id: scvkoccu]
[ar: Nur KDI]
[ti: Keplok Sisih]
[al: Dut Koplo Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:02]
[00:00.02]Keplok Sisih
[00:00.02]by: Nur KDI
[00:36.02]
[00:38.02]>>>
[00:39.02]>>
[00:40.02]>
[00:41.02]Banget suwene,
[00:44.29]Pancen aku ra ketemu kowe..
[00:53.88]Saben wengi,
[00:57.87]Kelingan tansah sepi rasane..
[01:05.82]
[01:08.02]Tego ninggal kutho tuban,
[01:13.67]Budhal nyambut gawe..
[01:19.39]Sejaku suk biso urip,
[01:26.61]Bareng selawase..
[01:31.77]
[01:58.02]>>>
[01:59.02]>>
[02:00.02]>
[02:01.02]Ning nyatane kowe saiki,
[02:06.89]Ra nggape katon ngece..
[02:14.59]Ketemu wis,
[02:18.09]Ra ono guyu eseme..
[02:26.80]Krono opo sejatine,
[02:33.70]Piye sing kok karepake..
[02:41.10]Becik aku neng malaysia,
[02:47.38]Selawase..
[02:54.10]Koyo ngene,
[02:57.40]Kangenku mung kok lirwak’ake..
[03:05.55]Lahir batin,
[03:10.34]Nelongso ati abot rasane..
[03:20.67]Tego tenan katresnanku,
[03:27.39]Wis kok lalek’ake..
[03:32.19]Timbang keplok sisih,
[03:37.41]Aku bali lungo wae..
[03:45.49]
[04:10.74]>>
[04:11.74]>>
[04:12.74]>
[04:13.74]Ning nyatane kowe saiki,
[04:19.89]Ra nggape katon ngece..
[04:27.29]Ketemu wis,
[04:30.34]Ra ono guyu eseme..
[04:40.43]Krono opo sejatine,
[04:46.83]Piye sing kok karepake..
[04:53.79]Becik aku neng malaysia,
[05:00.03]Selawase..
[05:06.86]Koyo ngene,
[05:10.09]Kangenku mung kok lirwak’ake..
[05:18.20]Lahir batin,
[05:22.74]Nelongso ati abot rasane..
[05:33.00]Tego tenan katresnanku,
[05:40.08]Wis kok lalek’ake..
[05:45.50]Timbang keplok sisih,
[05:50.49]Aku bali lungo wae..
[05:58.50]
————-
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s