Aja Nggetuni

Versi: Yani Ridho

TEK BUANG SEKABEH KENANGAN,
TEK LEPAS HASRAT LAN KEPENGENAN..
ARAN UGA BAYANGAN TEK SINGKIRAKEN,
BLI TEK PENGENI KETEMU NAJAN NING IMPEN,
ATI RASA GETUN LAN KEYUNGYUN..

LAKONANA APA SING DADI SURATAN,
LAMON KULA PISAH LAN SAMPEAN..
AJA NGRASA GETUN KANG DADI PUTUSAN,
ENAK BLENAK DADI PILIHAN,
WIS BAGEN KITA PISAHAN..

reff:
RASA SEPI WIS ORA KETAHAN,
BLI SUE WULAN DADI PITAKONAN..
WONG LIYAN DADI PILIHAN,
SUN UGA DUE PILIHAN..

SEKIEN MAREK JALUK BALIKAN,
WIS TEK TUTUP ATI LAN PERASAAN..
NAJAN RASA GETUN TETANGISAN,
KRASA LARA SUN DIKECEWAKENA..

LAKONANA APA SING DADI SURATAN,
LAMON KULA PISAH LAN SAMPEAN..
AJA NGRASA GETUN KANG DADI PUTUSAN,
ENAK BLENAK DADI PILIHAN,
WIS BAGEN KITA PISAHAN..

reff:
RASA SEPI WIS ORA KETAHAN,
BLI SUE WULAN DADI PITAKONAN..
WONG LIYAN DADI PILIHAN,
SUN UGA DUE PILIHAN..

SEKIEN MAREK JALUK BALIKAN,
WIS TEK TUTUP ATI LAN PERASAAN..
NAJAN RASA GETUN TETANGISAN,
KRASA LARA SUN DIKECEWAKENA..

TEK BUANG SEKABEH KENANGAN,
TEK LEPAS HASRAT LAN KEPENGENAN..
ARAN UGA BAYANGAN TEK SINGKIRAKEN,
BLI TEK PENGENI KETEMU NAJAN NING IMPEN,
ATI RASA GETUN LAN KEYUNGYUN..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *