Dudu Hang Dikarepi


mahesa_dinda
Versi: Mahesa ft. Dinda

Lk:
Dudu isun hang riko karepi,
Dudu isun hang riko demeni..
Rumongso sing ono kanggone,
Lilakeno isun ngadoh teko riko..

Pr:
Suwene sun kethem roso,
Ngukuhi janji hang ono..
Soyo suwi mangkat sirno,
Koyo dene lebu kesapu angin..
Mabur tanpo arah..

Atinisun mulai doyong,
Barengan riko suloyo..
Omong riko mambu apus,
Kabeh mung sio-sio..
Ilang panas setaun,
Mergo mung udan sedino..

Lk:
Dudu isun hang riko karepi,
Dudu isun hang riko demeni..
Rumongso sing ono kanggone,
Lilakeno isun ngadoh..

Dudu isun hang riko karepi,
Dudu isun hang riko demeni..
Rumongso sing ono kanggone,
Lilakeno isun ngadoh teko riko..

reff:
Pr:
Atinisun mulai doyong,
Barengan riko suloyo..
Omong riko mambu apus,
Kabeh mung sio-sio..
Ilang panas setaun,
Mergo mung udan sedino..

Lk:
Dudu isun hang riko karepi,
Dudu isun hang riko demeni..
Rumongso sing ono kanggone,
Lilakeno isun ngadoh..

Dudu isun hang riko karepi,
Dudu isun hang riko demeni..
Rumongso sing ono kanggone,
Lilakeno isun ngadoh..

Dudu isun hang riko karepi,
Dudu isun hang riko demeni..
Rumongso sing ono kanggone,
Lilakeno isun ngadoh..

Dudu isun hang riko karepi,
Dudu isun hang riko demeni..
Rumongso sing ono kanggone,
Lilakeno isun ngadoh teko riko..
——————-
[ver: lyrics]
[id: wiaklicu]
[ar: Mahesa ft. Dinda]
[ti: Dudu Hang Dikarepi]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:50]
[00:00.02]Lk: Dudu isun hang riko karepi,
[00:04.51]Lk: Dudu isun hang riko demeni..
[00:08.38]Lk: Rumongso sing ono kanggone,
[00:12.45]Lk: Lilakeno isun ngadoh teko riko..
[00:20.20]
[00:35.07]>>>
[00:36.07]>>
[00:37.07]>
[00:38.07]Pr: Suwene sun kethem roso,
[00:41.72]Pr: Ngukuhi janji hang ono..
[00:46.22]Pr: Soyo suwi mangkat sirno,
[00:51.28]Pr: Koyo dene lebu kesapu angin..
[00:58.47]Pr: Mabur tanpo arah..
[01:03.22]
[01:05.03]Pr: Atinisun mulai doyong,
[01:09.15]Pr: Barengan riko suloyo..
[01:13.16]Pr: Omong riko mambu apus,
[01:18.24]Pr: Kabeh mung sio-sio..
[01:22.54]Pr: Ilang panas setaun,
[01:27.30]Pr: Mergo mung udan sedino..
[01:34.23]Lk: Dudu isun hang riko karepi,
[01:37.91]Lk: Dudu isun hang riko demeni..
[01:42.23]Lk: Rumongso sing ono kanggone,
[01:46.35]Lk: Lilakeno isun ngadoh..
[01:50.02]Lk: Dudu isun hang riko karepi,
[01:55.55]Lk: Dudu isun hang riko demeni..
[01:58.80]Lk: Rumongso sing ono kanggone,
[02:02.93]Lk: Lilakeno isun ngadoh teko riko..
[02:11.23]
[02:43.02]>>>
[02:44.02]>>
[02:45.02]>
[02:46.02]Pr: Atinisun mulai doyong,
[02:49.53]Pr: Barengan riko suloyo..
[02:53.22]Pr: Omong riko mambu apus,
[02:58.03]Pr: Kabeh mung sio-sio..
[03:02.71]Pr: Ilang panas setaun,
[03:07.59]Pr: Mergo mung udan sedino..
[03:14.03]Lk: Dudu isun hang riko karepi,
[03:18.41]Lk: Dudu isun hang riko demeni..
[03:22.34]Lk: Rumongso sing ono kanggone,
[03:26.53]Lk: Lilakeno isun ngadoh..
[03:30.66]Lk: Dudu isun hang riko karepi,
[03:34.85]Lk: Dudu isun hang riko demeni..
[03:38.97]Lk: Rumongso sing ono kanggone,
[03:43.16]Lk: Lilakeno isun ngadoh..
[03:47.28]Lk: Dudu isun hang riko karepi,
[03:51.53]Lk: Dudu isun hang riko demeni..
[03:55.59]Lk: Rumongso sing ono kanggone,
[03:59.85]Lk: Lilakeno isun ngadoh..
[04:03.97]Lk: Dudu isun hang riko karepi,
[04:08.22]Lk: Dudu isun hang riko demeni..
[04:12.35]Lk: Rumongso sing ono kanggone,
[04:16.54]Lk: Lilakeno isun ngadoh teko riko..
[04:24.28]
————–
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s