Bos Kridit


ai-denox-capucino
Versi: Ai Denox Capucino

Senajan bos kridit cinta kula selangit,
Saban dina merkayane keliling ngukur dalan..
Sing penting eman lan sayang,
Urip kesanding lan kecukupan..

Kula watir ning kakang,
Kegoda wadon liyan..
Aja sampe diculik,
Ning pelanggan kridit..

reff:

Bos kridit.. bos kridit,
Ireng rupa ya laki laki kula..

Kakang.. kakang,
Cintane ning kula sampe tua..
Bagen ireng bagus rupa,
Bagen ala laki kula,
Ganteng kaya arjuna..

Kula watir ning kakang,
Kegoda wadon liyan..
Aja sampe diculik,
Ning pelanggan kridit..

reff:
Bos kridit.. bos kridit,
Ireng rupa ya laki laki kula..

Kakang.. kakang,
Cintane ning kula sampe tua..
Bagen ireng bagus rupa,
Bagen ala laki kula,
Ganteng kaya arjuna..

Senajan bos kridit cinta kula selangit,
Saban dina merkayane keliling ngukur dalan..
Sing penting eman lan sayang,
Urip kesanding lan kecukupan..

Kula watir ning kakang
Kegoda wadon liyan..
Aja sampe diculik
Ning pelanggan kridit..
——————-
[ver: lyrics]
[id: qcaplwcu]
[ar: Ai Denox Capucino]
[ti: Bos Kridit]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:00]
[00:00.01]Bos Kridit
[00:00.01]by: Ai Denox Capucino
[00:43.01]
[00:45.01]>>>
[00:46.01]>>
[00:47.01]>
[00:48.01]Senajan bos kridit
[00:51.13]cinta kula selangit..
[00:54.03]Saban dina merkayane
[00:57.29]keliling ngukur dalan..
[01:00.62]Sing penting eman lan sayang,
[01:05.88]Urip kesanding lan kecukupan..
[01:13.01]
[01:22.09]Kula watir ning kakang
[01:25.28]Kegoda wadon liyan..
[01:28.01]Aja sampe diculik
[01:31.38]Ning pelanggan kridit..
[01:34.75]
[01:55.02]>>>
[01:56.02]>>
[01:57.02]>
[01:58.02]Bos kridit.. bos kridit,
[02:02.32]Ireng rupa ya laki laki kula..
[02:09.51]
[02:18.96]Kakang.. kakang,
[02:23.67]Cintane ning kula sampe tua..
[02:29.89]Bagen ireng bagus rupa,
[02:32.56]Bagen ala laki kula,
[02:35.93]Ganteng kaya arjuna..
[02:42.05]
[02:45.61]Kula watir ning kakang,
[02:48.09]Kegoda wadon liyan..
[02:51.57]Aja sampe diculik,
[02:54.12]Ning pelanggan kridit..
[02:57.98]
[03:18.02]>>>
[03:19.02]>>
[03:20.02]>
[03:21.02]Bos kridit.. bos kridit,
[03:25.07]Ireng rupa ya laki laki kula..
[03:32.42]
[03:42.17]Kakang.. kakang,
[03:47.15]Cintane ning kula sampe tua..
[03:53.00]Bagen ireng bagus rupa,
[03:55.61]Bagen ala laki kula,
[03:58.66]Ganteng kaya arjuna..
[04:04.75]
[04:08.55]Senajan bos kridit
[04:11.34]cinta kula selangit..
[04:14.64]Saban dina merkayane
[04:17.44]keliling ngukur dalan..
[04:21.41]Sing penting eman lan sayang,
[04:26.21]Urip kesanding lan kecukupan..
[04:33.05]
[04:42.63]Kula watir ning kakang
[04:45.25]Kegoda wadon liyan..
[04:48.61]Aja sampe diculik
[04:51.28]Ning pelanggan kridit..
[04:55.19]
————–
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s