Tambah Tresno

“Tambah Tresno” Versi Dyna Windy ft. Arya Satria

Ft:
Hoo oo ooo..
Hoo oo ooo..

Lk:
Tresno aku tambah tresno,
Sayang aku tambah sayang..
Pr:
Kangen aku tambah kangen,
Roso tresnaku soyo tambah tresno..

Amung siji ra ono sing liyo,
Yo mung sliramu sing tak tresno..
Awan lan wengi ra ono wektu,
Tanpo eling marang sliramu..

reff:
Lk:
Roso tresnoku,
Ora mung ono lambe..
Sing tak simpen neng atiku,
Ora ono liyane..

Tresnaku siji,
Sing tak simpen neng ati..
Aku bakal nepati janji,
Ora bakal nglarani..

Pr:
Mugo-mugo roso,
Tresno iki ora kari roso..

reff:
Lk:
Roso tresnoku,
Ora mung ono lambe..
Sing tak simpen neng atiku,
Ora ono liyane..

Tresnaku siji,
Sing tak simpen neng ati..
Aku bakal nepati janji,
Ora bakal nglarani..

Pr:
Mugo-mugo roso,
Tresno iki ora kari roso..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *