Sawangen

wandra_12
Versi: Wandra

Opo aku kurang gati,
Opo aku iki kurang sayang..
Katone tresnomu ngambang,
Katone atimu bimbang..

Sing tak jaluk mung ngertine,
Yen tresnaku mung karo kowe..
Ora ono liyane,
Neng atiku mung ono kowe..

Hooo..hooo…hooo..

reff:
Sawangen kae sawangen,
Mbulan ra kiro ninggalno bumine..
Sawangen kae sawangen,
Lintang ra kiro ninggalno langite..

Koyo gatiku neng kowe,
Koyo sayangku neng kowe..
Selawase mung karo kowe..

reff:
Opo aku kurang gati,
Opo aku iki kurang sayang..
Katone tresnomu ngambang,
Katone atimu bimbang..

Sing tak jaluk mung ngertine,
Yen tresnaku mung karo kowe..
Ora ono liyane,
Neng atiku mung ono kowe..

Hooo..hooo…hooo..

reff:
Sawangen kae sawangen,
Mbulan ra kiro ninggalno bumine..
Sawangen kae sawangen,
Lintang ra kiro ninggalno langite..

Koyo gatiku neng kowe,
Koyo sayangku neng kowe..
Selawase mung karo kowe..

Sawangen kae sawangen,
Mbulan ra kiro ninggalno bumine..
Sawangen kae sawangen,
Lintang ra kiro ninggalno langite..

Koyo gatiku neng kowe,
Koyo sayangku neng kowe..
Selawase mung karo kowe..

Koyo gatiku neng kowe,
Koyo sayangku neng kowe..
Selawase mung karo kowe..
——————-
[ver: lyrics]
[id: lcpvpucu]
[ar: Wandra]
[ti: Sawangen]
[al: Dangdut Koplo Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:17]
[00:00.02]Sawangen
[00:00.02]by: Wandra
[00:22.02]
[00:24.02]>>>
[00:25.02]>>
[00:26.02]>
[00:27.02]Opo aku kurang gati,
[00:31.90]Opo aku iki kurang sayang..
[00:38.87]Katone tresnomu ngambang,
[00:44.84]Katone atimu bimbang..
[00:51.32]
[00:52.05]Sing tak jaluk mung ngertine,
[00:57.23]Yen tresnaku mung karo kowe..
[01:03.69]Ora ono liyane,
[01:09.17]Neng atiku mung ono kowe..
[01:15.44]
[01:18.07]Hooo..hooo…hooo..
[01:26.03]
[01:37.01]>>>
[01:38.01]>>
[01:39.01]>
[01:40.01]Sawangen kae sawangen,
[01:45.50]Mbulan ra kiro ninggalno bumine..
[01:51.72]Sawangen kae sawangen,
[01:57.25]Lintang ra kiro ninggalno langite..
[02:03.28]Koyo gatiku neng kowe,
[02:06.46]Koyo sayangku neng kowe..
[02:09.28]Selawase mung karo kowe..
[02:14.60]
[02:36.14]>>>
[02:37.14]>>
[02:38.14]>
[02:39.14]Opo aku kurang gati,
[02:43.43]Opo aku iki kurang sayang..
[02:49.97]Katone tresnomu ngambang,
[02:55.45]Katone atimu bimbang..
[03:00.66]
[03:02.53]Sing tak jaluk mung ngertine,
[03:06.70]Yen tresnaku mung karo kowe..
[03:12.73]Ora ono liyane,
[03:18.08]Neng atiku mung ono kowe..
[03:23.68]
[03:25.18]Hooo..hooo…hooo..
[03:34.32]
[03:45.28]>>>
[03:46.28]>>
[03:47.28]>
[03:48.28]Sawangen kae sawangen,
[03:53.21]Mbulan ra kiro ninggalno bumine..
[03:59.30]Sawangen kae sawangen,
[04:04.64]Lintang ra kiro ninggalno langite..
[04:11.18]Koyo gatiku neng kowe,
[04:14.10]Koyo sayangku neng kowe..
[04:16.85]Selawase mung karo kowe..
[04:22.70]Sawangen kae sawangen,
[04:28.23]Mbulan ra kiro ninggalno bumine..
[04:34.14]Sawangen kae sawangen,
[04:39.81]Lintang ra kiro ninggalno langite..
[04:45.71]Koyo gatiku neng kowe,
[04:48.70]Koyo sayangku neng kowe..
[04:51.56]Selawase mung karo kowe..
[04:57.40]Koyo gatiku neng kowe,
[05:00.46]Koyo sayangku neng kowe..
[05:03.20]Selawase mung karo kowe..
[05:08.85]
————-
Preview:

