Konco Mesra


Versi: Nella Kharisma

Yen tak sawang sorote mripatmu,
Jane ku ngerti ono ati sliramu..
Nanging onone mung sewates konco,
Podo ra wanine ngungkapke tresno..

Yen ku pandang gemerlap nyang mripatmu,
Terpampang gambar waru neng atimu..
Nganti kapan abot iki ora muk dukung,
Mung dadi konco mesra mergo kependem cinta..

Sungguh sayang aku tak bisa langsung mengungkapkan,
Perasaan yang kusimpan buatku tak tenang..
Ini semua karena hubungan pertemanan,
Kau sudah biasa anggapku sebagai kawan..

Adem panas awakku gara-gara kamu,
Nyibakke atiku gati menyang aku..
Sampek kegowo turu ngimpi ngusap pipimu,
Tansah nyoto keroso konco dadi tresno..

nggereges awakku naliko mepet sliramu,
yen tak sawang esemmu sumebyar neng atiku,
bingung rasane atiku kepiye nyikapi,
biyene konco suwe saiki tak tresnani..

Yen tak sawang sorote mripatmu,
Jane ku ngerti ono ati sliramu..
Nanging onone mung sewates konco,
Podo ra wanine ngungkapke tresno..

Yen ku pandang gemerlap nyang mripatmu,
Terpampang gambar waru neng atimu..
Nganti kapan abot iki ora muk dukung,
Mung dadi konco mesra mergo kependem cinta..

reff:
Sungguh sayang aku tak bisa langsung mengungkapkan,
Perasaan yang kusimpan buatku tak tenang..
Ini semua karena hubungan pertemanan,
Kau sudah biasa anggapku sebagai kawan..

Adem panas awakku gara-gara kamu,
Nyibakke atiku gati menyang aku..
Sampek kegowo turu ngimpi ngusap pipimu,
Tansah nyoto keroso konco dadi tresno..

nggereges awakku naliko mepet sliramu,
yen tak sawang esemmu sumebyar neng atiku,
bingung rasane atiku kepiye nyikapi,
biyene konco suwe saiki tak tresnani..

Yen tak sawang sorote mripatmu,
Jane ku ngerti ono ati sliramu..
Nanging onone mung sewates konco,
Podo ra wanine ngungkapke tresno..

Yen ku pandang gemerlap nyang mripatmu,
Terpampang gambar waru neng atimu..
Nganti kapan abot iki ora muk dukung,
Mung dadi konco mesra mergo kependem cinta..

Yen tak sawang sorote mripatmu,
Jane ku ngerti ono ati sliramu..
Nanging onone mung sewates konco,
Podo ra wanine ngungkapke tresno..

Yen ku pandang gemerlap nyang mripatmu,
Terpampang gambar waru neng atimu..
Nganti kapan abot iki ora muk dukung,
Mung dadi konco mesra mergo kependem cinta..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *