Pucuke Asmoro


ndx-aka
Versi: NDX AKA ft. Intan Rahma

Pr:
Ra nyongko aku ra ngiro,
Yen sliramu gampang kegodha wanito..
Nggetuni anggonku nglanggati,
Tresnamu lamis jebul mung ono lati..

Lantip ono pangucap,
Cidro anggonanmu janji..
Kangmas coba jelasno,
Opo aku salah panompo..

Lk:
Cah ayu ojo mbok terusno,
Sifatmu kuwi gampang percoyo ro wong liyo..
Tresnaku iki yo mung kowe,
Ra ono niatan golek wanito liyane..

Tulus suci tresnaku,
Yo mung onok nggo sliramu..
Uwisono eluhmu,
Brebes mili ono pipi kuwi..

Pr:
Tekan pucuk’e asmoro,
Tresnaku soyo ngremboko..
Mugo biso saklamiyo,
Kowe lan aku tekan bebrayan..

Lk:
Tekan pucuk’e asmoro,
Tresnaku soyo ngremboko..
Mugo biso saklamiyo,
Kowe lan aku tekan bebrayan..

reff:
Pr:
Lantip ono pangucap,
Cidro anggonanmu janji..
Kangmas coba jelasno,
Opo aku salah panompo..

Ft:
Tekan pucuk’e asmoro,
Tresnaku soyo ngremboko..
Mugo biso saklamiyo,
Kowe lan aku tekan bebrayan..

Tekan pucuk’e asmoro,
Tresnaku soyo ngremboko..
Mugo biso saklamiyo,
Kowe lan aku tekan bebrayan..
——————-
[ver: lyrics]
[id: hnlolocu]
[ar: NDX AKA ft. Intan Rahma]
[ti: Pucuke Asmoro]
[al: Hip Hop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 3:47]
[00:00.01]Pucuke Asmoro
[00:00.01]by: NDX AKA ft. Intan Rahma
[00:09.01]
[00:11.11]>>>
[00:12.11]>>
[00:13.11]>
[00:14.11]Pr: Ra nyongko aku ra ngiro,
[00:20.81]Pr: Yen sliramu gampang kegodha wanito..
[00:28.24]Pr: Nggetuni anggonku nglanggati,
[00:35.43]Pr: Tresnamu lamis jebul mung ono lati..
[00:42.80]Pr: Lantip ono pangucap,
[00:45.49]Pr: Cidro anggonanmu janji..
[00:49.62]Pr: Kangmas coba jelasno,
[00:52.56]Pr: Opo aku salah panompo..
[01:00.31]Lk: Cah ayu ojo mbok terusno,
[01:06.62]Lk: Sifatmu kuwi gampang percoyo ro wong liyo..
[01:14.50]Lk: Tresnaku iki yo mung kowe,
[01:20.87]Lk: Ra ono niatan golek wanito liyane..
[01:28.87]Lk: Tulus suci tresnaku,
[01:32.24]Lk: Yo mung onok nggo sliramu..
[01:35.68]Lk: Uwisono eluhmu,
[01:39.37]Lk: Brebes mili ono pipi kuwi..
[01:46.37]Pr: Tekan pucuk’e asmoro,
[01:49.74]Pr: Tresnaku soyo ngremboko..
[01:53.44]Pr: Mugo biso saklamiyo,
[01:57.18]Pr: Kowe lan aku tekan bebrayan..
[02:03.99]Lk: Tekan pucuk’e asmoro,
[02:07.81]Lk: Tresnaku soyo ngremboko..
[02:11.37]Lk: Mugo biso saklamiyo,
[02:14.94]Lk: Kowe lan aku tekan bebrayan..
[02:21.93]
[02:48.07]>>>
[02:49.07]>>
[02:50.07]>
[02:51.07]Pr: Lantip ono pangucap,
[02:53.82]Pr: Cidro anggonanmu janji..
[02:57.32]Pr: Kangmas coba jelasno,
[03:01.13]Pr: Opo aku salah panompo..
[03:08.45]Ft: Tekan pucuk’e asmoro,
[03:11.70]Ft: Tresnaku soyo ngremboko..
[03:15.32]Ft: Mugo biso saklamiyo,
[03:18.82]Ft: Kowe lan aku tekan bebrayan..
[03:26.07]Ft: Tekan pucuk’e asmoro,
[03:29.56]Ft: Tresnaku soyo ngremboko..
[03:33.01]Ft: Mugo biso saklamiyo,
[03:36.70]Ft: Kowe lan aku tekan bebrayan..
[03:43.64]
—————
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s