Penak Ra Penak


Versi: Ajeng Kartika Sari

Rumangsamu neng malaysia penak,
Rumangsamu neng taiwan yo penak..
Kerjo nagnti ora ngopeni awak,
Hp muni tangine jenggelak..

Ra keroso wis sewulan gajian,
Duit numpuk nyambine fb-an..
Mesam mesem koyo menemukan,
Kehidupan sing diimpi-impikan..

Mbok kiro po ra penak,
Iku mung rumangsamu..
Kau kira tidak enak,
Yo iku mung rumangsamu..

Duit juta-jutaan hasile tiap bulan,
Po ra penak iku mung rumangsamu..
Sing elek dadi ayu sing ayu tambah ayu,
Po ra penak iku mung rumangsamu..
Po ra penak yo penak,
Po ra penak rumangsamu..

reff:
Mbok kiro po ra penak,
Iku mung rumangsamu..
Kau kira tidak enak,
Yo iku mung rumangsamu..

Duit juta-jutaan hasile tiap bulan,
Po ra penak iku mung rumangsamu..
Sing elek dadi ayu sing ayu tambah ayu,
Po ra penak iku mung rumangsamu..
Po ra penak yo penak,
Po ra penak rumangsamu..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *