Dudu Hang Dikarepi


Versi: Mahesa ft. Dinda

Lk:
Dudu isun hang riko karepi,
Dudu isun hang riko demeni..
Rumongso sing ono kanggone,
Lilakeno isun ngadoh teko riko..

Pr:
Suwene sun kethem roso,
Ngukuhi janji hang ono..
Soyo suwi mangkat sirno,
Koyo dene lebu kesapu angin..
Mabur tanpo arah..

Atinisun mulai doyong,
Barengan riko suloyo..
Omong riko mambu apus,
Kabeh mung sio-sio..
Ilang panas setaun,
Mergo mung udan sedino..

Lk:
Dudu isun hang riko karepi,
Dudu isun hang riko demeni..
Rumongso sing ono kanggone,
Lilakeno isun ngadoh..

Dudu isun hang riko karepi,
Dudu isun hang riko demeni..
Rumongso sing ono kanggone,
Lilakeno isun ngadoh teko riko..

reff:
Pr:
Atinisun mulai doyong,
Barengan riko suloyo..
Omong riko mambu apus,
Kabeh mung sio-sio..
Ilang panas setaun,
Mergo mung udan sedino..

Lk:
Dudu isun hang riko karepi,
Dudu isun hang riko demeni..
Rumongso sing ono kanggone,
Lilakeno isun ngadoh..

Dudu isun hang riko karepi,
Dudu isun hang riko demeni..
Rumongso sing ono kanggone,
Lilakeno isun ngadoh..

Dudu isun hang riko karepi,
Dudu isun hang riko demeni..
Rumongso sing ono kanggone,
Lilakeno isun ngadoh..

Dudu isun hang riko karepi,
Dudu isun hang riko demeni..
Rumongso sing ono kanggone,
Lilakeno isun ngadoh teko riko..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *