Aja Nggetuni


yani-ridho_3
Versi: Yani Ridho

TEK BUANG SEKABEH KENANGAN,
TEK LEPAS HASRAT LAN KEPENGENAN..
ARAN UGA BAYANGAN TEK SINGKIRAKEN,
BLI TEK PENGENI KETEMU NAJAN NING IMPEN,
ATI RASA GETUN LAN KEYUNGYUN..

LAKONANA APA SING DADI SURATAN,
LAMON KULA PISAH LAN SAMPEAN..
AJA NGRASA GETUN KANG DADI PUTUSAN,
ENAK BLENAK DADI PILIHAN,
WIS BAGEN KITA PISAHAN..

reff:
RASA SEPI WIS ORA KETAHAN,
BLI SUE WULAN DADI PITAKONAN..
WONG LIYAN DADI PILIHAN,
SUN UGA DUE PILIHAN..

SEKIEN MAREK JALUK BALIKAN,
WIS TEK TUTUP ATI LAN PERASAAN..
NAJAN RASA GETUN TETANGISAN,
KRASA LARA SUN DIKECEWAKENA..

LAKONANA APA SING DADI SURATAN,
LAMON KULA PISAH LAN SAMPEAN..
AJA NGRASA GETUN KANG DADI PUTUSAN,
ENAK BLENAK DADI PILIHAN,
WIS BAGEN KITA PISAHAN..

reff:
RASA SEPI WIS ORA KETAHAN,
BLI SUE WULAN DADI PITAKONAN..
WONG LIYAN DADI PILIHAN,
SUN UGA DUE PILIHAN..

SEKIEN MAREK JALUK BALIKAN,
WIS TEK TUTUP ATI LAN PERASAAN..
NAJAN RASA GETUN TETANGISAN,
KRASA LARA SUN DIKECEWAKENA..

TEK BUANG SEKABEH KENANGAN,
TEK LEPAS HASRAT LAN KEPENGENAN..
ARAN UGA BAYANGAN TEK SINGKIRAKEN,
BLI TEK PENGENI KETEMU NAJAN NING IMPEN,
ATI RASA GETUN LAN KEYUNGYUN..
——————–
[ver: lyrics]
[id: aoilllcu]
[ar: Yani Ridho]
[ti: Aja Nggetuni]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 7:51]
[00:00.03]AJA NGGETUNI
[00:00.03]by: Yani Ridho
[00:35.03]
[00:37.83]>>>
[00:38.83]>>
[00:39.83]>
[00:40.83]TEK BUANG SEKABEH KENANGAN,
[00:47.87]TEK LEPAS HASRAT LAN KEPENGENAN..
[00:55.39]ARAN UGA BAYANGAN TEK SINGKIRAKEN,
[01:04.35]BLI TEK PENGENI
[01:06.98]KETEMU NAJAN NING IMPEN,
[01:11.96]ATI RASA GETUN LAN KEYUNGYUN..
[01:18.62]
[01:36.50]LAKONANA APA SING DADI SURATAN,
[01:43.47]LAMON KULA PISAH LAN SAMPEAN..
[01:50.88]AJA NGRASA GETUN KANG DADI PUTUSAN,
[01:59.39]ENAK BLENAK DADI PILIHAN,
[02:07.11]WIS BAGEN KITA PISAHAN..
[02:14.02]
[02:56.12]>>>
[02:57.12]>>
[02:58.12]>
[02:59.12]RASA SEPI WIS ORA KETAHAN,
[03:05.91]BLI SUE WULAN DADI PITAKONAN..
[03:13.37]WONG LIYAN DADI PILIHAN,
[03:20.34]SUN UGA DUE PILIHAN..
[03:27.06]
[03:43.17]SEKIEN MAREK JALUK BALIKAN,
[03:49.89]WIS TEK TUTUP ATI LAN PERASAAN..
[03:57.41]NAJAN RASA GETUN TETANGISAN,
[04:04.63]KRASA LARA SUN DIKECEWAKENA..
[04:11.35]
[04:14.27]LAKONANA APA SING DADI SURATAN,
[04:21.48]LAMON KULA PISAH LAN SAMPEAN..
[04:29.07]AJA NGRASA GETUN KANG DADI PUTUSAN,
[04:37.91]ENAK BLENAK DADI PILIHAN,
[04:45.13]WIS BAGEN KITA PISAHAN..
[04:51.97]
[05:34.13]>>>
[05:35.13]>>
[05:36.13]>
[05:37.13]RASA SEPI WIS ORA KETAHAN,
[05:43.60]BLI SUE WULAN DADI PITAKONAN..
[05:50.95]WONG LIYAN DADI PILIHAN,
[05:58.11]SUN UGA DUE PILIHAN..
[06:04.69]
[06:21.19]SEKIEN MAREK JALUK BALIKAN,
[06:28.08]WIS TEK TUTUP ATI LAN PERASAAN..
[06:35.24]NAJAN RASA GETUN TETANGISAN,
[06:42.27]KRASA LARA SUN DIKECEWAKENA..
[06:49.06]
[06:52.16]TEK BUANG SEKABEH KENANGAN,
[06:59.01]TEK LEPAS HASRAT LAN KEPENGENAN..
[07:06.59]ARAN UGA BAYANGAN TEK SINGKIRAKEN,
[07:15.44]BLI TEK PENGENI KETEMU NAJAN NING IMPEN,
[07:23.03]ATI RASA GETUN LAN KEYUNGYUN..
[07:29.93]
————–
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s