Tambah Tresno


arya-satria_dyna-windy
Versi: Dyna Windy ft. Arya Satria

Ft:
Hoo oo ooo..
Hoo oo ooo..

Lk:
Tresno aku tambah tresno,
Sayang aku tambah sayang..
Pr:
Kangen aku tambah kangen,
Roso tresnaku soyo tambah tresno..

Amung siji ra ono sing liyo,
Yo mung sliramu sing tak tresno..
Awan lan wengi ra ono wektu,
Tanpo eling marang sliramu..

reff:
Lk:
Roso tresnoku,
Ora mung ono lambe..
Sing tak simpen neng atiku,
Ora ono liyane..

Tresnaku siji,
Sing tak simpen neng ati..
Aku bakal nepati janji,
Ora bakal nglarani..

Pr:
Mugo-mugo roso,
Tresno iki ora kari roso..

reff:
Lk:
Roso tresnoku,
Ora mung ono lambe..
Sing tak simpen neng atiku,
Ora ono liyane..

Tresnaku siji,
Sing tak simpen neng ati..
Aku bakal nepati janji,
Ora bakal nglarani..

Pr:
Mugo-mugo roso,
Tresno iki ora kari roso..
——————
[ver: lyrics]
[id: wbailzcu]
[ar: Arya Satria ft. Dyna Windy]
[ti: Tambah Tresno]
[al: Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:27]
[00:00.02]Tambah Tresno
[00:00.02]by: Dyna Windy ft. Arya Satria
[00:33.02]
[00:35.69]>>>
[00:36.69]>>
[00:37.69]>
[00:38.69]Ft: Hoo oo ooo..
[00:44.71]Ft: Hoo oo ooo..
[00:51.50]
[01:06.04]Lk: Tresno aku tambah tresno,
[01:12.42]Lk: Sayang aku tambah sayang..
[01:19.39]Pr: Kangen aku tambah kangen,
[01:25.62]Pr: Roso tresnaku soyo tambah tresno..
[01:32.89]Pr: Amung siji ra ono sing liyo,
[01:39.17]Pr: Yo mung sliramu sing tak tresno..
[01:46.14]Pr: Awan lan wengi ra ono wektu,
[01:52.75]Pr: Tanpo eling marang sliramu..
[01:59.76]
[02:27.05]>>>
[02:28.05]>>
[02:29.05]>
[02:30.05]Lk: Roso tresnoku,
[02:35.54]Lk: Ora mung ono lambe..
[02:42.45]Lk: Sing tak simpen neng atiku,
[02:49.04]Lk: Ora ono liyane..
[02:56.01]
[03:00.25]Lk: Tresnaku siji,
[03:06.46]Lk: Sing tak simpen neng ati..
[03:13.18]Lk: Aku bakal nepati janji,
[03:19.78]Lk: Ora bakal nglarani..
[03:27.48]Pr: Mugo-mugo roso,
[03:33.20]Pr: Tresno iki ora kari roso..
[03:39.55]
[04:08.26]>>>
[04:09.26]>>
[04:10.26]>
[04:11.26]Lk: Roso tresnoku,
[04:16.85]Lk: Ora mung ono lambe..
[04:24.01]Lk: Sing tak simpen neng atiku,
[04:30.23]Lk: Ora ono liyane..
[04:37.50]
[04:41.92]Lk: Tresnaku siji,
[04:47.52]Lk: Sing tak simpen neng ati..
[04:54.67]Lk: Aku bakal nepati janji,
[05:01.02]Lk: Ora bakal nglarani..
[05:08.74]Pr: Mugo-mugo roso,
[05:15.02]Pr: Tresno iki ora kari roso..
[05:21.49]
—————
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s