Cerito Ati

“Cerito Ati” Versi NDX AKA

Wis nyawiji neng jero rasaku,
Senajan wis krungu swaramu,
nanging aku durung percoyo..

Wis nyawiji neng jero rasaku,
Senajan wis krungu swaramu,
nanging aku durung percoyo..
Tresnaku ugo biso tok jogo,
Ra ilang to leh mergo,
kowe adoh neng kono..

Lagu iki sing ngancani,
Naliko wayah wengi..
Aku mung pingin,
Kowe ndang bali..

Padhange bulan gebyare lintang,
Sampekno roso kangen iki..
Aku neng kene terus ngenteni,
Nunggu kapan kowe bali..

Terus kelingan awan lan wengi,
Roso kangen setengah mati..
Tembang katresnan tenangno ati,
Tekanmu mesti tak enteni..

roso tresnoku iki kabeh pancen nggo kowe,
ora bakal ilang ono neng jero atiku,
sumpah janji tresno iki bakal selawase,
bungah susah ati iki nyanding ro sliramu..

ibarate ono suryo neng jero atiku,
kroso bakal ngerti iki amergo tekamu..
iki citro tresnamu iki crito atiku,
ora bakal ilang ono neng jero atiku..

Lagu iki sing ngancani,
Naliko wayah wengi..
Aku mung pingin,
Kowe ndang bali..

Padhange bulan gebyare lintang,
Sampekno roso kangen iki..
Aku neng kene terus ngenteni,
Nunggu kapan kowe bali..

Terus kelingan awan lan wengi,
Roso kangen setengah mati..
Tembang katresnan tenangno ati,
Tekanmu mesti tak enteni..

Padhange bulan gebyare lintang,
Sampekno roso kangen iki..
Aku neng kene terus ngenteni,
Nunggu kapan kowe bali..

Terus kelingan awan lan wengi,
Roso kangen setengah mati..
Tembang katresnan tenangno ati,
Tekanmu mesti tak enteni..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *