Rindu Jombang

Versi: Didi Kempot

Pirang dino pirang minggu,
Pirang sasi yen taun wis pirang taun..
Naliko pisahan neng wates kutho jombang,
Ra kroso luh mripatku deleweran..

Tak enteni tak impeni,
Tak impeni sliramu enggalo bali..
Pamitmu makaryo ono ing negoro monco,
Tresnamu tansah tak emban neng dhodho..
Wis rong taun punjul telung sasi..

reff:
Loro batinku keloro-loro,
Jroning ati kangenku tanpo upomo..
Nangis batin iki tambah nangis,
Jroning ati rasane koyo diiris..

Tak kangeni siang malam,
Rinduku ora karuan..
Tak enteni neng wates,
Kutho jombang..
Wis rong taun punjul telung sasi..

reff:
Loro batinku keloro-loro,
Jroning ati kangenku tanpo upomo..
Nangis batin iki tambah nangis,
Jroning ati rasane koyo diiris..

Tak kangeni siang malam,
Rinduku ora karuan..
Tak enteni neng wates,
Kutho jombang..
Wis rong taun punjul telung sasi..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *