Rindu Jombang


didi-kempot_51
Versi: Didi Kempot

Pirang dino pirang minggu,
Pirang sasi yen taun wis pirang taun..
Naliko pisahan neng wates kutho jombang,
Ra kroso luh mripatku deleweran..

Tak enteni tak impeni,
Tak impeni sliramu enggalo bali..
Pamitmu makaryo ono ing negoro monco,
Tresnamu tansah tak emban neng dhodho..
Wis rong taun punjul telung sasi..

reff:
Loro batinku keloro-loro,
Jroning ati kangenku tanpo upomo..
Nangis batin iki tambah nangis,
Jroning ati rasane koyo diiris..

Tak kangeni siang malam,
Rinduku ora karuan..
Tak enteni neng wates,
Kutho jombang..
Wis rong taun punjul telung sasi..

reff:
Loro batinku keloro-loro,
Jroning ati kangenku tanpo upomo..
Nangis batin iki tambah nangis,
Jroning ati rasane koyo diiris..

Tak kangeni siang malam,
Rinduku ora karuan..
Tak enteni neng wates,
Kutho jombang..
Wis rong taun punjul telung sasi..
——————–
[ver: lyrics]
[id: obzhoqcu]
[ar: Didi Kempot]
[ti: Rindu Jombang]
[al: Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:42]
[00:00.01]Rindu Jombang
[00:00.01]by: Didi Kempot
[00:32.01]
[00:34.61]>>>
[00:35.61]>>
[00:36.61]>
[00:37.61]Pirang dino..
[00:40.92]pirang minggu..
[00:44.29]Pirang sasi yen taun
[00:47.68]wis pirang taun..
[00:51.92]Naliko pisahan
[00:55.12]neng wates kutho jombang,
[00:58.48]Ra kroso luh mripatku
[01:01.92]deleweran..
[01:05.74]
[01:12.40]Tak enteni..
[01:15.47]tak impeni..
[01:18.90]Tak impeni sliramu
[01:21.96]enggalo bali..
[01:27.09]Pamitmu makaryo
[01:29.96]ono ing negoro monco,
[01:33.66]Tresnamu tansah tak emban
[01:37.00]neng dhodho..
[01:40.24]Wis rong taun
[01:42.36]punjul telung sasi..
[01:47.67]
[02:12.05]>>>
[02:13.05]>>
[02:14.05]>
[02:15.05]Loro batinku keloro-loro,
[02:21.48]Jroning ati kangenku
[02:24.76]tanpo upomo..
[02:29.11]
[02:35.07]Nangis batin iki tambah nangis,
[02:41.99]Jroning ati rasane koyo diiris..
[02:49.68]Tak kangeni siang malam,
[02:52.80]Rinduku ora karuan..
[02:56.81]Tak enteni neng wates,
[02:59.07]Kutho jombang..
[03:03.76]Wis rong taun
[03:05.37]punjul telung sasi..
[03:11.07]
[03:35.50]>>>
[03:36.50]>>
[03:37.50]>
[03:38.50]Loro batinku keloro-loro,
[03:44.68]Jroning ati kangenku
[03:48.37]tanpo upomo..
[03:52.44]
[03:59.04]Nangis batin iki tambah nangis,
[04:05.06]Jroning ati rasane koyo diiris..
[04:13.06]Tak kangeni siang malam,
[04:16.33]Rinduku ora karuan..
[04:20.00]Tak enteni neng wates,
[04:23.01]Kutho jombang..
[04:27.07]Wis rong taun
[04:29.70]punjul telung sasi..
[04:34.33]
————–
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s