Advertisements

Pager Abang

didi-kempot_55
Versi: Didi Kempot

Pager abang semampir kutho kediri,
Sing tak pikir neng kene opo wis lali..
Wis ra nduwe roso kangen nemoni wis ora gelem,
Aduh lae duh biyung kok kebangeten..

Omah limo neng pinggir dalane sepur,
Jroning netro koyo ra biso dislimur..
Angin gunung kancanono aku iki,
Wong kasmaran kelangan tresno neng ati..

reff:
Langit sing neng duwur neng duwur kutho kediri,
Sawangen aku sing kelaran ati..

Tresno sing tak tandur saiki wis katon luntur,
Wis malih ra koyo setaun kepungkur..

reff:
Pager abang semampir kutho kediri,
Sing tak pikir neng kene opo wis lali..
Wis ra nduwe roso kangen nemoni wis ora gelem,
Aduh lae duh biyung kok kebangeten..

Omah limo neng pinggir dalane sepur,
Jroning netro koyo ra biso dislimur..
Angin gunung kancanono aku iki,
Wong kasmaran kelangan tresno neng ati..

reff:
Langit sing neng duwur neng duwur kutho kediri,
Sawangen aku sing kelaran ati..

Tresno sing tak tandur saiki wis katon luntur,
Wis malih ra koyo setaun kepungkur..
——————–
[ver: lyrics]
[id: kwpcphcu]
[ar: Didi Kempot]
[ti: Pager Abang]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:45]
[00:00.01]Pager Abang
[00:00.01]by: Didi Kempot
[00:29.00]
[00:31.00]>>>
[00:32.00]>>
[00:33.00]>
[00:34.00]Pager abang semampir kutho kediri,
[00:41.05]Sing tak pikir neng kene opo wis lali..
[00:48.31]Wis ra nduwe roso kangen
[00:51.57]nemoni wis ora gelem,
[00:55.06]Aduh lae duh biyung kok kebangeten..
[01:01.50]Omah limo neng pinggir dalane sepur,
[01:08.56]Jroning netro koyo ra biso dislimur..
[01:16.06]Angin gunung kancanono aku iki,
[01:22.63]Wong kasmaran kelangan
[01:25.80]tresno neng ati..
[01:30.57]
[01:41.20]>>>
[01:42.20]>>
[01:43.20]>
[01:44.20]Langit sing neng duwur
[01:47.20]neng duwur kutho kediri,
[01:50.89]Sawangen aku sing kelaran ati..
[01:57.75]
[02:04.82]Tresno sing tak tandur
[02:08.01]saiki wis katon luntur,
[02:12.13]Wis malih ra koyo
[02:14.83]setaun kepungkur..
[02:18.93]
[02:43.14]>>>
[02:44.14]>>
[02:45.14]>
[02:46.14]Pager abang semampir kutho kediri,
[02:53.12]Sing tak pikir neng kene opo wis lali..
[03:00.43]Wis ra nduwe roso kangen
[03:03.56]nemoni wis ora gelem,
[03:07.26]Aduh lae duh biyung kok kebangeten..
[03:13.93]Omah limo neng pinggir dalane sepur,
[03:20.95]Jroning netro koyo ra biso dislimur..
[03:28.36]Angin gunung kancanono aku iki,
[03:34.93]Wong kasmaran kelangan
[03:38.06]tresno neng ati..
[03:42.88]
[03:53.64]>>>
[03:54.64]>>
[03:55.64]>
[03:56.64]Langit sing neng duwur
[03:59.33]neng duwur kutho kediri,
[04:02.95]Sawangen aku sing kelaran ati..
[04:09.76]
[04:17.14]Tresno sing tak tandur
[04:20.09]saiki wis katon luntur,
[04:24.27]Wis malih ra koyo
[04:27.01]setaun kepungkur..
[04:31.02]
————–
Preview:

