Konco Mesra


nella-kharisma_16
Versi: Nella Kharisma

Yen tak sawang sorote mripatmu,
Jane ku ngerti ono ati sliramu..
Nanging onone mung sewates konco,
Podo ra wanine ngungkapke tresno..

Yen ku pandang gemerlap nyang mripatmu,
Terpampang gambar waru neng atimu..
Nganti kapan abot iki ora muk dukung,
Mung dadi konco mesra mergo kependem cinta..

Sungguh sayang aku tak bisa langsung mengungkapkan,
Perasaan yang kusimpan buatku tak tenang..
Ini semua karena hubungan pertemanan,
Kau sudah biasa anggapku sebagai kawan..

Adem panas awakku gara-gara kamu,
Nyibakke atiku gati menyang aku..
Sampek kegowo turu ngimpi ngusap pipimu,
Tansah nyoto keroso konco dadi tresno..

nggereges awakku naliko mepet sliramu,
yen tak sawang esemmu sumebyar neng atiku,
bingung rasane atiku kepiye nyikapi,
biyene konco suwe saiki tak tresnani..

Yen tak sawang sorote mripatmu,
Jane ku ngerti ono ati sliramu..
Nanging onone mung sewates konco,
Podo ra wanine ngungkapke tresno..

Yen ku pandang gemerlap nyang mripatmu,
Terpampang gambar waru neng atimu..
Nganti kapan abot iki ora muk dukung,
Mung dadi konco mesra mergo kependem cinta..

reff:
Sungguh sayang aku tak bisa langsung mengungkapkan,
Perasaan yang kusimpan buatku tak tenang..
Ini semua karena hubungan pertemanan,
Kau sudah biasa anggapku sebagai kawan..

Adem panas awakku gara-gara kamu,
Nyibakke atiku gati menyang aku..
Sampek kegowo turu ngimpi ngusap pipimu,
Tansah nyoto keroso konco dadi tresno..

nggereges awakku naliko mepet sliramu,
yen tak sawang esemmu sumebyar neng atiku,
bingung rasane atiku kepiye nyikapi,
biyene konco suwe saiki tak tresnani..

Yen tak sawang sorote mripatmu,
Jane ku ngerti ono ati sliramu..
Nanging onone mung sewates konco,
Podo ra wanine ngungkapke tresno..

Yen ku pandang gemerlap nyang mripatmu,
Terpampang gambar waru neng atimu..
Nganti kapan abot iki ora muk dukung,
Mung dadi konco mesra mergo kependem cinta..

Yen tak sawang sorote mripatmu,
Jane ku ngerti ono ati sliramu..
Nanging onone mung sewates konco,
Podo ra wanine ngungkapke tresno..

Yen ku pandang gemerlap nyang mripatmu,
Terpampang gambar waru neng atimu..
Nganti kapan abot iki ora muk dukung,
Mung dadi konco mesra mergo kependem cinta..
——————–
[ver: lyrics]
[id: quvilicu]
[ar: Nella Kharisma]
[ti: Konco Mesra]
[al: Hip Hop Dangdut]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:07]
[00:00.01]Yen tak sawang sorote mripatmu,
[00:04.24]Jane ku ngerti ono ati sliramu..
[00:07.73]Nanging onone mung sewates konco,
[00:11.27]Podo ra wanine ngungkapke tresno..
[00:15.12]Yen ku pandang gemerlap nyang mripatmu,
[00:18.40]Terpampang gambar waru neng atimu..
[00:21.89]Nganti kapan abot iki ora muk dukung,
[00:25.38]Mung dadi konco mesra mergo kependem cinta..
[00:31.27]
[00:43.83]>>>
[00:44.83]>>
[00:45.83]>
[00:46.83]Sungguh sayang aku tak bisa langsung mengungkapkan,
[00:50.14]Perasaan yang kusimpan buatku tak tenang..
[00:53.93]Ini semua karena hubungan pertemanan,
[00:57.54]Kau sudah biasa anggapku sebagai kawan..
[01:01.14]Adem panas awakku gara-gara kamu,
[01:09.72]Nyibakke atiku gati menyang aku..
[01:16.38]Sampek kegowo turu ngimpi ngusap pipimu,
[01:23.24]Tansah nyoto keroso konco dadi tresno..
[01:30.46]nggereges awakku naliko mepet sliramu,
[01:33.44]yen tak sawang esemmu sumebyar neng atiku,
[01:37.35]bingung rasane atiku kepiye nyikapi,
[01:40.85]biyene konco suwe saiki tak tresnani..
[01:44.63]
[01:47.37]Yen tak sawang sorote mripatmu,
[01:50.75]Jane ku ngerti ono ati sliramu..
[01:54.22]Nanging onone mung sewates konco,
[01:57.64]Podo ra wanine ngungkapke tresno..
[02:01.37]Yen ku pandang gemerlap nyang mripatmu,
[02:04.98]Terpampang gambar waru neng atimu..
[02:08.46]Nganti kapan abot iki ora muk dukung,
[02:11.96]Mung dadi konco mesra mergo kependem cinta..
[02:18.17]
[02:30.58]>>>
[02:31.58]>>
[02:32.58]>
[02:33.58]Sungguh sayang aku tak bisa langsung mengungkapkan,
[02:37.12]Perasaan yang kusimpan buatku tak tenang..
[02:40.67]Ini semua karena hubungan pertemanan,
[02:44.17]Kau sudah biasa anggapku sebagai kawan..
[02:48.95]Adem panas awakku gara-gara kamu,
[02:56.10]Nyibakke atiku gati menyang aku..
[03:03.14]Sampek kegowo turu ngimpi ngusap pipimu,
[03:09.86]Tansah nyoto keroso konco dadi tresno..
[03:17.63]nggereges awakku naliko mepet sliramu,
[03:20.31]yen tak sawang esemmu sumebyar neng atiku,
[03:23.91]bingung rasane atiku kepiye nyikapi,
[03:27.58]biyene konco suwe saiki tak tresnani..
[03:31.44]
[03:34.28]Yen tak sawang sorote mripatmu,
[03:37.58]Jane ku ngerti ono ati sliramu..
[03:41.01]Nanging onone mung sewates konco,
[03:43.99]Podo ra wanine ngungkapke tresno..
[03:47.97]Yen ku pandang gemerlap nyang mripatmu,
[03:51.45]Terpampang gambar waru neng atimu..
[03:55.06]Nganti kapan abot iki ora muk dukung,
[03:58.55]Mung dadi konco mesra mergo kependem cinta..
[04:05.33]Yen tak sawang sorote mripatmu,
[04:08.87]Jane ku ngerti ono ati sliramu..
[04:12.72]Nanging onone mung sewates konco,
[04:16.21]Podo ra wanine ngungkapke tresno..
[04:19.95]Yen ku pandang gemerlap nyang mripatmu,
[04:23.43]Terpampang gambar waru neng atimu..
[04:27.03]Nganti kapan abot iki ora muk dukung,
[04:30.52]Mung dadi konco mesra mergo kependem cinta..
[04:36.62]
—————-
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s