Aku Mung Pelampiasan


n2rapp
Versi: N2RAPP

Wis sak bendinane aku ra biso turu,
Mikir awakmu sak geleme ro aku..
Wis sak bendinane ati nangis kelaran,
Aku mung pelampiasan..

Biyen pancen aku percoyo omonganmu,
Tansoyo suwe aku kok malah dadi ragu..
Dasare kowe pancen ora keno tak gugu,
Tak wenehi tulus ati malah tok bales keju..

Do re mi dudu remi main gaple,
Tiwas tak enteni kok malah kesel dewe..
Atiku atimu ora biso menyatu,
Mending tak tinggal goyang wis kono sak karepmu..

Jare ra iso urip tanpo awakku,
Sampean ngapusi aku..

Wis sak bendinane aku ra biso turu,
Mikir awakmu sak geleme ro aku..
Wis sak bendinane ati nangis kelaran,
Aku mung pelampiasan..

pupus atiku layu harapan dadi semu,
ninggal janji neng ati mung tansah tok blenjani,
wangi wangine kembang raono neng atiku,
mung gari siji aku kesel to tumindakmu..

cukup kepiye meneh ben kowe iso mari,
obat jenu awe mental raiso ngobati,
amergo iki siji iki masalah ati,
dadi pelampiasan leh ngampet setengah mati..

Jare ra iso urip tanpo awakku,
Sampean ngapusi aku..

Wis sak bendinane aku ra biso turu,
Mikir awakmu sak geleme ro aku..
Wis sak bendinane ati nangis kelaran,
Aku mung pelampiasan..

Wis sak bendinane aku ra biso turu,
Mikir awakmu sak geleme ro aku..
Wis sak bendinane ati nangis kelaran,
Aku mung pelampiasan..
———————
[ver: lyrics]
[id: lqnblpcu]
[ar: N2RAPP]
[ti: Aku Mung Pelampiasan]
[al: Hip Hop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:01]
[00:00.04]Aku Mung Pelampiasan
[00:00.04]by: N2RAPP
[00:10.04]
[00:12.04]>>>
[00:13.04]>>
[00:14.04]>
[00:15.04]Wis sak bendinane aku ra biso turu,
[00:21.64]Mikir awakmu sak geleme ro aku..
[00:28.51]Wis sak bendinane ati nangis kelaran,
[00:35.23]Aku mung pelampiasan..
[00:40.76]
[00:55.88]Biyen pancen aku percoyo omonganmu,
[00:59.29]Tansoyo suwe aku kok malah dadi ragu..
[01:02.91]Dasare kowe pancen ora keno tak gugu,
[01:06.21]Tak wenehi tulus ati malah tok bales keju..
[01:09.82]Do re mi dudu remi main gaple,
[01:13.11]Tiwas tak enteni kok malah kesel dewe..
[01:16.59]Atiku atimu ora biso menyatu,
[01:20.14]Mending tak tinggal goyang wis kono sak karepmu..
[01:23.69]Jare ra iso urip tanpo awakku,
[01:30.65]Sampean ngapusi aku..
[01:35.81]
[01:37.25]Wis sak bendinane aku ra biso turu,
[01:43.96]Mikir awakmu sak geleme ro aku..
[01:50.82]Wis sak bendinane ati nangis kelaran,
[01:57.59]Aku mung pelampiasan..
[02:04.19]pupus atiku layu harapan dadi semu,
[02:08.84]ninggal janji neng ati mung tansah tok blenjani,
[02:12.29]wangi wangine kembang raono neng atiku,
[02:15.63]mung gari siji aku kesel to tumindakmu..
[02:19.37]cukup kepiye meneh ben kowe iso mari,
[02:22.48]obat jenu awe mental raiso ngobati,
[02:26.04]amergo iki siji iki masalah ati,
[02:29.51]dadi pelampiasan leh ngampet setengah mati..
[02:33.32]Jare ra iso urip tanpo awakku,
[02:39.42]Sampean ngapusi aku..
[02:45.52]Wis sak bendinane aku ra biso turu,
[02:52.48]Mikir awakmu sak geleme ro aku..
[02:59.64]Wis sak bendinane ati nangis kelaran,
[03:06.28]Aku mung pelampiasan..
[03:12.69]Wis sak bendinane aku ra biso turu,
[03:20.28]Mikir awakmu sak geleme ro aku..
[03:27.07]Wis sak bendinane ati nangis kelaran,
[03:33.96]Aku mung pelampiasan..
[03:39.70]
————–
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s