Khianati Ku

melinda_4
Versi: Melinda

Dulu kau menyayangiku,
Dulu kau beri semuanya untukku..
Kini kau khianatiku,
Kini kau campakkan diriku..
Setelah ku tahu,
Kau selingkuh di belakangku..

Mana janjimu yang kau ucapkan dulu,
Sudah lama ku menunggu tapi dirimu tak mau tahu..
Akhirnya ku pergi meninggalkanmu,
Aku telah bosan kau tipu pergi saja dengan selingkuhanmu..

reff:
Dulu kau menyayangiku,
Dulu kau beri semuanya untukku..
Kini kau khianatiku,
Kini kau campakkan diriku..
Setelah ku tahu,
Kau selingkuh di belakangku..

Mana janjimu yang kau ucapkan dulu,
Sudah lama ku menunggu tapi dirimu tak mau tahu..
Akhirnya ku pergi meninggalkanmu,
Aku telah bosan kau tipu pergi saja dengan selingkuhanmu..

reff:
Mana janjimu yang kau ucapkan dulu,
Sudah lama ku menunggu tapi dirimu tak mau tahu..
Akhirnya ku pergi meninggalkanmu,
Aku telah bosan kau tipu pergi saja dengan selingkuhanmu..

Mana janjimu yang kau ucapkan dulu,
Sudah lama ku menunggu tapi dirimu tak mau tahu..
Akhirnya ku pergi meninggalkanmu,
Aku telah bosan kau tipu pergi saja dengan selingkuhanmu..
——————-
[ver: lyrics]
[id: kpozphcu]
[ar: Melinda]
[ti: Khianati Ku]
[al: Pop Dangdut]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:21]
[00:00.02]Khianati Ku
[00:00.02]by: Melinda
[00:22.02]
[00:24.02]>>>
[00:25.02]>>
[00:26.02]>
[00:27.02]Dulu kau menyayangiku,
[00:34.75]Dulu kau beri semuanya untukku..
[00:42.42]Kini kau khianatiku,
[00:50.75]Kini kau campakkan diriku..
[00:58.90]Setelah ku tahu,
[01:07.43]Kau selingkuh di belakangku..
[01:16.52]Mana janjimu
[01:19.15]yang kau ucapkan dulu,
[01:24.50]Sudah lama ku menunggu
[01:27.92]tapi dirimu tak mau tahu..
[01:33.16]Akhirnya ku pergi meninggalkanmu,
[01:41.04]Aku telah bosan kau tipu
[01:44.71]pergi saja dengan selingkuhanmu..
[01:50.13]
[02:20.99]>>>
[02:21.99]>>
[02:22.99]>
[02:23.99]Dulu kau menyayangiku,
[02:30.95]Dulu kau beri semuanya untukku..
[02:39.67]Kini kau khianatiku,
[02:48.01]Kini kau campakkan diriku..
[02:56.09]Setelah ku tahu,
[03:04.36]Kau selingkuh di belakangku..
[03:13.70]Mana janjimu
[03:15.70]yang kau ucapkan dulu,
[03:20.86]Sudah lama ku menunggu
[03:24.09]tapi dirimu tak mau tahu..
[03:29.07]Akhirnya ku pergi meninggalkanmu,
[03:37.47]Aku telah bosan kau tipu
[03:41.33]pergi saja dengan selingkuhanmu..
[03:46.23]
[04:00.52]>>>
[04:01.52]>>
[04:02.52]>
[04:03.52]Mana janjimu
[04:05.89]yang kau ucapkan dulu,
[04:10.63]Sudah lama ku menunggu
[04:14.16]tapi dirimu tak mau tahu..
[04:19.21]Akhirnya ku pergi meninggalkanmu,
[04:27.22]Aku telah bosan kau tipu
[04:30.73]pergi saja dengan selingkuhanmu..
[04:38.50]Mana janjimu
[04:41.32]yang kau ucapkan dulu,
[04:46.55]Sudah lama ku menunggu
[04:50.23]tapi dirimu tak mau tahu..
[04:55.89]Akhirnya ku pergi meninggalkanmu,
[05:03.30]Aku telah bosan kau tipu
[05:07.15]pergi saja dengan selingkuhanmu..
[05:15.47]
————-
Preview:

Pangapuramu

wzx-yk_lia-ariella
Versi: WZX-YK ft. Lia Ariella

Aku njaluk pangapuramu,
Tulus soko lahir batinmu..
Aku njaluk pangapuramu,
Wis tego nggawe loro batinmu..

Aku uwis ra kuat ati,
Eluh deres ono pipi..
Yen kelingan tresnamu,
Sing tulus lan suci..

Wis lilakno aku lungo,
Mengko sliramu soyo muspro..
Mbok wis ra sah nyikso batinmu,
Ikhlas lilakno lungaku..

Aku uwis ra kuat ati,
Eluh deres ono pipi..
Yen kelingan tresnamu,
Sing tulus lan suci..

Lalekno kabeh kenangan karo aku,
Anggep aku ra ono neng atimu..
Sepurane aku nggawe loro atimu,
Kowe tansah tak eling neng atiku..

reff:
Nyuwun sewu aku nglarani atimu,
Nyuwun sewu aku nggawe gelo sliramu,
Aku ora iso dadi penopangmu,
Aku ora iso njagani sliramu,

Wis lalekno kenanganmu karo aku,
Wis ikhlasno aku soko atimu,
Ra sah dieling-eling mung nyikso batinmu,
Wis ra sah dipikir mengko awakmu dadi kuru,

Tak tompo kanti ikhlas tuluse sak jroning ati,
Lilakke kabeh kenangan bareng dilakoni,
Ra sah ditangisi wis lilakno kabeh iki,
Tak dongakke kowe cepet mugo-mugo ndang oleh ganti,

Eman kowe nek terus nandang tresno iki,
Eman kowe nek terus nandang roso iki,
Sepurane aku yen biyen nglarani atimu,
Aku njaluk pangapuro tulus soko lahir batinmu..

Aku uwis ra kuat ati,
Eluh deres ono pipi..
Yen kelingan tresnamu,
Sing tulus lan suci..

Lalekno kabeh kenangan karo aku,
Anggep aku ra ono neng atimu..
Sepurane aku nggawe loro atimu,
Kowe tansah tak eling neng atiku..
Kowe tansah tak eling neng atiku..
——————–
[ver: lyrics]
[ar: WZX-YK ft. Lia Ariella]
[ti: Pangapuramu]
[al: Hip Hop Dangdut]
[by: yanilipatro]
[length: 4:51]
[id: lkpzpccu]
[00:00.05]Pangapuramu
[00:00.05]by: WZX-YK ft. Lia Ariella
[00:23.05]
[00:25.05]>>>
[00:26.05]>>
[00:27.05]>
[00:28.05]Aku njaluk pangapuramu,
[00:34.45]Tulus soko lahir batinmu..
[00:40.17]Aku njaluk pangapuramu,
[00:47.29]Wis tego nggawe loro batinmu..
[00:53.41]Aku uwis ra kuat ati,
[01:00.26]Eluh deres ono pipi..
[01:05.73]Yen kelingan tresnamu,
[01:12.67]Sing tulus lan suci..
[01:18.30]Wis lilakno aku lungo,
[01:25.62]Mengko sliramu soyo muspro..
[01:30.39]Mbok wis ra sah nyikso batinmu,
[01:38.62]Ikhlas lilakno lungaku..
[01:43.44]Aku uwis ra kuat ati,
[01:51.58]Eluh deres ono pipi..
[01:57.38]Yen kelingan tresnamu,
[02:03.67]Sing tulus lan suci..
[02:09.76]Lalekno kabeh kenangan karo aku,
[02:16.41]Anggep aku ra ono neng atimu..
[02:23.38]Sepurane aku nggawe loro atimu,
[02:29.27]Kowe tansah tak eling neng atiku..
[02:36.12]
[02:59.09]>>>
[03:00.09]>>
[03:01.09]>
[03:02.09]Nyuwun sewu aku nglarani atimu,
[03:05.59]Nyuwun sewu aku nggawe gelo sliramu,
[03:09.07]Aku ora iso dadi penopangmu,
[03:12.19]Aku ora iso njagani sliramu,
[03:15.40]Wis lalekno kenanganmu karo aku,
[03:18.77]Wis ikhlasno aku soko atimu,
[03:21.41]Ra sah dieling-eling mung nyikso batinmu,
[03:24.91]Wis ra sah dipikir mengko awakmu dadi kuru,
[03:27.34]Tak tompo kanti ikhlas tuluse sak jroning ati,
[03:30.87]Lilakke kabeh kenangan bareng dilakoni,
[03:34.70]Ra sah ditangisi wis lilakno kabeh iki,
[03:37.30]Tak dongakke kowe cepet mugo-mugo ndang oleh ganti,
[03:41.44]Eman kowe nek terus nandang tresno iki,
[03:44.40]Eman kowe nek terus nandang roso iki,
[03:46.95]Sepurane aku yen biyen nglarani atimu,
[03:50.04]Aku njaluk pangapuro tulus soko lahir batinmu..
[03:54.77]Aku uwis ra kuat ati,
[03:59.27]Pr: Eluh deres ono pipi..
[04:04.33]Yen kelingan tresnamu,
[04:11.79]Sing tulus lan suci..
[04:17.26]Lalekno kabeh kenangan karo aku,
[04:24.22]Anggep aku ra ono neng atimu..
[04:31.05]Sepurane aku nggawe loro atimu,
[04:37.29]Kowe tansah tak eling neng atiku..
[04:43.80]Kowe tansah tak eling neng atiku..
[04:49.83]
————-
Preview:

Pait Pungkase

demy_42
Versi: Demy

Panase serngenge nong raino,
Sing biso ngedem panase dodo..
Sakat weruh riko ambi wong lanang liyo,
Ati rasane koyo keslomot mowo..

Magih iling nong janji bengene,
Sing bakal luntur ilang welase..
Tapi paran nyatane sing podo ambi omonge,
Manis kawitan pait ring pungkase..

reff:
Sun pingin ngumbar asmoro,
ambi riko hang sun pujo,
Tapi tego riko gawe ati gelo..

Sun pingin ngumbar asmoro,
ambi riko hang sun karepno,
Tapi nyatane riko tego ngeliyo..

Salah paran isun iki,
duso paran awak iki,
Tego riko saiki suloyo janji..

Panase serngenge nong raino,
Sing biso ngedem panase dodo..
Sakat weruh riko ambi wong lanang liyo,
Ati rasane koyo keslomot mowo..

Magih iling nong janji bengene,
Sing bakal luntur ilang welase..
Tapi paran nyatane sing podo ambi omonge,
Manis kawitan pait ring pungkase..

reff:
Sun pingin ngumbar asmoro,
ambi riko hang sun pujo,
Tapi tego riko gawe ati gelo..

Sun pingin ngumbar asmoro,
ambi riko hang sun karepno,
Tapi nyatane riko tego ngeliyo..

Salah paran isun iki,
duso paran awak iki,
Tego riko saiki suloyo janji..
Tego riko saiki suloyo janji..
Suloyo janji..
———————
[ver: lyrics]
[id: lspipccu]
[ar: Demy]
[ti: Pait Pungkase]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:31]
[00:00.02]Pait Pungkase
[00:00.02]by: Demy
[00:22.02]
[00:24.76]>>>
[00:25.76]>>
[00:26.76]>
[00:27.76]Panase serngenge nong raino,
[00:33.76]Sing biso ngedem panase dodo..
[00:40.81]Sakat weruh riko
[00:43.87]ambi wong lanang liyo,
[00:47.40]Ati rasane koyo keslomot mowo..
[00:53.62]
[01:01.34]Magih iling nong janji bengene,
[01:06.82]Sing bakal luntur ilang welase..
[01:13.79]Tapi paran nyatane
[01:16.34]sing podo ambi omonge,
[01:20.13]Manis kawitan pait ring pungkase..
[01:26.30]
[02:03.05]>>>
[02:04.05]>>
[02:05.05]>
[02:06.05]Sun pingin ngumbar asmoro,
[02:10.55]ambi riko hang sun pujo,
[02:13.33]Tapi tego riko gawe ati gelo..
[02:19.99]Sun pingin ngumbar asmoro,
[02:23.04]ambi riko hang sun karepno,
[02:26.72]Tapi nyatane riko tego ngeliyo..
[02:33.12]Salah paran isun iki,
[02:36.11]duso paran awak iki,
[02:39.71]Tego riko saiki suloyo janji..
[02:46.31]
[02:53.02]Panase serngenge nong raino,
[02:58.95]Sing biso ngedem panase dodo..
[03:06.45]Sakat weruh riko
[03:09.06]ambi wong lanang liyo,
[03:12.35]Ati rasane koyo keslomot mowo..
[03:19.20]
[03:22.37]Magih iling nong janji bengene,
[03:28.66]Sing bakal luntur ilang welase..
[03:36.30]Tapi paran nyatane
[03:38.80]sing podo ambi omonge,
[03:42.22]Manis kawitan pait ring pungkase..
[03:49.11]
[04:25.03]>>>
[04:26.03]>>
[04:27.03]>
[04:28.03]Sun pingin ngumbar asmoro,
[04:31.59]ambi riko hang sun pujo,
[04:34.76]Tapi tego riko gawe ati gelo..
[04:41.80]Sun pingin ngumbar asmoro,
[04:44.79]ambi riko hang sun karepno,
[04:48.33]Tapi nyatane riko tego ngeliyo..
[04:55.18]Salah paran isun iki,
[04:57.92]duso paran awak iki,
[05:01.46]Tego riko saiki suloyo janji..
[05:07.74]Tego riko saiki suloyo janji..
[05:16.14]Suloyo janji..
[05:22.05]
—————-
Preview:

Hang Sejati

vita-alvia_4
Versi: Vita Alvia ft. ??

Pr:
Welas hang sejati,
Mulo ojo riko kotori..
Mergo ati iki,
Sing ono maning pujane ati..

Lk:
Segoro gede ombake,
Tapi sing biso ngalahno welase..
Cantere arus banyu mili,
Tapi sing biso ngalahno welas iki..

Pr:
Sepiro duwure gunung,
Arep sun langkahi..
Lk:
Masio adoh dawane dalan,
Tetep sun liwati..

Pr:
Sak werone samudro,
Arep sun arungi..
Lk:
Ibarat kelangan nyowo,
Tetep sun belani..

Ft:
Mergo aran welas,
Welas hang sejati..
Mergo aran welas,
Welas hang sejati..

reff:
Pr:
Welas hang sejati,
Mulo ojo riko kotori..
Mergo ati iki,
Sing ono maning pujane ati..

Lk:
Segoro gede ombake,
Tapi sing biso ngalahno welase..
Cantere arus banyu mili,
Tapi sing biso ngalahno welas iki..

Pr:
Sepiro duwure gunung,
Arep sun langkahi..
Lk:
Masio adoh dawane dalan,
Tetep sun liwati..

Pr:
Sak werone samudro,
Arep sun arungi..
Lk:
Ibarat kelangan nyowo,
Tetep sun belani..

Pr:
Mergo aran welas,
Welas hang sejati..
Lk:
Mergo aran welas,
Welas hang sejati..

