Bos Kridit


Versi: Ai Denox Capucino

Senajan bos kridit cinta kula selangit,
Saban dina merkayane keliling ngukur dalan..
Sing penting eman lan sayang,
Urip kesanding lan kecukupan..

Kula watir ning kakang,
Kegoda wadon liyan..
Aja sampe diculik,
Ning pelanggan kridit..

reff:

Bos kridit.. bos kridit,
Ireng rupa ya laki laki kula..

Kakang.. kakang,
Cintane ning kula sampe tua..
Bagen ireng bagus rupa,
Bagen ala laki kula,
Ganteng kaya arjuna..

Kula watir ning kakang,
Kegoda wadon liyan..
Aja sampe diculik,
Ning pelanggan kridit..

reff:
Bos kridit.. bos kridit,
Ireng rupa ya laki laki kula..

Kakang.. kakang,
Cintane ning kula sampe tua..
Bagen ireng bagus rupa,
Bagen ala laki kula,
Ganteng kaya arjuna..

Senajan bos kridit cinta kula selangit,
Saban dina merkayane keliling ngukur dalan..
Sing penting eman lan sayang,
Urip kesanding lan kecukupan..

Kula watir ning kakang
Kegoda wadon liyan..
Aja sampe diculik
Ning pelanggan kridit..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *