Tresno Sing Nyoto


intan-rahma
Versi: Intan Rahma ft. Danang Danzt

Pr:
Teko banyu langit ngayemke ati,
Netes eluh iki ngelingi dek wingi..
Roso sing tak jogo ora bakal lungo,
Senajan awakmu terus gawe loro..

Ora mergo rupo ora mergo bondho,
Nanging roso tentrem nyanding kroso ayem..
Ojo gawe loro coba ngelingono,
Niat lair batin bareng tekan tuwo..

Ft:
Mripatku isih permono,
Ndelokke tresno sing nyoto..
Aku yakin lan percoyo,
Kowe sing bakale biso..

Nyerengke ati iki,
Bebrayan dadi siji..
Mugo dijabahi,
Marang sing kuoso..

Lk:
Ealah aduh dhik pangapuranmu,
Sumpah mati aku mung tresno sliramu..
Ra ono niatku nglarani atimu,
Rungokno aku percoyo o aku..

Jujur aku dhik aku arep sambat,
Krungu lambemu ngendiko sampun cekap..
Tangisku netes nganti eluhku asat,
Ojo ninggal aku ra bakal kuat..

reff:
Ft: Mripatku isih permono,
Ft: Ndelokke tresno sing nyoto..
Pr: Aku yakin lan percoyo,
Ft: Kowe sing bakale biso..

Pr: Nyerengke ati iki,
Pr: Bebrayan dadi siji..
Pr: Mugo dijabahi,
Pr: Marang sing kuoso..

Ft:
Mripatku isih permono,
Ndelokke tresno sing nyoto..
Aku yakin lan percoyo,
Kowe sing bakale biso..

Nyerengke ati iki,
Bebrayan dadi siji..
Mugo dijabahi,
Marang sing kuoso..
——————-
[ver: lyrics]
[id: aqiclucu]
[ar: Intan Rahma ft. Danang Danzt]
[ti: Tresno Sing Nyoto]
[al: Hip Hop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 3:47]
[00:00.04]Tresno Sing Nyoto
[00:00.04]by: Intan Rahma ft. Danang Danzt
[00:09.04]
[00:11.04]>>>
[00:12.04]>>
[00:13.04]>
[00:14.04]Pr: Teko banyu langit
[00:17.36]Pr: ngayemke ati,
[00:20.90]Pr: Netes eluh iki
[00:23.42]Pr: ngelingi dek wingi..
[00:27.57]Pr: Roso sing tak jogo
[00:30.73]Pr: ora bakal lungo,
[00:34.36]Pr: Senajan awakmu
[00:37.85]Pr: terus gawe loro..
[00:41.71]Pr: Ora mergo rupo
[00:44.42]Pr: ora mergo bondho,
[00:47.89]Pr: Nanging roso tentrem
[00:51.74]Pr: nyanding kroso ayem..
[00:55.40]Pr: Ojo gawe loro
[00:57.89]Pr: coba ngelingono,
[01:01.85]Pr: Niat lair batin
[01:04.04]Pr: bareng tekan tuwo..
[01:09.09]
[01:11.89]Ft: Mripatku isih permono,
[01:15.55]Ft: Ndelokke tresno sing nyoto..
[01:18.82]Ft: Aku yakin lan percoyo,
[01:22.25]Ft: Kowe sing bakale biso..
[01:25.74]Ft: Nyerengke ati iki,
[01:29.29]Ft: Bebrayan dadi siji..
[01:33.18]Ft: Mugo dijabahi,
[01:36.10]Ft: Marang sing kuoso..
[01:40.46]
[01:43.95]Lk: Ealah aduh dhik pangapuranmu,
[01:47.11]Lk: Sumpah mati aku mung tresno sliramu..
[01:50.61]Lk: Ra ono niatku nglarani atimu,
[01:53.58]Lk: Rungokno aku percoyo o aku..
[01:57.69]Lk: Jujur aku dhik aku arep sambat,
[02:00.89]Lk: Krungu lambemu ngendiko sampun cekap..
[02:04.33]Lk: Tangisku netes nganti eluhku asat,
[02:07.67]Lk: Ojo ninggal aku ra bakal kuat..
[02:13.90]
[02:36.41]>>>
[02:37.41]>>
[02:38.41]>
[02:39.41]Ft: Mripatku isih permono,
[02:41.96]Ft: Ndelokke tresno sing nyoto..
[02:45.50]Pr: Aku yakin lan percoyo,
[02:49.04]Ft: Kowe sing bakale biso..
[02:52.90]Pr: Nyerengke ati iki,
[02:55.96]Pr: Bebrayan dadi siji..
[02:59.43]Pr: Mugo dijabahi,
[03:02.49]Pr: Marang sing kuoso..
[03:06.84]
[03:10.75]Ft: Mripatku isih permono,
[03:13.55]Ft: Ndelokke tresno sing nyoto..
[03:17.30]Ft: Aku yakin lan percoyo,
[03:20.79]Ft: Kowe sing bakale biso..
[03:24.59]Ft: Nyerengke ati iki,
[03:27.64]Ft: Bebrayan dadi siji..
[03:30.94]Ft: Mugo dijabahi,
[03:34.00]Ft: Marang sing kuoso..
[03:38.60]
—————-
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s