Penak Ra Penak


ajeng-kartika-sari_3
Versi: Ajeng Kartika Sari

Rumangsamu neng malaysia penak,
Rumangsamu neng taiwan yo penak..
Kerjo nagnti ora ngopeni awak,
Hp muni tangine jenggelak..

Ra keroso wis sewulan gajian,
Duit numpuk nyambine fb-an..
Mesam mesem koyo menemukan,
Kehidupan sing diimpi-impikan..

Mbok kiro po ra penak,
Iku mung rumangsamu..
Kau kira tidak enak,
Yo iku mung rumangsamu..

Duit juta-jutaan hasile tiap bulan,
Po ra penak iku mung rumangsamu..
Sing elek dadi ayu sing ayu tambah ayu,
Po ra penak iku mung rumangsamu..
Po ra penak yo penak,
Po ra penak rumangsamu..

reff:
Mbok kiro po ra penak,
Iku mung rumangsamu..
Kau kira tidak enak,
Yo iku mung rumangsamu..

Duit juta-jutaan hasile tiap bulan,
Po ra penak iku mung rumangsamu..
Sing elek dadi ayu sing ayu tambah ayu,
Po ra penak iku mung rumangsamu..
Po ra penak yo penak,
Po ra penak rumangsamu..
———————
[ver: lyrics]
[id: vvkclocu]
[ar: Ajeng Kartika Sari]
[ti: Penak Ra Penak]
[al: Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:01]
[00:00.04]Penak Ra Penak
[00:00.04]by: Ajeng Kartika Sari
[00:21.04]
[00:23.97]>>>
[00:24.97]>>
[00:25.97]>
[00:26.97]Rumangsamu neng malaysia penak,
[00:32.97]Rumangsamu neng taiwan yo penak..
[00:38.15]Kerjo nagnti ora ngopeni awak,
[00:43.57]Hp muni tangine jenggelak..
[00:49.73]Ra keroso wis sewulan gajian,
[00:54.88]Duit numpuk nyambine fb-an..
[01:00.49]Mesam mesem koyo menemukan,
[01:05.83]Kehidupan sing diimpi-impikan..
[01:12.12]
[01:13.78]Mbok kiro po ra penak,
[01:16.93]Iku mung rumangsamu..
[01:19.60]Kau kira tidak enak,
[01:21.47]Yo iku mung rumangsamu..
[01:28.75]
[01:31.24]Duit juta-jutaan hasile tiap bulan,
[01:36.29]Po ra penak iku mung rumangsamu..
[01:46.66]Sing elek dadi ayu sing ayu tambah ayu,
[01:53.26]Po ra penak iku mung rumangsamu..
[02:04.53]Po ra penak yo penak,
[02:13.86]Po ra penak rumangsamu..
[02:25.36]
[02:45.73]>>>
[02:46.73]>>
[02:47.73]>
[02:48.73]Mbok kiro po ra penak,
[02:51.08]Iku mung rumangsamu..
[02:54.13]Kau kira tidak enak,
[02:56.86]Yo iku mung rumangsamu..
[03:03.77]
[03:06.01]Duit juta-jutaan hasile tiap bulan,
[03:10.68]Po ra penak iku mung rumangsamu..
[03:21.19]Sing elek dadi ayu sing ayu tambah ayu,
[03:27.79]Po ra penak iku mung rumangsamu..
[03:39.18]Po ra penak yo penak,
[03:48.37]Po ra penak rumangsamu..
[03:58.21]
—————
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s