Pr:
Mergo aran welas,
Welas hang sejati..
Lk:
Mergo aran welas,
Welas hang sejati..
——————–
[ver: lyrics]
[id: azuhpscu]
[ar: Vita Alvia]
[ti: Hang Sejati]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:43]
[00:00.03]Hang Sejati
[00:00.03]by: Vita Alvia ft. ??
[00:14.03]
[00:16.63]>>>
[00:17.63]>>
[00:18.63]>
[00:19.63]Pr: Welas hang sejati,
[00:25.64]Pr: Mulo ojo riko kotori..
[00:34.10]Pr: Mergo ati iki,
[00:40.19]Pr: Sing ono maning pujane ati..
[00:48.39]Lk: Segoro gede ombake,
[00:54.56]Lk: Tapi sing biso ngalahno welase..
[01:01.73]Lk: Cantere arus banyu mili,
[01:09.56]Lk: Tapi sing biso ngalahno welas iki..
[01:17.46]
[01:23.76]Pr: Sepiro duwure gunung,
[01:29.47]Pr: Arep sun langkahi..
[01:37.55]Lk: Masio adoh dawane dalan,
[01:43.33]Lk: Tetep sun liwati..
[01:51.06]
[01:53.05]Pr: Sak werone samudro,
[02:00.44]Pr: Arep sun arungi..
[02:06.35]Lk: Ibarat kelangan nyowo,
[02:13.32]Lk: Tetep sun belani..
[02:19.67]Ft: Mergo aran welas,
[02:23.03]Ft: Welas hang sejati..
[02:26.83]Ft: Mergo aran welas,
[02:30.06]Ft: Welas hang sejati..
[02:35.04]
[03:02.03]>>>
[03:03.03]>>
[03:04.03]>
[03:05.03]Pr: Welas hang sejati,
[03:11.83]Pr: Mulo ojo riko kotori..
[03:19.43]Pr: Mergo ati iki,
[03:26.08]Pr: Sing ono maning pujane ati..
[03:33.80]Lk: Segoro gede ombake,
[03:39.89]Lk: Tapi sing biso ngalahno welase..
[03:47.74]Lk: Cantere arus banyu mili,
[03:55.01]Lk: Tapi sing biso ngalahno welas iki..
[04:02.55]
[04:08.27]Pr: Sepiro duwure gunung,
[04:16.16]Pr: Arep sun langkahi..
[04:22.89]Lk: Masio adoh dawane dalan,
[04:28.68]Lk: Tetep sun liwati..
[04:35.89]
[04:38.59]Pr: Sak werone samudro,
[04:46.93]Pr: Arep sun arungi..
[04:53.09]Lk: Ibarat kelangan nyowo,
[04:59.75]Lk: Tetep sun belani..
[05:06.03]Pr: Mergo aran welas,
[05:09.69]Pr: Welas hang sejati..
[05:13.67]Lk: Mergo aran welas,
[05:16.73]Lk: Welas hang sejati..
[05:20.45]Pr: Mergo aran welas,
[05:23.88]Pr: Welas hang sejati..
[05:27.68]Lk: Mergo aran welas,
[05:31.47]Lk: Welas hang sejati..
[05:36.81]
————-
Preview:

Kimcilan Neng Londo

ndx-aka
Versi: NDX AKA

BIYEN-BIYENE RA NEKO-NEKO,
NALIKO URIP ONO NDESO..
AKU RA NGIRO SAIKI WIS BEDO,
SERTO KELAKON URIP NONG LONDO..

WIS ORA ELING KARO ASALE,
BARENG WIS KENAL MRONO-MRENE..
WIS GELEM NGOMBE ILANG KELUGUANE,
TERKONTAMINASI PERGAULANE..

PAIJO SAIKI DADI WONG LONDO,
RA NGERTI BOSO WIS LALI ADATE JOWO..
PAIJO SAIKI RA DOYAN SEGO,
MANGANE KEJU OMBENANE BRANDY CIU..

BIYEN SOBO NENG MESJID,
SAIKI SOBO DISKOTIK..
WIS LALI-LALIAN,
PENGARUH BULE AMSTERDAM..

reff:
BIYEN-BIYENE RA NEKO-NEKO,
NALIKO URIP ONO NDESO..
AKU RA NGIRO SAIKI WIS BEDO,
SERTO KELAKON URIP NONG LONDO..

WIS ORA ELING KARO ASALE,
BARENG WIS KENAL MRONO-MRENE..
WIS GELEM NGOMBE ILANG KELUGUANE,
TERKONTAMINASI PERGAULANE..

PAIJO SAIKI DADI WONG LONDO,
RA NGERTI BOSO WIS LALI ADATE JOWO..
PAIJO SAIKI RA DOYAN SEGO,
MANGANE KEJU OMBENANE BRANDY CIU..

PAIJO SAIKI DADI WONG LONDO,
RA NGERTI BOSO WIS LALI ADATE JOWO..
PAIJO SAIKI RA DOYAN SEGO,
MANGANE KEJU OMBENANE BRANDY CIU..

BIYEN SOBO NENG MESJID,
SAIKI SOBO DISKOTIK..
WIS LALI-LALIAN,
PENGARUH BULE AMSTERDAM..

BIYEN SOBO NENG MESJID,
SAIKI SOBO DISKOTIK..
WIS LALI-LALIAN,
PENGARUH BULE AMSTERDAM..
——————-
[ver: lyrics]
[id: woccpqcu]
[ar: NDX AKA]
[ti: Kimcilan Neng Londo]
[al: Hip Hop Jawa]
[by: yanilipatro]
[length: 04:22]
[00:00.04]Kimcilan Neng Londo
[00:00.04]by: NDX AKA
[00:11.04]
[00:13.04]>>>
[00:14.04]>>
[00:15.04]>
[00:16.04]Biyen-biyene ra neko-neko,
[00:21.58]Naliko urip ono ndeso..
[00:27.52]Aku ra ngiro saiki wis bedo,
[00:34.34]Serto kelakon urip nong londo..
[00:39.39]
[00:43.48]Wis ora eling karo asale,
[00:48.94]Bareng wis kenal mrono-mrene..
[00:55.02]Wis gelem ngombe ilang keluguane,
[01:01.50]Terkontaminasi pergaulane..
[01:07.86]
[01:10.33]Paijo saiki dadi wong londo,
[01:16.69]Ra ngerti boso wis lali adate jowo..
[01:22.36]Paijo saiki ra doyan sego,
[01:28.86]Mangane keju ombenane brandy ciu..
[01:34.86]Biyen sobo neng mesjid,
[01:37.45]Saiki sobo diskotik..
[01:40.84]Wis lali-lalian,
[01:43.08]Pengaruh bule amsterdam..
[01:48.08]
[02:10.09]>>>
[02:11.09]>>
[02:12.09]>
[02:13.09]Biyen-biyene ra neko-neko,
[02:18.13]Naliko urip ono ndeso..
[02:23.88]Aku ra ngiro saiki wis bedo,
[02:30.39]Serto kelakon urip nong londo..
[02:36.85]
[02:40.03]Wis ora eling karo asale,
[02:45.62]Bareng wis kenal mrono-mrene..
[02:51.91]Wis gelem ngombe ilang keluguane,
[02:57.95]Terkontaminasi pergaulane..
[03:04.30]
[03:06.96]Paijo saiki dadi wong londo,
[03:13.26]Ra ngerti boso wis lali adate jowo..
[03:19.35]Paijo saiki ra doyan sego,
[03:25.27]Mangane keju ombenane brandy ciu..
[03:31.55]Paijo saiki dadi wong londo,
[03:37.39]Ra ngerti boso wis lali adate jowo..
[03:43.86]Paijo saiki ra doyan sego,
[03:49.40]Mangane keju ombenane brandy ciu..
[03:55.74]Biyen sobo neng mesjid,
[03:58.10]Saiki sobo diskotik..
[04:01.15]Wis lali-lalian,
[04:03.83]Pengaruh bule amsterdam..
[04:08.55]Biyen sobo neng mesjid,
[04:11.15]Saiki sobo diskotik..
[04:14.63]Wis lali-lalian,
[04:17.49]Pengaruh bule amsterdam..
[04:20.51]
—————
Preview: